Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1451 Postautor: kilar » 11 listopada 2006, o 13:31

Ostrow naprawde bedzie mial w tym sezonie (2007) ogromna szanse na awans. Miejsce Zielonej Gory zajal slabszy - wedlug mnie - Rybnik, wiec juz odchodzi im powazny przeciwnik. Reszta, oprocz Gorzowa, niczym nie blysnela i na razie mozna sie spodziewac, ze to ta dwojka bedzie dyktowac warunki w lidze. Oczywiscie nie przekreslam Stali, ale jesli w Ostrowie zostana wszyscy zawodnicy z tego sezonu + dojdzie jakis dobry junior, to nie daje im i innym wiekszych szans w potyczce z nimi. Taka jest moja opinia na dzien dzisiejszy, ale oczywiscie moze sie wszystko radykalnie zmienic. To dopiero poczatek transferow.

Jesli chodzi o nas, to nie mam sensu porywac sie na extralige bez odpowiednich srodkow finansowych. Zdecydowanie lepiej bedzie, jezeli druzyna pokaze charakter i okaze sie solidnym zespolem bez nastawienie rychlej walki o awans.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1452 Postautor: Hans » 11 listopada 2006, o 14:05

forum KMO- post Dawida02 pisze:na razie to Jensen i Zettestrom zadnych kontraktow nie podpisali, sam Zorro dzwonil do Gniezna i byl zdziwiony ze taka informacja sie ukazala ze strony gorzowskiej:) jeśli podpiszą to dopiero na dniach

:!: Czyżby pompa ze strony Gorzowskiej, inny kumpel z Gniezna potwierdził mi tą informację(tzn. powiedział mi to samo, tylko w innej formie :) )

Awatar użytkownika
SerGio
Kontakt:

#1453 Postautor: SerGio » 11 listopada 2006, o 14:09

nie pomyliłęs tematów ?

a co do twojego postu powiem ci ze :

SerGio pisze:w lokalnej gazecie Gorzowskiej były ponoc upublikowane zdjecia z konferencji prasowej Stali i na nich był jak i Jensen i Zoro - w plastronach Staleczki 8)

:wink:

Smirnek_
Senior

#1454 Postautor: Smirnek_ » 12 listopada 2006, o 08:17

To jak już nie mamy kogo brać, to może...
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089889439

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#1455 Postautor: Metalliczny » 12 listopada 2006, o 09:44

Nie żartuj nawet.....

baranek
Junior

#1456 Postautor: baranek » 12 listopada 2006, o 10:07

Marcinkowski powinien przejść do nas w sezonie 2005, a teraz po ch** nam on :roll:

Danio

#1457 Postautor: Danio » 13 listopada 2006, o 13:11

Pan Wojciechowski nie wygrał wyborów! Czy wobec tego wierzycie dalej Panie i Panowie ze będzie ten sponsor?? Bo ja już NIE!!!
Inne Kluby wzmacniają się, Toruń zostaje w extralidze z KARKOSIKIEM- Hit :!: Rybnik ma Harrisa z Grand Prix! Ostrów trzon zespołu zostawi i wzmoci się. W Gorzowie do Joonasza, Ruuda dołączą Pulpet i Zorro zapewne! Przy takich roszadach nawet Andy Smith, Jabłuszko i Podżuks w Gdańsku nie robi wrażenia już który nie powalczy już o extraligę, Nawet w Grudziądzu chcą oprzec skłąd na Staszku, Knappie, Krzyżaniaku, Fijałkowskimm, Puszakowskim- mają małego sponsora! Cisza u nas i Poznaniu!
Czyżby II liga u nas??? Nawet nie chce mi się pisać już kandydatur do składu- Karlsson podpisał, Pulpet dogadany ze Stalą G. Iversen w Falubazie. Z trójki Staszewski, Okoniewski, Suchecki jeden tylko zostanie w Falubazie, Słaboń też miejsca już nie znajdzie w Toruniu jak dojdą tam Tomek Gollob, Ryan S. i Chrzanek, ale co z tego! Zapewne wyzej wymienieni zawodnicy pójdą albo do Ostrowa czy Rybnika! Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1458 Postautor: RadeKas » 13 listopada 2006, o 13:12

Danio pisze:Pan Wojciechowski nie wygrał wyborów! Czy wobec tego wierzycie dalej Panie i Panowie ze będzie ten sponsor?? Bo ja już NIE!!!

To i tak sie dlugo trzymales. Ja nadzieje stracilem jakies 2 tygodnie temu, inni chyba jeszcze wczesniej 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Danio

#1459 Postautor: Danio » 13 listopada 2006, o 13:16

RadeKas napisał:
To i tak sie dlugo trzymales. Ja nadzieje stracilem jakies 2 tygodnie temu, inni chyba jeszcze wczesniej .

Miałem w zeszłym tygodniu przeciek, sygnał od znajomego że sponsora na będzie bo to kiełbasa wyborcza, ale jakimiś złudzeniami żyłem jak kibice w Toruniu którzy doczekali się Św. Mikołaja wcześniej!!
Teraz to złość mnie ogarnęła :evil:

Awatar użytkownika
Extreme

#1460 Postautor: Extreme » 13 listopada 2006, o 17:33

Ja tam powoli zbieram kase na bilety do Rzeszowa, nie to, że kibicujÄ™ Rzeszowiakom, ale bez żużla nie wytrzymam. O żużlu w Lublinie to można zapomnieć, z takimi pseudo dziaÅ‚aczami co tylko o wÅ‚asne kieszenie dbajÄ… i z takÄ… organizacjÄ…, a co tam pisać, szkoda słów…

Tylko niech wreszcie ktoś się odważy z Zarządu i powie wprost publicznie, to co niektórzy już wiedzą. :evil: :twisted:

Awatar użytkownika