Ostrow naprawde bedzie mial w tym sezonie (2007) ogromna szanse na awans. Miejsce Zielonej Gory zajal slabszy - wedlug mnie - Rybnik, wiec juz odchodzi im powazny przeciwnik. Reszta, oprocz Gorzowa, niczym nie blysnela i na razie mozna sie spodziewac, ze to ta dwojka bedzie dyktowac warunki w lidze. Oczywiscie nie przekreslam Stali, ale jesli w Ostrowie zostana wszyscy zawodnicy z tego sezonu + dojdzie jakis dobry junior, to nie daje im i innym wiekszych szans w potyczce z nimi. Taka jest moja opinia na dzien dzisiejszy, ale oczywiscie moze sie wszystko radykalnie zmienic. To dopiero poczatek transferow.
Jesli chodzi o nas, to nie mam sensu porywac sie na extralige bez odpowiednich srodkow finansowych. Zdecydowanie lepiej bedzie, jezeli druzyna pokaze charakter i okaze sie solidnym zespolem bez nastawienie rychlej walki o awans.
Skład na sezon 2007
forum KMO- post Dawida02 pisze:na razie to Jensen i Zettestrom zadnych kontraktow nie podpisali, sam Zorro dzwonil do Gniezna i byl zdziwiony ze taka informacja sie ukazala ze strony gorzowskiej:) jeśli podpiszą to dopiero na dniach
-
Smirnek_
- Senior
To jak już nie mamy kogo brać, to może...
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089889439
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089889439
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Danio
Pan Wojciechowski nie wygrał wyborów! Czy wobec tego wierzycie dalej Panie i Panowie ze będzie ten sponsor?? Bo ja już NIE!!!
Inne Kluby wzmacniają się, Toruń zostaje w extralidze z KARKOSIKIEM- Hit
Rybnik ma Harrisa z Grand Prix! Ostrów trzon zespołu zostawi i wzmoci się. W Gorzowie do Joonasza, Ruuda dołączą Pulpet i Zorro zapewne! Przy takich roszadach nawet Andy Smith, Jabłuszko i Podżuks w Gdańsku nie robi wrażenia już który nie powalczy już o extraligę, Nawet w Grudziądzu chcą oprzec skłąd na Staszku, Knappie, Krzyżaniaku, Fijałkowskimm, Puszakowskim- mają małego sponsora! Cisza u nas i Poznaniu!
Czyżby II liga u nas??? Nawet nie chce mi się pisać już kandydatur do składu- Karlsson podpisał, Pulpet dogadany ze Stalą G. Iversen w Falubazie. Z trójki Staszewski, Okoniewski, Suchecki jeden tylko zostanie w Falubazie, Słaboń też miejsca już nie znajdzie w Toruniu jak dojdą tam Tomek Gollob, Ryan S. i Chrzanek, ale co z tego! Zapewne wyzej wymienieni zawodnicy pójdą albo do Ostrowa czy Rybnika! Pozdrawiam
Inne Kluby wzmacniają się, Toruń zostaje w extralidze z KARKOSIKIEM- Hit
Czyżby II liga u nas??? Nawet nie chce mi się pisać już kandydatur do składu- Karlsson podpisał, Pulpet dogadany ze Stalą G. Iversen w Falubazie. Z trójki Staszewski, Okoniewski, Suchecki jeden tylko zostanie w Falubazie, Słaboń też miejsca już nie znajdzie w Toruniu jak dojdą tam Tomek Gollob, Ryan S. i Chrzanek, ale co z tego! Zapewne wyzej wymienieni zawodnicy pójdą albo do Ostrowa czy Rybnika! Pozdrawiam
Danio pisze:Pan Wojciechowski nie wygrał wyborów! Czy wobec tego wierzycie dalej Panie i Panowie ze będzie ten sponsor?? Bo ja już NIE!!!
