Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu
Piotr Świst
Åopty, jeÅ›li nie miaÅ‚by już caÅ‚kowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciÅ‚by tego najgorszego z Was w danym momencie
Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu
Bo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni 
mikas pisze:Åopty, jeÅ›li nie miaÅ‚by już caÅ‚kowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciÅ‚by tego najgorszego z Was w danym momencie![]()
Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubuBo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni
Nie będziesz miał raczej okazji się o tym przekonać bo nie zamierzam kandydować ani na jedno ani na drugie stanowisko. Forum ma tę przewagę, że daje mozliwość bycia nieomylnym bez konsekwencji, z którego to przywileju chętnie korzystam. Chyba wolno?
Speedway pisze:Widzę, że osoba Śwista wzbudza ogromne kontrowersje również na forum. Ale chyba wszyscy są zgodni co do jednego: błędem było jego zakontraktowanie. Zawodnik cholernie konfliktowy, oszczędzający sprzęt i kości. Jasne było, że tak sie skończy jego przygoda w Lublinie.
Czy na pewno dla wszystkich to było takie jasne?? Proponuję odświżyć pamięć od momentu, gdy zakontraktowanie Śwista stało sie bardzo prawdopodobne
viewtopic.php?p=89915&highlight=#89915
i gdy juz podpisał kontrakt
viewtopic.php?p=90312&highlight=#90312
Każdemu jego Everest...
- Łoptymista
- Trener
Czarek pisze:mikas pisze:Czarek a skąd masz takie rewelacyjne informacjeI możesz nam potwierdzić że są one choiciaż w 5% prawdziwe
Wiem jaka panuje atmosfera wśród więcej niż 5% sponsorów. Smutne, ale wielu ludzi ma dosyć.
No trudno się im dziwić. Dali kasę, miało być pięknie a się skospsało i w pory...
Trzeba trafić naprawdę niezłego fanatyka, żeby płacił ze swojej kasy na coś co nie daje żadnego wyniku. Nie wiadomo czy uda się zatrzymać się starych soponsorów, nie wiadomo czy uda sie pozyskać nowych, nie wiadomo też kto miałby to zrobić bo zarząd nam stopniał jak śnieg lipcu.
mikas pisze:No wolnoChociaż bardzo żałuję że nie będzie mi dane przekonać się o Waszych prawdziwych możliwościach
Jest jeszcze inne rozwiazanie dla najzagorzalszych oredownikow pana Piotrusia.
Mozna go np.zaadoptowac i finansowac zakup nowych motocykli,albo prosciej zostac jego sponsorem i odpadnie zarzut,ze motorki nie szły.
.......
W meczach, w których nie wystąpił! Osobiście jestem przekonany, ze przy jego udziale i prawidłowym prowadzeniu druzyny- 4 była pewna. Świst by doszedł do siebie i jeździł tak jak potrafi...Ale niestety to tylko moje przypuszczenia, a ja sie na tym nie znam...
Tylko błagam nie pisz , ze juz dostawał szanse i cieniował...itd, itp.
To nudne sie robi i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Tylko błagam nie pisz , ze juz dostawał szanse i cieniował...itd, itp.
To nudne sie robi i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości.