Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY SZALE. cena 11,50

#326 Postautor: KosaRKS » 28 czerwca 2009, o 15:20

Nie liczcie dzisiaj na jakieś informacje, chlopaki są w busie do Piły ;) Ale Marun będzie pewnie zbierał kase tak jak z koszulkami - na konto, lub osobiście ;)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#327 Postautor: gizmo » 28 czerwca 2009, o 16:48

troszke z innej beczki, orientuje sie ktoś gdzie w lublinie jest jakis sklep z materiałem i ile materiał kosztuje? Mysle nad zakupem materiału na flagę i poproszeniu mamy mojej lepszej połóweczki o uszycie takiej flagi bo kobieta troche działa na maszynie wiec nie powinno byc to dla niej problemem. Ps. jakis kij drewniany do flagi wiecie gdzie można by dostać? myslalem nad jakims kijem do szczotek czy mopów ale nie bardzo widze drewniane... :lol:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#328 Postautor: dannie » 28 czerwca 2009, o 16:53

Najtanszy material jest w hurtowni tkanin Zygzak na Wojciechowskiej.
Metr biezacy materialu flagowego (szerokosc 1,5-1,6m) kosztuje 1,9zl ;)

Najlepsza opcja na "kij" to stara teleskopowa wedka, ktora mozna zlozyc i porecznie wsadzic do samochodu. Tanszym rozwiazaniem sa kije PCV, dosc gietkie i tanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#329 Postautor: gizmo » 28 czerwca 2009, o 16:57

o to za materiał to nawet w 6 zl da sie zamknac :) fajnie, dzieki za odpowiedz!
Pozdrawiam

go!
Trener

#330 Postautor: go! » 28 czerwca 2009, o 21:03

bkapusta pisze:A to Twoj problem czy narzekasz tu z braku innych zajec? 8)

Nie, zajec mam huk, szczegolnie w weekend :P, chcialem zamowic szalik i znac jego cene, ale jak widze ciagle sie zmienia, bo i ilosci sie zmieniaja. Troche to kwadratura kola, bo im tansze tym chetnych wiecej - lapiesz o co mi chodzi? Normalnie to ktos organizuje wlasny 1000 zl i kupuje szaliki, potem je sprzedaje z zyskiem, lub bez, to jego klopot, ale przynajmniej z gory znamy cene, a tak?
Zreszta i tak nieaktualne, przeczytalem ze Mani zarzadzil jakas przymusowa skladke, a ja nienawidze byc przymuszany. Niemale podatki, na ktore nie moge poradzic mi wystarcza. :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#331 Postautor: bkapusta » 28 czerwca 2009, o 21:15

go! pisze:
bkapusta pisze:A to Twoj problem czy narzekasz tu z braku innych zajec? 8)

Nie, zajec mam huk, szczegolnie w weekend :P, chcialem zamowic szalik i znac jego cene, ale jak widze ciagle sie zmienia, bo i ilosci sie zmieniaja. Troche to kwadratura kola, bo im tansze tym chetnych wiecej - lapiesz o co mi chodzi? Normalnie to ktos organizuje wlasny 1000 zl i kupuje szaliki, potem je sprzedaje z zyskiem, lub bez, to jego klopot, ale przynajmniej z gory znamy cene, a tak?
Zreszta i tak nieaktualne, przeczytalem ze Mani zarzadzil jakas przymusowa skladke, a ja nienawidze byc przymuszany. Niemale podatki, na ktore nie moge poradzic mi wystarcza. :)

sorry go! ale ja mam wrazenie, ze po prostu - z braku laku - chcesz sie przypieprzyc do czegos na sile 8)

nie rozumiem jak mozna robic problem z tego, ze sie cena szalika zmniejsza [?!] :D

jak chcesz kupic szalik to go kup - nie chcesz to nie :D

kazdy racjonalny czlowiek najwyzej zalozylby, ze szalik bedzie kosztowal 20 zl [bo tyle moze kosztowac maksymalnie] i nie robil problemu z niczym, ew. obnizke ceny mozna potraktowac jako nieplanowany bonus :D
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

go!
Trener

#332 Postautor: go! » 28 czerwca 2009, o 22:03

bkapusta pisze:nie rozumiem jak mozna robic problem z tego, ze sie cena szalika zmniejsza [?!] :D

zmniejsza sie? Mi chodzi o to, ze chetnych jest wiecej bo cena sie zmniejsza, ale nikt nad tym nie panuje. Jak sie wykruszy pare osob, to cena bedzie rosla, a potem wykruszajacych przybywa itd.. Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.
PS. Kupie szalik, jak wszyscy zaakceptuja druga, dodatkowa zlotowke na mecenasa dla Jarka Siwka w slynnym procesie o znieslawienie.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#333 Postautor: Egon » 28 czerwca 2009, o 22:55

Czy tak trudno jest się wpisać na listę tak JAK NALEŻY?

go! pisze:zmniejsza sie? Mi chodzi o to, ze chetnych jest wiecej bo cena sie zmniejsza, ale nikt nad tym nie panuje. Jak sie wykruszy pare osob, to cena bedzie rosla, a potem wykruszajacych przybywa itd.. Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.
PS. Kupie szalik, jak wszyscy zaakceptuja druga, dodatkowa zlotowke na mecenasa dla Jarka Siwka w slynnym procesie o znieslawienie.

go! widzę że masz dziś gorszy dzień :D
Btw 250 szalików 2500zł załóż za to a później namawiaj żeby ktoś kupił..powodzenia.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#334 Postautor: bkapusta » 29 czerwca 2009, o 06:44

go! pisze:
bkapusta pisze:nie rozumiem jak mozna robic problem z tego, ze sie cena szalika zmniejsza [?!] :D

zmniejsza sie? Mi chodzi o to, ze chetnych jest wiecej bo cena sie zmniejsza, ale nikt nad tym nie panuje. Jak sie wykruszy pare osob, to cena bedzie rosla, a potem wykruszajacych przybywa itd.. Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.

Trudny z Ciebie dzis przypadek. Zrozum, ze MAKSYMALNIE szalik moze kosztowac 20 zl [przy 10 chetnych - a tylu bedzie zawsze] - wiec w czym problem? Cemu szukasz dziury w calym?

Jesli ktos na serio chce szalik - tak jak ja - to przeznacza na zakup szalika 20 zl i luz. A ze faktycznie zaplace 11,50, 20 czy 15, czy 10? Co za roznica? I co mnie obchodzi czy ktos sie wykruszy czy nie?

I jak nie chcesz czarnowidziec to po co to robisz? :) :)

Dwiescie osob na forum, 180 zamowionych szalikow - i z cala akcja tylko Ty masz problem, mimo, ze nie bierzesz w niej udzialu, serio nie widzisz, ze z Toba cos nie hallo? :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#335 Postautor: Manitou » 29 czerwca 2009, o 12:25

go! pisze: Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.
No ja pierdziu, Olo teraz to juz mocno przesadziles.
Nie chcesz to nie kupuj. Nam do szczescia nie jest to potrzebne, a i Ty bedziesz szczesliwszy jak tego szala nie bedziesz mial. No i zlotowke zaoszczedzisz.

Ge(L)o
Trener

#336 Postautor: Ge(L)o » 29 czerwca 2009, o 12:44

O co chodzi ze skladka bo nie skumalem ?

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#337 Postautor: dannie » 29 czerwca 2009, o 12:53

Po prostu do hurtowej ceny szalika chlopaki dolicza 1-1,5zł - raz juz do pelnej zlotowki, dwa na oprawe i za fatyge ;)
Obrazek