Skład na sezon 2007
No z tego co zostało można jeszcze całkiem niezły zespół zmontować np.
1.Dryml
2.Dryml
3.Gjedde
4.Ferjan
5.Jansson/Max
6.Hansen
7.Hansen
Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie
jataman21 pisze:Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie![]()
![]()
Uważam że trochę przesadzasz... każdy kto ośmiela się mieć inne zdanie niż ty zostaje zdyskredytowany i piszesz żeby się lepiej już nie odzywał... nie każdy musi być taki mądry i posiadać taką wiedzę jak ty - za to jeszcze na szczęscie nie wyrzucaja z forum... bo zostałbyś tylko Ty i Gelo
P.S. Sory Gelu nie mogłem się powstrzymać, to z czystej sympatii
-
śliwek
jataman21 pisze:Z pozostałych zawodników można jeszcze zbudować zespół walczący o e-lige np:
1.Sawina
2.Dryml
3.Hamill
4.Ferjan
5.Dryml
6.Tomicek
7.Hansen
W rezerwie J. Rempała, Jeleniewski, Sledz, Gjedde, Klimek.
Takim składem jeszcze mozna wiele zwojować, ale pozostają nam tylko marzenia.
Pozdrawiam
I on mi gadał na temat polaków...