Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sledzio
Trener
Kontakt:

Re: Działalność klubu - kłopotów cd....

#1476 Postautor: Sledzio » 27 czerwca 2007, o 08:05

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

Re: Działalność klubu - MAMY LICENCJE!!

#1477 Postautor: Radzio » 27 czerwca 2007, o 08:32

bartosch pisze:wyobraz sobie, ze z mniejszym...

za pewne tak jest:) nie znam budżetu klubu ;)

janek
Kadrowicz

#1478 Postautor: janek » 27 czerwca 2007, o 08:33

Najprawdopodobniej Motorowi wynajmie stadion Górnik Ł.
http://www.kurierlubelski.pl/index.php? ... &pid=40156
Dlatego iż nie zdążą z modernizacją przed rozpoczęciem sezonu.
Moim zdaniem to żużel jest niewygodny dla :
1. działaczy krzykaczy którzy agitują iż pył żużlowy przeszkadza "kibicom" piłki w oglądaniu meczów (brudne krzesełka).
2. przyszłym wykonawcom modernizacji stadionu, którzy będą mieć duże problemy z pogodzeniem remontu i funkcjonowania żużla.
3. przeciwnicy żużla i cała reszta

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1479 Postautor: mikas » 27 czerwca 2007, o 08:39

Nie wiem na ile to możliwe, ale jeśli dziennikarze czytający to forum mają nr. tel. do radnych z komisji sportu ( myślę tu głównie o pani Monice Wac, bo nie wiem kto tam z nich jeszcze myśli też o innych dyscyplinach oprócz piłki nożnej) to może dałoby rade do nich zadzwonić i zaproponować a nawet spróbowac jakoś na nich wymóc, aby jutro przed głosowaniem zgłosili poprawkę do tej uchwały i aby znalazł się w niej też zapis, że każdą z dyscyplin spółka akcyjna będzie wspierać w równym stopniu ( w 1/4). W razie powstania takiej spółki byłoby to dla nas jakieś zabezpieczenie przed tym, że zdecydowana większość pieniędzy pójdzie na piłkę nożną a na pozostałe kluby jakieś ochłapy. Skoro radni tak pięknie mówią że chcą wspierać wszystkie 4 dyscypliny a nie tylko piłkę nożną to niech to udowodnią. Jeśli mówią prawdę taka poprawka nie będzie dla nich zadnym problemem.
A może kolejna akcja mailowa na skrzynkę prezydenta ( albo i radnych) aby tego dopilnował :?:
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007, o 08:55 przez mikas, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

janek
Kadrowicz

#1480 Postautor: janek » 27 czerwca 2007, o 08:51

Jeżeli rzeczywiście ma powstać Jedna sportowa S.A. to pieniądze muszą być dzielone jednakowo na wszystkie dyscypliny.
Inaczej nie będzie to miało sensu, zostanie wypromowana jedna dyscyplina "kopacze", a reszta śmiercią naturalną odejdzie,
za ochłapy wyników nigdzie nie będzie. A tłumaczenie "kopaczy" że ich dyscyplina jest najdroższa w utrzymaniu i to im należy się największa "działka" to brednia!!.
Żużel z gotówką II ligowej piłki to czołówka E-ligii. A to przyniesie ilość kibiców porównywalną do tej z czasów występów Nielsena czy Adamsa. A z resztą, każdy z nas to wie, nie poinformowani są politycy z UM Lublina

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#1481 Postautor: Dj_Korgi » 27 czerwca 2007, o 09:58

Czarek
Trener

#1482 Postautor: Czarek » 27 czerwca 2007, o 10:22

papi pisze:
Czarek pisze:Piłkarzom Motoru jest znacznie bliżej do FC Barcelony niż piłkarkom SPR do mistrza Polski mężczyzn Zagłębia Lubin.

porównanie tak głupie, że nie wiem jak się do niego odnieść. A jak w tym zestawieniu wygląda R. Federer i S. Williams?

Może jesteś za głupi by je zrozumieć.

A co do wsparcia przez miasto piłki ręcznej w postaci hali to zrobiono dla tej marnej dyscypliny sportu i tak za dużo.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#1483 Postautor: Dj_Korgi » 27 czerwca 2007, o 10:26

Czarek pisze:
papi pisze:
Czarek pisze:Piłkarzom Motoru jest znacznie bliżej do FC Barcelony niż piłkarkom SPR do mistrza Polski mężczyzn Zagłębia Lubin.

porównanie tak głupie, że nie wiem jak się do niego odnieść. A jak w tym zestawieniu wygląda R. Federer i S. Williams?

Może jesteś za głupi by je zrozumieć.

A co do wsparcia przez miasto piłki ręcznej w postaci hali to zrobiono dla tej marnej dyscypliny sportu i tak za dużo.

Zaczynasz gadać jak kibic MOTORU - jest tylko MOTOR, klapki na oczy i jazda. Człowieku sport to sport a te porównanie to naprawde głupie porównanie

Czarek
Trener

#1484 Postautor: Czarek » 27 czerwca 2007, o 10:48

Dj_Korgi pisze:Zaczynasz gadać jak kibic MOTORU - jest tylko MOTOR, klapki na oczy i jazda. Człowieku sport to sport a te porównanie to naprawde głupie porównanie

Nie jestem fanatykiem Motoru, a porównanie to może wyglądać tak: koszykarzom Staru jest bliżej do NBA niż piłkarkom SPR do najlepszej polskiej drużyny męskiej, i ma pokazać, że piłka ręczna kobiet stoi na bardzo niskim poziomie sportowym. Jeśli ktoś uważa, że porównanie to jest głupie, zamiast pienić się, niech to udowodni.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1486 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2007, o 10:57

Sorry ale pomysl aby kazda dyscyplina dostawala po rowno tzn. po 25% to jakas paranoja.

To ja proponuje zeby kazdy forumowicz zarabial tyle samo!

Zapisy powinny byc takie aby wysokosc dofinansowania zalezala od 3 rzeczy - sukcesow sportowych, zainetersowania kibicow [obecnych na meczach] oraz szkolenia juniorow. I juz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
papi
Trener