Pozdrawiam
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
Jeśli Gorzów rzeczywiście przyjedzie z Magnusem do Lublina to "szwedzkie pojedynki" mogą być naprawdę ciekawe
A jeśli już do nich dojdzie, to jestem przekonany, że górą będzie Peter. Nasz Szwed już nie jeden raz udowodnił, że nie ma sobie równych w pierwszej lidze i sądzę, że jutro po raz kolejny to potwierdzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Gość
Istred ! małolatem to ty jesteś gościu , i nie ustosukowuj się to moich wypowiedzi , bo jesteś zbyt mały zeby nawiązywać ze mną polemike.
Opinie wśród kibiców w Lublnie są podzielone na temat Gorzowa , są tacy jak ty co liżą d... każdemu co przyjedzie i są tacy co niepozwolą sobie płuć w twarz.Ja napisałem wcześniej że nie lubię Gorzowa , za te ich cwaniacwo " SB forum " wyżyższanie się , i za całokształt jaki pokazali w meczach z Gdańskiem i Gnieznem.
Dziwi mnie również że masz jakieś ale do kibiców z Gdańska , bo to chyba kibice z Gdańska pokazali że potrafią przyznać się do porażki i nie wyciągają poza sportowych powodów z przegranej.
Lublin_Fan ! Ja nikomu nic nie narzucam , forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie , jeśli ci się nie podobają moje wypowiedzi , możesz to poprostu przemilczeć.
Opinie wśród kibiców w Lublnie są podzielone na temat Gorzowa , są tacy jak ty co liżą d... każdemu co przyjedzie i są tacy co niepozwolą sobie płuć w twarz.Ja napisałem wcześniej że nie lubię Gorzowa , za te ich cwaniacwo " SB forum " wyżyższanie się , i za całokształt jaki pokazali w meczach z Gdańskiem i Gnieznem.
Dziwi mnie również że masz jakieś ale do kibiców z Gdańska , bo to chyba kibice z Gdańska pokazali że potrafią przyznać się do porażki i nie wyciągają poza sportowych powodów z przegranej.
Lublin_Fan ! Ja nikomu nic nie narzucam , forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie , jeśli ci się nie podobają moje wypowiedzi , możesz to poprostu przemilczeć.
Ludzie spokojnie, bo sie zjecie przed meczem we wlasnym gronie i nie bedzie mial kto kibicowac. A co do meczu to nie mozna przewidziec zdobyczy Gorzowian, mozna tylko przewidziec, ze zaden z nich nie bedzie mial biegowki 2,000 tutaj
, chyab ze Zorro, ale to tylko z bonusami jest mozliwe, ja tam obstawiam wynik 53:37 dla nas, bo Gorzow jest slabszy od Gdanska, ktory bez juniorow objechalismy 49:41, a wiec teraz mozna sie pokusic o wynik troche lepszy
i mam nadzieje, ze sie nie myle
Hollywood nie badz dzieckiem! Piszesz jakies glupoty o zachowywaniu sie jak panienki, o lizaniu dupy, o pluciu w twarz. Czlowieku czy nie dociera do ciebie ze wiekszosc przychodzi na stadion aby obejrzec zawody zuzlowe. Nikt nikomu nie zamierza pluc w twarz, nikt nie zamierza gwizdac na ludzi ktorzy przejechali 600 km aby wesprzec swa druzyne dopingiem
Prawda w Gorzowie byly propozycje bzdurnych ustawek, ale wszedzie sie znajdzie jakis debil! ZAstanow sie czy warto tworzyc animozje miedzy kibicami kiedy tak na prawde ich nie ma! Ato ze kilku malolatow wypisuje na SB jakies glupoty to inna sprawa! Uswiadomic sie ich nie da bo maja klapy na oczach, ale przynajmniej posmiac sie mozna
PS. Nie dziw sie ze forumowicze cie krytykuja! Owszem massz prawo do opinii ale jezeli umieszczasz ja na publicznym forum to na taka krytyke powinies byc przygotowany, bo po to tu piszesz aby uzyskac jakis odzew.
Prawda w Gorzowie byly propozycje bzdurnych ustawek, ale wszedzie sie znajdzie jakis debil! ZAstanow sie czy warto tworzyc animozje miedzy kibicami kiedy tak na prawde ich nie ma! Ato ze kilku malolatow wypisuje na SB jakies glupoty to inna sprawa! Uswiadomic sie ich nie da bo maja klapy na oczach, ale przynajmniej posmiac sie mozna
PS. Nie dziw sie ze forumowicze cie krytykuja! Owszem massz prawo do opinii ale jezeli umieszczasz ja na publicznym forum to na taka krytyke powinies byc przygotowany, bo po to tu piszesz aby uzyskac jakis odzew.
