TŻ Lublin - Stal Gorzów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Tż Lublin - Stal Gorzów

#276 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 22:43

Gratulacje dla wszystkich chłopaków - jednak ambicją można zdziałać wszystko - szkoda że tak nie pojechaliśmy z Rybnikiem i Ostrowem. Co tu dużo mówić - zabawię się w bartoscha - jedziemy do Ostrowa po 3 punkty!!!

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#277 Postautor: Cz@rek » 24 czerwca 2007, o 22:51

Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu. :?
Zawodnicy robią swoje, ale skąd brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 23:05 przez Cz@rek, łącznie zmieniany 1 raz.

koniuszko
Szkółkowicz

#278 Postautor: koniuszko » 24 czerwca 2007, o 22:53

Jeszcze 20 minut temu czytałem sobie program zawodów bo nie wieże i do te pory jestem zaskoczony.Dawid komplet,Seba-jak patrzyłem jak jeździ to przecierałem oczy ze zdumienia czy to nie sen,Rafał robiący wspaniałą robote chyba w 8 biegu gdzie jadąc na 5:1 z Darkiem zastopował zawodników Gorzowa dzięki czemu Darek mógl odskoczyć na bezpieczną przewage,o biegu z jokerem Ferjanem już nie wspominam.Po za tym reszta chłopaków na wysokim poziomie.Dzięki za zwycięstwo,ja już swój zakład wygrałem :D Oby tak dalej :)Jedziemy do Ostrowa :) Niech sie troche boją

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#279 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 22:54

Cz@rek pisze:Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu. :?
Zawodnicy robią swoje, ale z kąt brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...

zlituj siÄ™

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#280 Postautor: Speedway » 24 czerwca 2007, o 22:57

A ja coś wytknę. Nasi wcale nie wyprzedzali rywali na dystansie. Po prostu za dobrze rozgrywali pierwszy łuk i potem było nudno :)
Doskonale spisali się ludzie od muzyki (DJ Pepe z kolegą jakimś chyba). Przerwy między biegami były dobrze zagospodarowane. Trzeba tylko zwiększyć asortyment kawałków, troche za dużo 'czarnego ciągnika' ;) Także brawa dla siódemki za rozruszanie przeciwległego sektora

A, jeszcze musimy pomyśleć nad nowymi Gorzowsko-Lubelskimi przyspiewkami. "Stal i Motor eeoo" bywało momentami nadużywane
Obrazek

Dudzi

#281 Postautor: Dudzi » 24 czerwca 2007, o 22:58

co tu dużo mówić...pięknie :D Świetny, emocjonujący mecz, wspaniała postawa zawodników, bardzo dobry doping(sam ledwo moge mówić :) ) i także dobry komentarz 8) Dawno takiego meczu nie było w Lublinie. Jestem zachwycony :) Żeby tak juz było zawsze :!: :P

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#282 Postautor: kilar » 24 czerwca 2007, o 22:58

Gorzow pewnie i tak awansuje (bo gdzie tam Ostrow z samym Maxem i Karlssonem), my jestesmy bliscy utrzymania po ostatnich zwyciestwach, a najbardziej sie ciesze, ze Gniezno spadnie do 2 ligi :twisted:

Mecz byl bardzo ciekawy, mielismy troszke szczescia, ale podobno to sprzyja lepszym :) Jazda do Ostrowa po 3 punkty :twisted: Jakby to powiedzial Gmoch - "oni juz maja ciezkie nozki" <lol>

Ge(L)o
Trener

#283 Postautor: Ge(L)o » 24 czerwca 2007, o 22:59

Akurat puszczali muzykę, kiedy chcieliśmy drzeć ryja... i to trzy kawałki na krzyż, dobrze, że chociaż całkiem fajne.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#284 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 23:03

A ja coś wytknę. Nasi wcale nie wyprzedzali rywali na dystansie. Po prostu za dobrze rozgrywali pierwszy łuk i potem było nudno :)

O tym pisałem już kilka tygodni temu - zmieniając tor na równy zabiliśmy widowiskowość żużla w Lublinie. Ale kto będzie się rozwodził nad widowiskowością kiedy rozjechaliśmy lidera 18 punktami :) Zresztą widowiskowością nie zdobywa się mistrza Polski czy nie uzyskuje awansu do Ekstraligi

Awatar użytkownika
Shonsu

#285 Postautor: Shonsu » 24 czerwca 2007, o 23:05

No ale jak raz krzyknęliśmy, żeby wyłączyli muzykę to podziałało :wink: Ciekawi mnie jeszcze jak wyszła kartoniada :?: Ktoś ma może jakieś zdjęcia :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#286 Postautor: Radzio » 24 czerwca 2007, o 23:07

Gelo pisze: Co tu dużo mówić - zabawię się w bartoscha - jedziemy do Ostrowa po 3 punkty!!!

I tu nie ma żadnych podtekstów...
poważnie przy sprzyjającym szczęściu wszystko może sie wydarzyć. Nie to, że od razu hura optymizm ale racjonalnie na to spojrzeć to możemy powalczyć i z nimi. Gdańsk wygrał tam 3 zawodnikami. Ostrów
u nas Dawid widać że utrzymuje wysoką formę od trzech meczy, Darek jak wyzdrowieje przywiezie swoje, i aby Trumiński, Piszcz i Jeleniewski przywieźli punkty, wszystko może się zdarzyć.
Ostrów - Poznań 50:40
Ostrów - Grudziądz 54:39
Ostrów - Gorzów 47:43
Ostrów - Gdańsk 43:47
Ściągnąć któregoś z Hansenów, tam każdy punkt będzie na wagę złota, nawet jak nie uda się wygrać ,a pojedziemy dobry mecz (nie dostaniemy batów) to na następny mecz z Gdańskiem może przyjść całkiem, całkiem spora frekwencja, co jak wiadomo jest potrzebne teraz.

Dzisiejszy mecz super... walka, szczęście, umiejętności, ambicja i zwycięstwo, wszystko
Doping stał na całkiem przyzwoitym poziomie. Ale trzeba jeszcze poprawić kilka rzeczy, zgrać sie bardziej, a będzie naprawdę dobrze.

koniuszko
Szkółkowicz

#287 Postautor: koniuszko » 24 czerwca 2007, o 23:07

Ge(L)o pisze:Akurat puszczali muzykę, kiedy chcieliśmy drzeć ryja... i to trzy kawałki na krzyż, dobrze, że chociaż całkiem fajne.

Tak w temacie będąc to co to za utwór leciał - taka ruska muzyczka - strasznie wpadła w ucho :D

Awatar użytkownika
Speedway
Trener