Jonas Messing
Re: Jonas Messing
Powinno się przykładnie ukarać wszystkich winnych o których piszesz :złodzieja i paserów, tak aby w całej żużlowej Polsce dać do zrozumienia, że nie ma miejsca na takie wybryki, tym bardziej że Taka "nowinka" wyszła w świat.
Rozum mówi karać, serce zaczyna się rozrywać.
To jest potężny problem dla naszej ekipy.
To jest potężny problem dla naszej ekipy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
nie znam szczegółów, ale - Harry - nie powinno się tego zostawić bez konsekwencji, że niby dla dobra klubu.
r
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
A ja mam tyle do gadania co "nasi starsi bracia w wierze" za okupacji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
jak czlowiek o tym mysli i przychodza do glowy nazwiska ludzi z pierwszej druzyny to poprostu żal... mam nadzieję ze tak nie jest i ze wszystko sie dobrze ulozy i oby to nie pogorszyło nastrojów w druzynie, które podobno dopisywały o czym kilkukrotnie juz w tym sezonie było slychac... 
Pozdrawiam
dla mnie to jest jakis kosmos jak mozna koledze z druzyny cos podp*** ?? 
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
wydaje mi sie ze do zakonczenia sledztwa przez policje nie ma co wymieniac nazwisk i kogo kolwiek podejrzewac i oskarzac gdyż nie przyniesie to zadnej korzysci a jedynie zaszkodzi. IMO Najlepiej dla lubelskiego speedwaya bylo by jak sprawa zalatwiona była by po cichu i bez zbednego rozglosu to tylko zniechęci kibiców, sponsorów i nic dobrego nie przyniesie...
Pozdrawiam
Najgorszy jest ten rozgłos przy załatwieniu sprawy. Trzeba było po cichu, ale ostro (nawet z uszkodzeniem kogoś).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Łoptymista
- Trener
a co w nim zlego?
- Egon
- Zawodowiec
Nie ma idealnej recepty na rozwiązanie problemu. Ważne żeby sprawa się wyjaśniła i żeby winni ponieśli konsekwencje bo nie można tolerować takiego chamstwa i prostactwa. Tyle.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Czarek pisze:Najgorszy jest ten rozgłos przy załatwieniu sprawy. Trzeba było po cichu, ale ostro (nawet z uszkodzeniem kogoś).
Sorki, najpierw powinien być ten wpis Bartosza:
"Lublin ma za malo argumentow zeby go zatrudnic"
gawrzyk pisze:a jak tak dalej pojdzie "organizacyjnie" to nie bedzie miec zadnych. szczegolnie ze Szwedami..
To był wpis Gawrzyka z 21.06.2009 roku. To była sygnalizacja tematu, ze jest problem...
Guzik to kogo obchodziło...
Mam nadzieje że ten popis z kradzieżą nie odbije się na drużynie.
- Egon
- Zawodowiec
Sledzio pisze:Mam nadzieje że ten popis z kradzieżą nie odbije się na drużynie.
Jasne że się odbije. W mniejszym lub większym stopniu ale się odbije. Wyobraź sobie że ktoś z pracy kradnie Ci coś na kilka tys. zł. Nie jest fajnie co nie?
Motor! Motor! Tylko Motor!