-
Gość
Jacur , zapewne masz swoje lata , ale dziwi nie to że ty wszystko traktujesz tak dosłownie.Powieniem niektóre wypowiedzi dawać w cudzysłów.Nie napisałem przecież żeby kogoś " zlinczować " , napisałem jedynie że nie lubię Gorzowa ! może rzeczywiście mój język oraz zachowanie nie jest miarodajne do mojej osoby , ale na forum staram się pisać co myśle.A niektóre " prowokacyje wypowiedzi " mają na celu rzeczywiście wywołac niejaki odzew.
Sam lubie krytykować , i lubie jak mnie krytykują , bo wtedy ma sie poczucie wypowiedzi są szczere.
Kazdy dobrze wie że nie jestem pustakiem dresiarzem chuliganem , ale chyba na forum można pogadać o wszystkim.
Sam lubie krytykować , i lubie jak mnie krytykują , bo wtedy ma sie poczucie wypowiedzi są szczere.
Kazdy dobrze wie że nie jestem pustakiem dresiarzem chuliganem , ale chyba na forum można pogadać o wszystkim.
Hollywood pisze:Istred ! małolatem to ty jesteś gościu , i nie ustosukowuj się to moich wypowiedzi , bo jesteś zbyt mały zeby nawiązywać ze mną polemike.
Nie wiem gdzie nazwałem cie małolatem... moze mi pokazesz.
To nie jest kwestia, zeby nie dac sobie pluc w twarz czy lizac komus dupe. Chodzi o to, zeby powitac kibicow druzyny przyjezdnej tradycyjnie tak jest w Lublinie od pewnego czasu i kulturalnie dopingowac swoja druzyne. Wszystkim (przynajmniej zdecydowanej wiekszosci) sie to podoba i wszyscy ciesza sie ze w Lublinie jest kultura. Miedzy innymi dlatego na mecze przychodzi coraz wiecej ludzi.
Nie chodzi mi o to zeby jakos ich specjalnie przyjac jako wielkich przyjaciol, ale zachowywac sie kulturalnie i denerwuja mnie propozycje zeby wygwizdac kibicow z Gorzowa, a tym bardziej zawodnikow.
A co do kibiców z Gdanska to nie czepiam sie tych ktorzy byli w Lublinie, tylko grupy, ktorej u nas nie bylo.
PS. Tak dla ciekawosci, na stronce tej grupy napisali, ze na meczu w Gdansku nie bylo zadnej zorganizowanej grupy kibiców z Lublina
-
Gość
To już na tym forum nie ma z kim pogadać , każdy się obraża ! wy kompletnie nie jesteście wyluzowani.
Ostani raz już na temat kibiców z Gorzowa , chodziło mi głownie o to żeby nie krzyczeć Stal Gorzów , tak jak to miało miejsce na Wybrzeżu !
Moze i wyniosłem złe maniery z czasów chodzenia na Motor , ale wydaje mi się że krzycząc Stal Gorzów , uwowodnicie że wszystkie te obelgi co padają na Sb forum od Gorzowa , wy przyjmujecie w policzek.
- nie wygodny dla was temat kończe !
Co do meczu ,cholera wie co to bedzie z pogodą ? niby jest narazie ok , ale coś zbyt parno , oby tylko nie było niespodzianek meterologicznych na jutro , bo meczu już sie nie można doczekać.
Nie jestem osobą konfliktową czy jakąś zawziętą , wrecz przeciwnie , skoro kogoś uraziełem to sorka
Ostani raz już na temat kibiców z Gorzowa , chodziło mi głownie o to żeby nie krzyczeć Stal Gorzów , tak jak to miało miejsce na Wybrzeżu !
Moze i wyniosłem złe maniery z czasów chodzenia na Motor , ale wydaje mi się że krzycząc Stal Gorzów , uwowodnicie że wszystkie te obelgi co padają na Sb forum od Gorzowa , wy przyjmujecie w policzek.
- nie wygodny dla was temat kończe !
Co do meczu ,cholera wie co to bedzie z pogodą ? niby jest narazie ok , ale coś zbyt parno , oby tylko nie było niespodzianek meterologicznych na jutro , bo meczu już sie nie można doczekać.
