KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Re: KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Davv ale po jakiego wogole zaczales ten temat, konczac go w polowie ? Jaki miales w tym cel ? Na prawde warto sie czasem zastanowic, myslenie z reguly nie boli, przynajmniej fizycznie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
A ilu jest zawodnikow, ktorzy podpisali kontrakt z naszym klubem? Zawodnicy, trener do dziela. Z tych ludzi mozna zrobic druzyne.
Debiutanci z Gdanska przegrali u siebie.
Debiutanci z Gniezna to samo.
A ten Lublin taaaaaaaaki biedny bo przegral...

Debiutanci z Gdanska przegrali u siebie.
Debiutanci z Gniezna to samo.
A ten Lublin taaaaaaaaki biedny bo przegral...
$korzen$ pisze:Davv ale po jakiego wogole zaczales ten temat, konczac go w polowie ? Jaki miales w tym cel ? Na prawde warto sie czasem zastanowic, myslenie z reguly nie boli, przynajmniej fizycznie.
Ot taka ciekawostka.
Truminski
Ale ja nie zauważyłem, żeby ktoś oczekiwał, że Piszcz zbawi nasz klub. Poprostu nikt nie chce oglądać armii zaciężnej, która nie potrafi się w łuk złożyć. Piszcz wielkim zawodnikiem nie jest i nigdy nie bedzie, ale i takich "wielkich" zawodnikow na rynku poprostu nie ma. Jesli zawodnik ma zdobywac 8 pkt u siebie na torze, to niech to robi chociaz udajac ze walczy.
I o sentymenty tutaj nie chodzi. W zuzlu jak kazdy wie, spore znaczenie ma tor na ktorym sie jezdzi. Piszcz jadac w Lublinie jest innym zawodnikiem niz na wyjezdzie. W Lublinie jest znacznie lepszy od Tomka Rempaly czy Karola Barana, a w Lublinie bedziemy jechac polowe wszystkich spotkan i to jazda u siebie bedzie kluczowa, chocby z powodu frekwencji.
Dla ciekawosci pogrzebie w statystykach i moze uda mi sie wrzucic jakies porownawcze naszych zawodnikow i Piszcza.
I o sentymenty tutaj nie chodzi. W zuzlu jak kazdy wie, spore znaczenie ma tor na ktorym sie jezdzi. Piszcz jadac w Lublinie jest innym zawodnikiem niz na wyjezdzie. W Lublinie jest znacznie lepszy od Tomka Rempaly czy Karola Barana, a w Lublinie bedziemy jechac polowe wszystkich spotkan i to jazda u siebie bedzie kluczowa, chocby z powodu frekwencji.
Dla ciekawosci pogrzebie w statystykach i moze uda mi sie wrzucic jakies porownawcze naszych zawodnikow i Piszcza.
Istred cięzko sie nie zgodzic Piszcz usiebie woził nie jednego Rempałe.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
rieper pisze:Truminski
$korzen$ pisze:Davv ale po jakiego wogole zaczales ten temat, konczac go w polowie ? Jaki miales w tym cel ? Na prawde warto sie czasem zastanowic, myslenie z reguly nie boli, przynajmniej fizycznie.
Ale dlaczego w polowie?
Jak ci powie ze powiedzial to X to uwierzysz a jak ze Y to nie? Liczy sie fakt, a nie kto ich wysypal...
Zreszta, dla mnie to mala roznica, widzialem takich co na ostrym kacu zapierdalali jak ta lala, a po spinkach, tuningach i treningach nie mogli sie z miejsca ruszyc. Widzialem tez takich co na drugi dzien chorowali po 2 piwach i bali sie na motor wsiasc. Z Rempalami nie pilem, ani ich na meczu nie widzialem, takze ktorym typem sa to nie wiem, ale jak juz wspomnialem dla mnie temat jest zamkniety, choc wnioski pozostawie sobie.
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2009, o 23:10 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzialem Truminskiego na sektorze z fanklubem jak wychodzilem ze stadionu. Cieszyl sie jakby mu kto w kieszen narobil...
tezetomaniak pisze:rieper pisze:Truminski
a ten czego jeszcze szuka na stadionie
Widowiska? To już nie wolno byłym zawodnikom wchodzić na stadion? Co Ci szkodzi, żeby chłopak sobie mecz obejrzał? 17 zł więcej w kasie.
Jeden z naszych żużlowców kiedyś mówił, że najlepiej mu się jeździło na kacu i gdy się z żoną pokłócił. Wtedy się nie bał 
Mars pisze:Istred cięzko sie nie zgodzic Piszcz usiebie woził nie jednego Rempałe.
istred pisze:W Lublinie jest znacznie lepszy od Tomka Rempaly.
Czy Wy na prawdę macie taką słabą pamięć...
Był rok 2005... był taki sam lament, takie samo biadolenie i takie samo wyzywanie, tak samo silny rywal na początek Marma Rzeszów.
lecz głównym aktorem nie był Jacek Rempała, a właśnie... Tomasz Piszcz, za którego wtedy klub zapłacił nieziemskie pieniądze...
Czy mam wkleić zdobycz Piszcza i Tomka Rempały w tym samym meczu ??
Owszem mamy teraz II ligę ( co prawda silną jak wtedy pierwsza ), ale kariera Tomka Piszcza od 2003 roku to równia pochyła i na prawdę nie wierze, że Tomek Piszcz zrobiłby cokolwiek w konfrontacji z młodym Simonem , czy Denisem.