TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
Gratulacje dla wszystkich chłopaków - jednak ambicją można zdziałać wszystko - szkoda że tak nie pojechaliśmy z Rybnikiem i Ostrowem. Co tu dużo mówić - zabawię się w bartoscha - jedziemy do Ostrowa po 3 punkty!!!
Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu.
Zawodnicy robią swoje, ale skąd brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu.
Zawodnicy robią swoje, ale skąd brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 23:05 przez Cz@rek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze 20 minut temu czytałem sobie program zawodów bo nie wieże i do te pory jestem zaskoczony.Dawid komplet,Seba-jak patrzyłem jak jeździ to przecierałem oczy ze zdumienia czy to nie sen,Rafał robiący wspaniałą robote chyba w 8 biegu gdzie jadąc na 5:1 z Darkiem zastopował zawodników Gorzowa dzięki czemu Darek mógl odskoczyć na bezpieczną przewage,o biegu z jokerem Ferjanem już nie wspominam.Po za tym reszta chłopaków na wysokim poziomie.Dzięki za zwycięstwo,ja już swój zakład wygrałem
Oby tak dalej
Jedziemy do Ostrowa
Niech sie troche bojÄ…
Cz@rek pisze:Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
to tylko współczuć haremu.![]()
Zawodnicy robią swoje, ale z kąt brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...
zlituj siÄ™
A ja coś wytknę. Nasi wcale nie wyprzedzali rywali na dystansie. Po prostu za dobrze rozgrywali pierwszy łuk i potem było nudno 
Doskonale spisali się ludzie od muzyki (DJ Pepe z kolegą jakimś chyba). Przerwy między biegami były dobrze zagospodarowane. Trzeba tylko zwiększyć asortyment kawałków, troche za dużo 'czarnego ciągnika'
Także brawa dla siódemki za rozruszanie przeciwległego sektora
A, jeszcze musimy pomyśleć nad nowymi Gorzowsko-Lubelskimi przyspiewkami. "Stal i Motor eeoo" bywało momentami nadużywane
Doskonale spisali się ludzie od muzyki (DJ Pepe z kolegą jakimś chyba). Przerwy między biegami były dobrze zagospodarowane. Trzeba tylko zwiększyć asortyment kawałków, troche za dużo 'czarnego ciągnika'
A, jeszcze musimy pomyśleć nad nowymi Gorzowsko-Lubelskimi przyspiewkami. "Stal i Motor eeoo" bywało momentami nadużywane
co tu dużo mówić...pięknie
Świetny, emocjonujący mecz, wspaniała postawa zawodników, bardzo dobry doping(sam ledwo moge mówić
) i także dobry komentarz
Dawno takiego meczu nie było w Lublinie. Jestem zachwycony
Żeby tak juz było zawsze

Gorzow pewnie i tak awansuje (bo gdzie tam Ostrow z samym Maxem i Karlssonem), my jestesmy bliscy utrzymania po ostatnich zwyciestwach, a najbardziej sie ciesze, ze Gniezno spadnie do 2 ligi
Mecz byl bardzo ciekawy, mielismy troszke szczescia, ale podobno to sprzyja lepszym
Jazda do Ostrowa po 3 punkty
Jakby to powiedzial Gmoch - "oni juz maja ciezkie nozki" <lol>
Mecz byl bardzo ciekawy, mielismy troszke szczescia, ale podobno to sprzyja lepszym