To i tak sie dlugo trzymales. Ja nadzieje stracilem jakies 2 tygodnie temu, inni chyba jeszcze wczesniej
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Danio
RadeKas napisał:
Miałem w zeszłym tygodniu przeciek, sygnał od znajomego że sponsora na będzie bo to kiełbasa wyborcza, ale jakimiś złudzeniami żyłem jak kibice w Toruniu którzy doczekali się Św. Mikołaja wcześniej!!
Teraz to złość mnie ogarnęła
To i tak sie dlugo trzymales. Ja nadzieje stracilem jakies 2 tygodnie temu, inni chyba jeszcze wczesniej .
Miałem w zeszłym tygodniu przeciek, sygnał od znajomego że sponsora na będzie bo to kiełbasa wyborcza, ale jakimiś złudzeniami żyłem jak kibice w Toruniu którzy doczekali się Św. Mikołaja wcześniej!!
Teraz to złość mnie ogarnęła
Ja tam powoli zbieram kase na bilety do Rzeszowa, nie to, że kibicujÄ™ Rzeszowiakom, ale bez żużla nie wytrzymam. O żużlu w Lublinie to można zapomnieć, z takimi pseudo dziaÅ‚aczami co tylko o wÅ‚asne kieszenie dbajÄ… i z takÄ… organizacjÄ…, a co tam pisać, szkoda słów…
Tylko niech wreszcie ktoś się odważy z Zarządu i powie wprost publicznie, to co niektórzy już wiedzą.

Tylko niech wreszcie ktoś się odważy z Zarządu i powie wprost publicznie, to co niektórzy już wiedzą.
Extreme pisze:Ja tam powoli zbieram kase na bilety do Rzeszowa, nie to, że kibicujÄ™ Rzeszowiakom, ale bez żużla nie wytrzymam. O żużlu w Lublinie to można zapomnieć, z takimi pseudo dziaÅ‚aczami co tylko o wÅ‚asne kieszenie dbajÄ… i z takÄ… organizacjÄ…, a co tam pisać, szkoda słów…
a co za problem?? droga wolna pokaż co potrafisz...
Radzio pisze:Extreme pisze:Ja tam powoli zbieram kase na bilety do Rzeszowa, nie to, że kibicujÄ™ Rzeszowiakom, ale bez żużla nie wytrzymam. O żużlu w Lublinie to można zapomnieć, z takimi pseudo dziaÅ‚aczami co tylko o wÅ‚asne kieszenie dbajÄ… i z takÄ… organizacjÄ…, a co tam pisać, szkoda słów…
a co za problem?? droga wolna pokaż co potrafisz...
Widocznie potrafi co innego i pokazuje to gdzie indziej.
Powiedzenie "przyjdź i pokaż jak się działa w klubie" jest mało oryginalne. Po to się człowiek kształci i uczy, żeby robić coś co potrafi. Jeżeli ktoś nie potrafi działać w zużlu, niech sie wycofa.
Lekarz nie powie do sprzedawcy: przyjdź i zastąp mnie przy operacji.
Dzisiaj świat się zmienia i wiele dziedzin staje się profesjonalną sztuką, a żeby ją uprawiać nie wystarczą dobre chęci tylko wykształcenie i talent. Partyzantka tym bardziej nie sprawdza się w zarządzaniu klubem sportowym.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Markoni pisze:Partyzantka tym bardziej nie sprawdza siÄ™ w zarzÄ…dzaniu klubem sportowym.
Tylko weź pod uwage że żeby nie było partyzantki to musi być kasa, jak nie ma kasy to musi wystarczyć partyzantka. Jak jest partyzantka to najczęsciej nie ma kasy i koło sie zamyka. Największy problem w tym żeby to koło przerwac i to tak zeby było to z korzyścią dla klubu, tylko że tych co by potrafili to zrobić jakoś nie widać, albo ich widac i słychać (najczęściej tylko jako krytykantów) a nic z tego nie wynika.