Nie jestem osobą konfliktową czy jakąś zawziętą , wrecz przeciwnie , skoro kogoś uraziełem to sorka
Hollywood, nie badz smieszny. to, ze ktos sie napuszyl na jakims forum to od razu powod zeby na stadionie przejawiac daleko idaca arogancje? internet ma to do siebie, ze nie wszystko trzeba od razu traktowac okropnie powaznie. to co jest na sb moze byc wytworem jakichs dzieci albo zwyklych glupkow, ktorzy psuja obraz wszystkich kibicow z Gorzowa. jak przyjada to ich powitamy, a jesli beda jakas trzode na stadionie robic to dopiero wtedy sie trzeba bedzie ustosunkowac do ich postawy. mowiac szczerze guzik mnie obchodzi co jest na innych forach, a na tym jak dotad nie zobaczylem zeby przyszedl ktos z Gorzowa i cos "cwaniaczyl po poznansku" czy po jakiemukolwiek innemu. nie wiem po co tak to wszystko przezywasz, przeciez pojawiali sie na naszym forum tez ludzie z Gdanska ktorzy costam cwaniaczyli a jakos nic do nich nie masz. nic w tym zreszta dziwnegoo, bo na stadionie byli przeciez bardzo wporzo.
skupmy sie na meczu, stawiam 50:40 dla nas.
skupmy sie na meczu, stawiam 50:40 dla nas.
-
Gość
Tok rozumowania na temat meczu Tz Lublin - Telenet pewnie że jest prostacki , oczywiście ! Ale do Lublina przyjeżdżały już różne ekipy i jakoś na tamat ich nic nie pisałem złego.Tak trudno zroumieć że są osoby które Gorzowa sympatią nie darzą ? Napewno przyjdzie do Lublina wiekszość tych osób które piszą na SB bo zapowiedzieli sami przyjazd.
Mam prawo twierdzić że mnie wk.....ą bo piszą brednie nieprzeciętne.
Każdy ma swoje poczucie dystansu , większość z was pewnie ma gdzieś to co piszą kibice Gorzowa nie wspomne już o postawie Chomskiego i kierownictwa Telenetu.Przykładów jest bardzo wiele , wystarczy poczytać rózne portale żużlowe czy forum SB oraz Wybrzeża i Stali Gorzów.
" Wielu z was idzie za ciosem , trzymacie sie jak stado młodych wilków , jak jeden już coś powie to i reszta się dołancza , choć niektórzy pewnie mają i swoje inne zdanie , ale po co psóć jedność fan clubu czy kibiców z jakieś grona"
Dyskusja merytoryczna jest bezsensowna , bo jak można wymienić poglądy z przyjętym ogółem , " kochamy wszystkich - Stal Gorzów przyjacielem Tż-u jest ! "
W sporcie rywalizacja jest nie tylko na stadionie czy torze , ale również na widowni , są kibice bardziej fanatycznie i są też pseudo fan clubowcy.
Przyjadą kibice z Gorzowa , bić się z nimi nie będe , pić też z nimi nie będe , bo dla mnie jest to mało wazne czy przyjada czy nie , nigdy z nimi sympatyzował nie będe.Liczy się dal mnie wygrana na torze i anwans do e-ligi , a Gorzów to główny RYWAL to osiągniecia tego celu.
Gawrzyk , co do mojego prostactw , spójrz na swoje wypowiedzi jakie one są ubiogie w merytoryczna treść , nie osądzam Cię po wypowiedziach z forum bo pewnie jesteś spoko gościem , ale nie pisz do mnie w ten sposób , bo nie wierz kim , i jakim ja jestem.
Mam prawo twierdzić że mnie wk.....ą bo piszą brednie nieprzeciętne.
Każdy ma swoje poczucie dystansu , większość z was pewnie ma gdzieś to co piszą kibice Gorzowa nie wspomne już o postawie Chomskiego i kierownictwa Telenetu.Przykładów jest bardzo wiele , wystarczy poczytać rózne portale żużlowe czy forum SB oraz Wybrzeża i Stali Gorzów.
" Wielu z was idzie za ciosem , trzymacie sie jak stado młodych wilków , jak jeden już coś powie to i reszta się dołancza , choć niektórzy pewnie mają i swoje inne zdanie , ale po co psóć jedność fan clubu czy kibiców z jakieś grona"
Dyskusja merytoryczna jest bezsensowna , bo jak można wymienić poglądy z przyjętym ogółem , " kochamy wszystkich - Stal Gorzów przyjacielem Tż-u jest ! "
W sporcie rywalizacja jest nie tylko na stadionie czy torze , ale również na widowni , są kibice bardziej fanatycznie i są też pseudo fan clubowcy.
