Jednak ja mam myślę , że dobry pomysł . Na ostatnim meczu z Gnieznem widziałem megafon . Czy nie znalazła by się osoba która koordynowała by doping na całym sektorze ? Bo troche głupio brzmi jak każda z części krzyczy co innego . Choćby przykład kolesia co fale rozkręca
A dlaczego dyrektor zabrania zbierania pieniędzy ?Szkoda,ze dyrektor zabrania zbierania pieniazkow.Puszka byla dobrym pomyslem,a wreczane CD jeszcze lepszym.Szkoda,ze to byly tylko dwukrotne akcje.
Bylo coś o tym w czasie meczu Bydgoszcz - Toruń na Polsacie Sport ( apropo wpadnięcia kibiców na pas bezpieczeństwa )Oprawa też na pewno tworzy atmosferę spotkania, podnosi emocje (tu moglby się wypowiedzieć jakiś psycholog)
W pełni zgadzam się z istred ale wg mnie to , że robimy to dla własnej satysfakcji jest na pierwszym miejscuNo właśnie, czy to wszystko w ogole ma sens?? Dla kogo to robimy?
Przemcio chyba nie sądzisz , że "dziadek " lat 80 dajmy na to wstanie i będzie krzyczał na cały regulator " TŻ ... "Wszyscy ise pchają bo chcą sobie wygodnie, ale uważam, że trzeba poprostu jakoś wygonić tych dziadków od siedzenia tam.