#461 Postautor: Danio » 8 kwietnia 2006, o 11:37
Jednym słowem jak za czasów ostatnich lat zawsze narzekaliśmy że nie mamy juniorów którzy przywoza punkty, tak w tym sezonie wydaje się że to będzie nie wątpliwe silny punkt naszej drużyny- i to cieszy. Co do seniorów zagranicznych Shields, Norris. Louis, jakoś mam wrażenie że też będzie nieźle. Objeżdzają się wkońcu w Anglii( najwyższej lidze) podobnie jak Tomicek który na wyspach o wiele mniej zdobywa punktów od nich a w Rzeszowie w debiucie przyzwoicie zalicza występ, więc u nas na I ligę to będzie wystarczająco dobrze. Martwi mnie niestety postawa krajowych seniorów. Tyle ile zdobył J. Rempała punktów to nawet wyśmiewany technik Super Mario podejrzewam zaliczył tyle samo albo troszkę więcej. jego występ pozostawię bez komentarza.Knapp- dostał bardzo podobno dobry kontrakt jak na I ligę, ma sprzęt a podobno wychodzą braki kondycyjne?Świst- jego jeszcze bym nie przekreślał, chyba musi tylko złapać bardziej kondycję, zapewne na extraligę to już brak jemu sił ale sądzę że w I lidze powinien średnio punktować, dlatego mam obawy czy będzie tym liderem krajowym bo wkońcu kto? Jeleń- jak powtarza Gelo w kółko, dać sobie spokój z meczami wyjazdowymi z nim w składzie. Należy sprawdzić Suchanka jak najszybciej, wtedy może Jelonek bardziej zmotywuje się do meczów wyjazdowych albo na zawsze zostanie tylko zawodnikiem własnego podwórka! ILEŻ MOŻNA LICZYĆ NA NIEGO?
dziwi mnie brak Brhela na sparingu i tak jak miałem mieszane uczucia co do tego transferu to wciąż mam.
Jeżeli to J. Rempała i Knapp mają być tymi motorami napędowymi w postaci siły krajowej naszej drużyny to przy obecnej formie nie widzę szans na extraligę i niech niektórzy wcale nie pocieszają się że to tylko sparing. Od zawodnika byłego extraligowego i byłego naszego krajowego lidera drużyny wymaga się profesjonalizmu nawet w sparingach. Mam nadzieje ze to tylko sprawa dopasowań sprzętu tak jak pisze gawrzyk, choć mam pewne obawy że to mylne bo J. Rempała jest ponoć mistrzem w dopasowywaniu sprzętu! więc jak to jest z jego formą i sprzętem?