Przyjadą kibice z Gorzowa , bić się z nimi nie będe , pić też z nimi nie będe , bo dla mnie jest to mało wazne czy przyjada czy nie , nigdy z nimi sympatyzował nie będe.Liczy się dal mnie wygrana na torze i anwans do e-ligi , a Gorzów to główny RYWAL to osiągniecia tego celu.
Gawrzyk , co do mojego prostactw , spójrz na swoje wypowiedzi jakie one są ubiogie w merytoryczna treść , nie osądzam Cię po wypowiedziach z forum bo pewnie jesteś spoko gościem , ale nie pisz do mnie w ten sposób , bo nie wierz kim , i jakim ja jestem.
Hollywood pisze:Mam prawo twierdzić że mnie wk.....ą bo piszą brednie nieprzeciętne.
ale jakie brednie? ze moga wygrac? oczywiscie ze moga... bo to jest sport, bo gorzow jest jedna z 3 najlepszych ekip w I lidze, bo maja dobrych zawodnikow....
zreszta ja nie moge zrozumiec tych wszystkich lublinian ktorzy tak strasznie sie obruszaja gdy czytaja ze gorzowianie widza szanse na zwyciestow. ja wierzylem ze nasi moga wygrac w gorzowie... i co taki wariat ze mnie ?
nikt na kolana przed nami padac nie bedzie. nie ma sie co rzucac.
nie wspomne już o postawie Chomskiego i kierownictwa Telenetu.
moglbys cos wiecej na ten temat? bo nie wiem co takiego chomski mowil.
W sporcie rywalizacja jest nie tylko na stadionie czy torze , ale również na widowni
chcesz rywalizacji na widowni to dolacz do fanclubu... chlopaki staraja sie zrobic jak najelspza oprawe i na pewno przyda im sie jeszcze jedna osoba... bedzie rywalizowal na doping z innymi... bo o innej rywalizacji to ja nei wiem... chyba ze sporty pomyliles?
chcesz merytorycznej dyskusji to podawaj konkrety a nie teksty w stylu jeb** gorzow bo... tak i juz.
-
Gość
Scream !
.....
Brednie a minaowicie takie że : * juniorzy lubelscy nie mają żadanych szans chociaz jedżą na swoim torze , bo Hlib i Rajkowski to czołówka polsich juniorów. * Seniorzy Stali są lepsi i nie ważne że mecz jest w Lublinie * Zorro zna dobrze tor i jest w stanie wygrywać z Karlssonem bo dobrze jeździ na wyspach -- to nie są dla ciebie brednie ????
Postawa Chomskiego : w meczu z Gdańskiem nie umiał przyjąc porażki tylko odnosił się do poza sportowych przyczyn przegranej * w meczu w Gorzowie z Gdańskiem na reakcje pomeczowe kierownictwa Gks Wybrzeże co do stanu toru po meczu powiedział : " Przyznam się, że tor nie był taki jak zawsze. Zostało wylane na niego za duzo wody, ale to jest wina tego, kto go przygotowuje. "
Co do rywalizacji na widowni chodzi mi o doping przecież , fan club swoje robi .
.....
Brednie a minaowicie takie że : * juniorzy lubelscy nie mają żadanych szans chociaz jedżą na swoim torze , bo Hlib i Rajkowski to czołówka polsich juniorów. * Seniorzy Stali są lepsi i nie ważne że mecz jest w Lublinie * Zorro zna dobrze tor i jest w stanie wygrywać z Karlssonem bo dobrze jeździ na wyspach -- to nie są dla ciebie brednie ????
Postawa Chomskiego : w meczu z Gdańskiem nie umiał przyjąc porażki tylko odnosił się do poza sportowych przyczyn przegranej * w meczu w Gorzowie z Gdańskiem na reakcje pomeczowe kierownictwa Gks Wybrzeże co do stanu toru po meczu powiedział : " Przyznam się, że tor nie był taki jak zawsze. Zostało wylane na niego za duzo wody, ale to jest wina tego, kto go przygotowuje. "
Co do rywalizacji na widowni chodzi mi o doping przecież , fan club swoje robi .
