Sparringi 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Darecky

#301 Postautor: Darecky » 5 kwietnia 2006, o 18:31

A mnie stac ,ale nie przyjde bo 10 zł za sparing to za drogo.

Koper
Trener
Kontakt:

#302 Postautor: Koper » 5 kwietnia 2006, o 18:31

Darecky pisze:A mnie stac ,ale nie przyjde bo 10 zł za sparing to za drogo
Nie za sparing tylko trening punktowany :wink:

Speedway-Mati
Zawodowiec

#303 Postautor: Speedway-Mati » 5 kwietnia 2006, o 18:35

Darecky pisze:A mnie stac ,ale nie przyjde bo 10 zł za sparing to za drogo

To nie musisz przecież przyjść. Łaski bez :wink:

Mnie jedynie to denerwuję że za sparing (jeżeli, w ogóle się odbędzie) będę musiał tyle zapłacić co dorośli,a przecież nie pracuję i pieniążków nie zarabiam :)
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2006, o 18:36 przez Speedway-Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#304 Postautor: $korzen$ » 5 kwietnia 2006, o 18:35

Ludzie ja proponuje popatrzec za okno, tor juz teraz jest w kiepskim stanie, a za oknem snieg z deszczem. Ja sie martwie o niedziele, nie ukrywajmy bez porzadnego ubicia nasz tor do scigania sie teraz nie nadaje.

Koper
Trener
Kontakt:

#305 Postautor: Koper » 5 kwietnia 2006, o 18:39

$korzen$ pisze:Ludzie ja proponuje popatrzec za okno, tor juz teraz jest w kiepskim stanie, a za oknem snieg z deszczem. Ja sie martwie o niedziele, nie ukrywajmy bez porzadnego ubicia nasz tor do scigania sie teraz nie nadaje.
Dokladnie wszystko wskazuje ze sparingiem na naszym torze to bedzie pierwszy mecz ligowy z Krosnem a pozniej zaczynamy juz prawdziwe sciganie :wink:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#306 Postautor: marcin_lub » 5 kwietnia 2006, o 18:52

Ale to nie chodzi o to czy sie sparingo dbędzie. Chodzi o sam fakt. Jeżeli jest tylu "bogatych" kibiców którzy każde pieniądze oddadzą na żużel to dziwię się czemu nie zasponsorują drużyny? Przeciez was stać i reszte macie w dupie. Najważniejsze dla was w życiu to WY sami. I dlatego mnie to wkurw..rza, że ludzie maja takie podejście do życia. Jeśli podchodzi do Cibie człowiek i prosi o pieniądze na chleb nie chcesz to nie dawaj ale dlaczego masz go od razu kopać!! Myślałem że w Lublinie nie ma takich pazernych i zapatrzonych w siebie kibiców... Myliłem się!!!!

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#307 Postautor: marcin_lub » 5 kwietnia 2006, o 18:59

Torsen pisze:
marcin_lub pisze:jest też masa ludzi zgłodniałych tak samo jak Ty lecz nie stać ich na wypłacenie 25 czy 30 zł w tygodniu na bilety :!: Pomyśl w ten sposób a nie patrzysz tylko na siebie :!: Przypominam że żyjemy w najbiedniejszym regionie UE.

W sklepach też marudzisz, że za drogo i argumentujesz, że mieszkamy w najbiedniejszym regionie? Kogo to obchodzi?
Ceny biletów nie są ukłonem w stronę ludzi, tylko mają zapewnić płynność finansową. Jak kogoś nie stać - nie przychodzi. Nie koażdy musi mieć telewizor, nie każdy musi codziennie żreć szynkę i nie każdy może pójść 15 razy w roku na żużel. Dopóki to nie wpływa na kondycję finansową sprzedających, czy organizatorów, to mają oni to w głębokim poważaniu.
Sorry za ten post, ale właśnie czytałem na onecie wypowiedź Leppera i mnie cholera wzięła.

A co zapewni większą płynnośc fonansową: 500 kibiców którzy zapłacili za bilety 10zł czy 2000 kibiców którzy zapłacili za wejście 5zł? Zastanów sie o czym piszesz. I nie porównuj ceny za wejście do towaru w sklepie. Bo w sklepie jest wymiana ty dajesz sare oni tobie towar. A w przypadku meczu czy przyjdzie 10 kibiców czy 10000 mecz i tak sie odbędzie a zarząd poniesie takie same koszty organizacji w jednym i drugim przypadku!! Zastanów sie na drugi raz i policz co sie bardziej opłaca a nie atakujesz od razu!

P.s. Dam odpowiedź w sprawie płynności finansowej.
a) 500 kibiców x 10zł = 5000zł
b) 2000 kibiców x 5zł = 10000zł
Płynnośc finansowa oraz większe przychody zapewni przypadek (b)

Awatar użytkownika