mikas pisze:Ge(L)o pisze:@mikas
Myslalem, ze kibicem jest sie cale zycie i jako takie kibicowanie sie nie nudzi. Nie wypada ? Tego w ogole nie rozumiem... Jesli pokrzyczenie troche w trakcie meczu "Motor" to wyglupianie sie na sektorze to rowniez pytan nie mam.
Jest sie cale zycie, ale nie cale zycie trzeba drzec morde, jak bede mial 70 lat to tez mam ryja drzec? Na mnie akurat przyszedl juz ten czas, ze z racji mojego wieku i profesji zbyt mi to nie wypada.
Bardzo mi przykro, ale taką wypowiedzią raz zaprzeczasz sam sobie, a dwa zniechęcasz innych starszych fanów do kibicowania, czyli "darcia mordy " jak to określiłeś
Twoim zdaniem kibicowanie swojej drużynie nie przystoi Ci z racji Twojego wieku i profesji ?
Tzn. według Ciebie kto ma kibicować ? Mamy wyznaczyć granice wiekowe, uzależniać kibicowanie od profesji ? Czyli co dla niektórych mam rozumieć wypada cicho siedzieć w kącie, żeby nie robić z siebie widowiska , a może lepiej całkiem siedzieć w domu ?
To smutne, że akurat Ty wypisujesz takie rzeczy na forum
Swoją drogą na meczach wyjazdowych jak słyszę tworzycie całkiem zgraną i głośną ekipę, więc tym bardziej nie rozumiem o co tak naprawdę chodzi i jaki to wstyd i ujma na honorze kibicować swojej druzynie na własnym stadionie
Pozdrawiam