Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1126 Postautor: kilar » 17 października 2006, o 23:05

jataman21 pisze:Jestem w nowym składzie za 1-2 pewniakami typu (Karlsson, Iversen) i silna 2 linia robiąca po 8pkt w meczu, nie za walczakami co raz przywiozą 3 z mocniejszą drużyną a 15 z outsiderami...
Pozdrawiam

No trafiles jak kula w plot. Knapp akurat pokazal sie z dobrej strony w meczu z Ostrowem, czy Zielona Gora.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1127 Postautor: jataman21 » 18 października 2006, o 01:16

Chyba skoro nie jechał to nie za bardzo można prorokować jak będzie jeździł w najbliższym sezonie...

Z drugoligowca Crumpa nie da sie zrobić w pare miesięcy, szczególnie jak nie pracował tylko był kontuzjowany, więc wątpie że jego jazda będzie rewelacyjna i można mocno przypuszczać iż rewelacją nie będzie.

No trafiles jak kula w plot. Knapp akurat pokazal sie z dobrej strony w meczu z Ostrowem, czy Zielona Gora.

No pewnie, szczególnie na wyjeżdzie. Trafiłem w 10 uważam, bo jego średnia z w/w drużynami nie sięga nawet 1,5pkt więc o jakiej my 2 linii rozmawiamy?? Walczącej z Krosnem i Grudziądzem czy o awans?? Bo może żle zrozumiałem...
ObrazekObrazek

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#1128 Postautor: keram » 18 października 2006, o 05:26

Już w tym roku ci wszyscy sprawdzeni pojechali super to dalej taki kontaktujmy i będziemy walczyć w ogonie ligi. Trzeba wziąść ludzi perspektywicznych i budować drużynę, a nie takich którzy po roku wypna się na nasz klub. Macie przykład Rzeszowa super skład i walka o utrzymanie. A kupy kasy nie ma. Jak się nie oprze składu choć w 50% o swoich to nic z tego nie będzie, a nie sądzę że będziemy mieć tyle co Wrocław. Ale popatrzcie tam jest mistrzostwo i mało kibiców. A dlaczego bo nie ma w składzie rodowitych wrocławiam z którymi utożsamiają się kibice. Sądzę że trzeba za wszelką cenę utrzymać naszych młodzieżowców i w nich zainwestować.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1129 Postautor: jataman21 » 18 października 2006, o 07:35

Gorszych bzdur nie słyszałem!
Po 1 Rzeszów nie miał super składu na e-lige, wręcz przeciwnie... to oni się kreowali na super skład, natomiast większość dawała im miejsce w dolnej 4rce nawet w barażach.
Po 2 na Wrocła mało kibiców przychodziło bo mecze były nudne, bo do jednej bramki, wiec nie wymyslaj swoich teorii.
Po 3 to zastanów się co piszesz bo piszesz stek bzdur po raz kolejny... a ledwo co pojawiłeś się na forum...
Pozdrawiam :wink:
ObrazekObrazek

Krychs
Senior

#1130 Postautor: Krychs » 18 października 2006, o 10:12

jataman21 pisze:Keram a powiedz mi co ma Knapp do młodych gniewnych?? Nie jest oldbojem ale daleko mu do młodzieniaszka...
2 sprawa to że nie każdemu podoba się jego jazda, więc nie pisz za wszystkich. Ja mam odmienne zdanie.

Jatamanie koledze pewnie chodziło, że prawie wszystkim podoba się jego jazda, z wyjątkiem oczywiście Ciebie co podkreślasz w co drugim poście... Dla mnie Knapp nigdy nie był i nie będzie gwiazdą, ale solidną drugą linią oraz zawodnikiem na którego zawsze można liczyć jeśli chodzi o walkę na całym torze.

jataman21 pisze:Jestem w nowym składzie za 1-2 pewniakami typu (Karlsson, Iversen) i silna 2 linia robiąca po 8pkt w meczu, nie za walczakami co raz przywiozą 3 z mocniejszą drużyną a 15 z outsiderami...

Co do Karlssona to ja jak i większość lubelskich kibców zapewne zgadza się z Tobą. lIversena nie traktowałbym jednak jako pewniaka. Dla mnie to zawodnik chimeryczny i do klasy Petera to jeszcze trochę mu brakuję.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1131 Postautor: kilar » 18 października 2006, o 10:31

jataman21 pisze:No pewnie, szczególnie na wyjeżdzie. Trafiłem w 10 uważam, bo jego średnia z w/w drużynami nie sięga nawet 1,5pkt więc o jakiej my 2 linii rozmawiamy?? Walczącej z Krosnem i Grudziądzem czy o awans?? Bo może żle zrozumiałem...

Ale ja mowie o meczach u siebie. Przede wszystkim trzeba wygrywac wszystko w Lublinie. Tor ma byc naszym atutem, a nie rywali. Dlatego uwazam, ze pozbywania sie Knappa, ktory zna ten tor i wcale nie wypadal tragicznie w potyczce z silniejszymi rywalami, jest bezsensownym pomyslem.
Wyjazdy, to inna bajka. Tam wynik maja ciagnac liderzy typu Karlsson, a nie Knapp.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1132 Postautor: jataman21 » 18 października 2006, o 10:39

lIversena nie traktowałbym jednak jako pewniaka. Dla mnie to zawodnik chimeryczny i do klasy Petera to jeszcze trochę mu brakuję.

W 1 lidze?? Nie rozsmieszaj mnie, potrafi dobrze zapunktować w Ostrowie, przyzwoicie punktował w e-lidze, napewno byłby zawodnikiem bardzo mocnym na 1 lidze i wątpie czy by schodził ponizej 10pkt. Myślę, że jest pokroju Karlssona i wcale nie odbiega od niego umiejętnościami.

Ale ja mowie o meczach u siebie. Przede wszystkim trzeba wygrywac wszystko w Lublinie.

Może czas pomyśleć też o wyjazdach?? od 2 sezonów wygraliśmy tylko w Opolu i to ledwo ze szcześciem.

Wyjazdy, to inna bajka.

Wydaje mi się, że potrzebujemy zawodników którzy ruszą tą "bajkę" bo bez niej nasze jakiekolwiek szanse na e-lige są zerowe.
Pozdrawiam