Gawrzyk pisze:cos nam ostatnio portale daje w informacjach mnostwo argumentow do dyskusji.
za punkt Screen bierze 50 funtow. W najwyzszych widelkach 75 funtow. To oczywiscie Elite League.
W Premier oczywiscie jest to mniej. Wiec nie wiem czy z tymi 200 zl to ja nie przesadzilem.

Szkoda mi czasu na polemikę z Tobą na tym forum i chciałbym ją zakończyć bo mam ważniejsze czynności do wykonania od rozmowy z kimś kto wszystkie fakty opiera na zasadzie: gdzieś słyszałem,coś przeczytałem,ktoś pierdnoł.Nie trzeba się znać na żużlu żeby się zorientować, że człowiek (w tym przypadku Matt Ford promotor Pool Pirates) na pewnym poziomie nie podaje warunków finansowych zawodników do publicznej wiadomości.Jak już wcześniej stwierdziłem to, że piszesz bzdury i karmisz nimi forumowiczów znalazło właśnie uzasadnienie.
Mam taką nadzieję,że swoje obowiązki,których się podjąłeś w klubie wykonujesz znaczne lepiej niż to co prezentujesz na łamach tego jak twierdzisz publicznego forum.
Dla zainteresowanych stwierdzam jednoznacznie, że kwoty podane przez Gawrzyka nie są kwotami mówiącymi o wynagrodzeniu J. Screena za zdobyte punkty.Wystarczy odrobina znajomości języka angielskiego żeby się zorientować o co chodzi.
Apeluję do takich ludzi jak Gawrzyk - przestańcie pisać bzdury i brednie na takiej zasadzie jak już wspomniałem na początku tego wpisu.Karmicie nimi naiwnych ludzi czytających to forum.(Nie wszystkich).
I w tym temacie kończę dyskusję,niech każdy myśli sobie co chce i sądzi sobie co chce.
Ten wpis kieruję również do
piotr76 - który powtarza głupoty, a nie sprawdzi u źródła informacji.Ludzie - zaglądajcie częściej na angielskie strony bo tam się więcej dowiecie niż na forum w lublinie z wpisów takich bajkopisarzy jak Gawrzyk.
Oto link do źródła informacji na podstawie, której jakiś frajer napisał newsa,o którego z kolei swoją jedynie słuszną jak zawsze wiedzę oparł Gawrzyk,bądź co bądź człowiek,odpowiedzialny w nowym klubie za kontakty z zagranicą.
http://www.poolespeedway.net/09-website/news.php PS
Mamy obecnie podobny przykład z Rzeszowa,gdzie szowinistyczna,bezmózgowa szarańcza na forum skutecznie i za wszelką cenę doprowadza do degradacji ludzi dzięki którym żużel w tym mieście istniał i ma dalej szansę egzystencji.
Niech każdy wierzy jak chce ludziom,którzy skutecznie usiłują z wiadomych tylko sobie powodów deprecjonować bezzasadnie lubelskich zawodników.
Zwroty jakie można tu spotkać:
- Trumiński to be,
- Piszcz za drogi i psy mu zdychają,
- Klimek ciągle się targuje i sam nie wie ile chce,
- Michaluk się nie nadaje i nic w tym sporcie nie osiągnie,
- Polak to się wypiął na Lublin,
świadczą jedynie o niedojrzałości i niewiedzy ludzi, którzy nigdy nie zrozumieją co to znaczy trud i wysiłek żużlowca narażającego swoje zdrowie i życie w trudnym i specyficznym sporcie żużlowym.
THE END