Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#901 Postautor: Gelo » 5 stycznia 2007, o 08:50

sting126 pisze:a moze z Wardzala to nieglupi pomysl? Osobiscie 100 razy bardziej wolalbym jego niz Staszka Burze...

To już chyba lepszy Trojanowski - a nawet na pewno. Ja bym jednak zaczął przyglądać się Grudziądzowi - jak się okaże, że nie wystartują - jest tam do wyhaczenia kilka kąsków.
Na dziś jeszcze lista jest sporawa np.: Burza, Wardzała, Trojanowski, Ślączka, Łukaszewicz, Śledź, Stachyra, Baran, Fijałkowski, Bajerski, Barański, Robacki, Jeleniewski, Trumiński, Piszcz, Franków, Czerwiński, Szombierski, Chromik, Poważny

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#902 Postautor: jataman21 » 5 stycznia 2007, o 09:08

No pewnie Cooper w ogóle Piszcz odjechał cudowny sezon! To nic że jeżdził z samymi amatorami, to nic że przegrywał z Jąderami, Książkami i całkowicie nieznanymi kelnerami.
Tak na marginesie Regdal średnia piszcza to 2,227 a nie 2,27.
Mikas może i jestem nudny, ale jak nie masz sensownych argumentów to po co cokolwiek piszesz w moją stronę... mam swoje zdanie i forum jest od jego wyrażania, czyż nie tak? 100 razy wolę Burze i Stachyre niż Knappa i Piszcza. Finito
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#904 Postautor: SKALOR » 5 stycznia 2007, o 09:38

do tej sporawej listy dodam jeszcze:
Michal Rajkowski - szuka klubu
Krzysio Pecyna - roznie to z nim jest ale raczej solidny sredniak
Grzesio Rempala - chce jeździc w 2007
Andrew Głuchy - chetnie by go widzial w Lublinie
Łukasz Szmid - ale wypalil mu jeden sezon,nawet Marma go wtedy chciala
Piotr Dym - na pewno nie jest jeszcze wypalony
Rafal Klimek - Torun kusi jakiegos juniora,oby to nie byl on(wszystko mozliwe,ale raczej nie)
Pawel Baran - jesne ze zartuje

Wielka szkoda ze Kacper Kepa nie startuje juz na zuzlu...mial super sylwetke na jawie i robil postepy(o malo Zorro nie przewiozl u nas z Grudziadzem swego czasu).
Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#905 Postautor: Cz@rek » 5 stycznia 2007, o 10:23

Na SF podali że jesteśmy już dogadani ze Śledziem.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#906 Postautor: mikas » 5 stycznia 2007, o 10:23

jataman21 pisze:Mikas może i jestem nudny, ale jak nie masz sensownych argumentów to po co cokolwiek piszesz w moją stronę... mam swoje zdanie i forum jest od jego wyrażania, czyż nie tak? 100 razy wolę Burze i Stachyre niż Knappa i Piszcza. Finito

Ale ja Ci nie bronie wyrażania swoich opinii, ale zrozum że już wszyscy na tym forum od bardzo dawna wiedzą że nie lubisz Piszcza i Knappa i staje sie już nude czytanie tego samego po raz setny :roll: Musisz to pisac za każdym razem gdy ktoś wspomni ich nazwiska na forum? My juz na prawde od dawna Twoje zdanie na ich temat znamy i nic nowego się nie spodziewamy ;) Jeszcze pół biedy jakbyś sam używał jakichś dobrych argumentów ale tak naprawde oprócz powoływania się na ostatni średnio udany sezon Piszcza i wcześniejszy gdy przez 3/4 sezonu leczył kontuzje przed którymi spisywał się mimo wszystko przyzwoicie to żadnego innego argumentu nie masz.
A jeśli stawiasz ich umiejętności niżej niż Stachyry i Burzy to ja moge napisać tylko tyle że albo przez ostatnie lata nie śledziłeś tego co sie dzieje na żużlowych torach albo nie potrafisz wyciągać wniosków które po przeanalizowaniu jazdy i osiągnięć tych zawodników nasuwają sie same i nie trzeba być żużlowym ekspertem żeby stwierdzić że Dawid póki co to może czyścic kewlar Knappowi i Piszczowi a nie odwrotnie. Może po najbliższym sezonie to się zmieni jeśli nastąpi jakiś mały cud ale póki co to Dawidowi do jednego i drugiego jeszcze bardzo daleko mimo że oni też nie są jakimiś wirtuozami żużla ;)
Jak doczekam sie chociaż jednej takiej akcji w wykonaniu Dawida jaką zobaczyłem w wykonaniu Tomka w Ostrowie w 2004r. czy takiej jak u nas w meczu z Rybnikiem gdy Poważnyj jechać musiał praktycznie po bandzie bo Tomek nie odpuścił to zaczne dopiero sie zastanawiac czy Dawid kiedykolwiek może Piszczowi dorównać, porównywanie Dawida do Grześka Knappa to juz w ogole obraza dla tego drugiego, więc lepiej sobie odpuścić niż sie kompromitować ;)

P.S. Jest jeszcze Krzysztof Stojanowski ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#907 Postautor: Gelo