Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#51 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 20:57

Jako ze niedobry Grzesiecek zamknal temat o fanklubie :wink: to pisze tutaj bo jestem bardzo ciekaw:
szakes - jak wyobrazasz sobie zachowanie FanKlubu zebys byl radosny i czy zechcesz dac nam dobry przyklad i poprowadzic doping na nastepnym meczu za pomocÄ… megafonu ?? 8)
Obrazek

szakes
Szkółkowicz

#52 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:00

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 Temat postu: Fanklub

--------------------------------------------------------------------------------

Aktywniejsi tzn. co?? Mamy ganiac po sektorze wymachujac szalikami, tanczyc kankana, organizowac grupowe zdzieranie koszulek z piersi czy cos innego?? Jesli jestes taki aktywny to wez megafon (mozemy Ci pozyczyc zapewne) i organizuj doping na calym stadionie.

Z tymi szalikami to nawet nie głupie :wink:, ale proponuje wiecej śpiewu (załóżcie nowy temat ŚPIEWNIK), dopingu, krzyków. Skoro macie megafon to używajcie go :!: Niech zawodnicy i cały stadion poczują, że tutaj są najlepsi kibice wschodu :!:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#53 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 21:07

Zeby mozna bylo prowadzic jako taki doping potrzebna jest wola i zaangazowanie wiekszosci stadionu, a nie tak jak dzisiaj na okrzyk "kto wygra mecz" slychac bylo pojedynczy odzew kilku gosci po prawej od naszego sektora i zagubiony - pojedynczy glos z oddali odbijajacy sie echem gdzies z wejscia w pierwszy wiraz :)
Obrazek

szakes
Szkółkowicz

#54 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:14

Nie ma was za dużo ale skoro macie megafon to już połowa skucesu, teraz trzeba wam jakiegoś wariata który by prowadził całą "impreze" :wink: i gdybyście pokrzyczeli jakieś 70% meczu to byłbym zadowolony :) , a dziś faktycznie stadion świecił pustkami :(

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: RadeKas » 25 czerwca 2006, o 21:21

Oj takiego wariata to chyba mozna latwo znalesc.

FAALAAAAAAAAAAAAA KURCZE PIECZONE FALAAAAAAAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted:.

Mysle, ze z checia koles wzialby megafon, bo nie musialby przynajmniej gwizdac na ludzi z sektora na prawo :D.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

szakes
Szkółkowicz

#56 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:28

No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#57 Postautor: Metalliczny » 25 czerwca 2006, o 21:43

szakes pisze:No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

Ja wychodze z założenia, że my nic nie musimy. Cieszę się z tego, że jakikolwiek doping jest, adekwatny do postawy naszych zawodników.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, o 21:44 przez Metalliczny, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 21:43

Ale ja nie bardzo widzę sens jak to nazywasz "śpiewania" podczas meczu. Przecież oni i tak słyszą nas tylko w przerwach między biegami. Kilka prostych okrzyków zdecydowanie wystarczy za repertuar... Przeplatane ewentualnie jakimiś hasłami okolicznościowymi (Gdzie są te bandy, Pruszkowski gdzie są te bandy :?: ) 8)

W samym FanKlubie ciężko o aż tak żywiołowe "darcie ryja" zważywszy, że średnia wieku to ok. 25 lat :) więc czasami po prostu nie przystoi :wink:
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, o 21:43 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#59 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 21:49

Bez przesady. Kolega od fali jest dobry na wlazenie na barierki (zastanawiam sie zawsze jak on stamtad nie spadnie) i na gwizdanie na palcach ale nie na megafon i prowadzenie dopingu.

Nie jestesmy banda mlokosow ze srednia wieku 12 chetnych na notoryczne wydurnianie sie publicznie. Na stadionie swiat sie nie konczy.

szakes pisze:Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

Gwoli scislosci - nic nie musimy. To ze FK istnieje zalezalo od dobrej woli kilku osob ktore go niegdys zakladaly i kilkunastu ktore niegdys go zasililo (i nie mowie tu w zadnym razie o sobie bo moje zaslugi, o ile mozna to tak nazwac, sa zadne).
Obrazek

Awatar użytkownika
Zuzia

#60 Postautor: Zuzia » 25 czerwca 2006, o 21:56

szakes pisze:No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

kim Ty jesteś, żebyś nam mówił/pisał co MY mamy lub czego nie mamy robić albo jak i co organizować? sponsorujesz nas, żeby czegoś wymagać? sam pewnie siedzisz w kucki pocichutku i tylko w wygranych biegach ruszysz tyłek do góry! a jak taki cwaniak jesteś to na następnym meczu zapraszam przyjdź i pokaż jak to się robi, jestesmy otwarci na nowe pomysły i CZYNNE ZAANGAżOWANIE A NIE FORUMOWE NARZEKANIE ;]

POZDRAWIAM ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: bkapusta » 25 czerwca 2006, o 22:02

Chcialem osobiscie podziekowac za dzisejsze haslo o bandach skierowane do Jego Wysokosci Pruszkowskiego ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#62 Postautor: Speedway-Mati » 25 czerwca 2006, o 22:09

meesha pisze:
W samym FanKlubie ciężko o aż tak żywiołowe "darcie ryja" zważywszy, że średnia wieku to ok. 25 lat :) więc czasami po prostu nie przystoi :wink:

Ooo ja zaniżam średnią :) :D

-------------------------------------

A to co do niektórych: Ja do FanKlubu nic nie mam i dziwie się że niektórzy mają takie pretensje: że FK nie krzyczy, że nie śpiewa (co jest oczywiście bzdurą). Pytanie a co inni robią :?: A staruchy to nawet dupy do wali nie chcaą podnieść .... tego nie widzicie :?:

PS:. Mój post był kierowany do autora tematu (nie tego tylko poprzedniego).

Pozdrawiam :!:

meesha
Trener