Hollywood, czlowieku co ty za brednie wypisujesz, Chomski nigdy lekcewazaco nie wypowiadal sie o zawodnikach z Lublina, przytoczyles jeden prawdziwy cytat("Przyznam się, że tor nie był..."), a reszta to sterta bzdur! Ty masz jakis uraz z dziecinstwa czy co? Twoja nienawisc do Gorzowa przycmiewa Ci zdrowy rozsadek-ewidentny przypadek nadajacy sie do leczenia klinicznego w zakladzie zamknietym! Pozdro dla normalnych kibicow z Lublina!!!
Nienawidzieć kogoś bo pochodzi z innego miasta to jakś idiotyzm z poziomu rozwoju umysłowego kibola - dresiarza. Jeżdźę trochę o Polsce zabierając często kogoś na łepka nie zastanawiając się czy powinienem go lubić bo jest z Wroclawia, W - wy czy Bydgoszczy. Ostatnio zabrałem dwóch gości spod Ostrowa i co, i nic. Pogadaliśmy chwilę o żużlu, pokazali mi gdzie lepiej zwolnić i pożegnaliśmy się w zgodzie. Pozdrawiam i dzięki chłopaki.
Dużo ludzi przychodzi na żużel głównie z dwóch powodów. Po pierwsze bo lubią ten sport i po drugie bo mogą spokojnie przyjść , przyprowadzić dzieciaka bez obawy, że stratuje go bydło w pasiakach. W związku z tym nie rozumiem sztucznego nakręcania urojonych antagonizmów i sojuszy.
A jesli chodzi o mecz to z Gorzowem wygramy, o ile wcześniej wygramy z pogodą.
Dużo ludzi przychodzi na żużel głównie z dwóch powodów. Po pierwsze bo lubią ten sport i po drugie bo mogą spokojnie przyjść , przyprowadzić dzieciaka bez obawy, że stratuje go bydło w pasiakach. W związku z tym nie rozumiem sztucznego nakręcania urojonych antagonizmów i sojuszy.
A jesli chodzi o mecz to z Gorzowem wygramy, o ile wcześniej wygramy z pogodą.
-
KOZIOÅEK
jacur78 pisze:A na gorzowskim formu widzialem to:
Jutro wygrywamy w Lublinie nie ma bata
typuje TÅ» - Stal 37-53
TÅ»: Karlsson 15, Knapp 7, Sledz 4, Frankow 2, Piszcz 8, Stachyra 0, Jeleniewski 1
Stal: Paluch 11, Brzozowski 0, Flis 8, Hucko 4, Zetterstroem 11, Rajkowski 7, Hlib 12
Fantasta jakis czy co?
To akrat ja pisałem
PZDR 4 LBN
W kontekście dzisiejszego meczu chciałbym dodac, ze bardzo cieszy mnie fakt, że zobaczymy w Lublinie jednego z głównych autorów naszego awansu do I ligi - Zorro. Sugeruje przywitać Magnusa naprawdę gromkimi brawami, bo to ze jesteśmy w I lidze zawdzięczamy w dużej mierze właśnie jemu. Przypuszczam, że jego pojedynki z Peterem będą okrasą dzisiejszego meczu.
Pozdrawiam kibiców gorzowskich.
Pozdrawiam kibiców gorzowskich.
MOTOR LUBLIN
Gawrzyk pisze:a ja mam co do tego dosc spore obawy. o ile w Grzowie takie pojedynki o były, mysle ze w Lublinie Pater poradzi sobie z mAGNUSEM BEZ PROBLEMOW I ZNOW BEDZIE [PRZYJEZDZAL 30 METROW PRZED WSZYSTKIMI.
Pożyjemy, zobaczymy
Magnus zna nasz tor, spasuje się i powinien coś nie cos pokazać. Oczywiście również uważam, ze Peterowi nie dorówna ale trochę walki powinno być.
MOTOR LUBLIN
Wygląda na to, że właśnie ten mecz będzie meczem sezonu, z Gdańskiem poradziliśmy sobie całkiem całkiem spokojnie, a dzisiaj rywalizacja o 1 miejsce będzie większa niż w meczu z Lotosem. Wyniik w dużej części zależec będzie od postawy juniorów Stali, ale sądzę, że nawet Jeleń powalczy z Hlibem i Rajkowskim, bo na swoim torze wcale nie jest gorszy.
P.S. Ale mamy pojedynki, co spotkanie to mecz sezonu
P.S. Ale mamy pojedynki, co spotkanie to mecz sezonu
jacur78 pisze:Tak a za dwa tygodnie przyjedzie do nas nieobliczalne Gniezno ....
O ile przyjedzie...
MOTOR LUBLIN