MessingGate!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

Re: MessingGate!

#76 Postautor: Shack » 14 lipca 2009, o 17:50

mozemy cos w koncu wybrac i przejsc do nastepnego etapu ?

JAG
Senior

#77 Postautor: JAG » 14 lipca 2009, o 17:51

chyba najwiecej racji ma Czarek...moze wlasnie od kulturalnej motywacji do skuteczniejszego dzialania w wyjasnianiu tej przykrej sprawy trzeba zaczac...
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#78 Postautor: Stereeo » 14 lipca 2009, o 17:55

ankiete róbcie.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Shack
Administrator

#79 Postautor: Shack » 14 lipca 2009, o 17:56

no prosze was, niech starszyzna forum sie wypowie i zdecyduje - Gelo, Loptymista, Kirus ;]

JAG
Senior

#80 Postautor: JAG » 14 lipca 2009, o 17:59

shack chyba bys nie pozwlil zeby ktos decydowal za ciebie;]
ale chetnie poczytam co starszyzna;) forum mysli;)
:),czasami :(

Shack
Administrator

#81 Postautor: Shack » 14 lipca 2009, o 18:20

mi sie wszystkie podobają ostatnie.

Proponuje tez zrobic zrzute na oba transparenty, jeden o ktorym pisal meesha i drugi ten. Ktos bedzie mial mniejsze koszty, a przy okazji moze uda sie zrobic dwa ?

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#82 Postautor: Speedway » 14 lipca 2009, o 18:26

Myslisz ze tamten drugi tez jest w sferze planow? :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#83 Postautor: Egon » 14 lipca 2009, o 18:30

[quote="Czarek"]Nie możemy stawiać�lubu i prezesa w bardzo zły�świ�le, bo zaszkodzimy sobie i lubelskiemu żużl�i�Trzeba życzli�e zdopingować preze� do działania: P�zesie, łap złodz�ja i�sadzaj do celi, dobro klubu wymaga pozbycia się cweli.[/q�te]

Ale nikt nie chce stawiac klubu czy prezesa w bardzo zlym swietle..jak to napisala InDorka..niech sie wstydzi winny. Inni nie musza bo niby z jakiego powodu. Ale trzeba nazywac rzeczy po imieniu i wszystko musi zostac wyjasnione nie gdzies tam w kuluarach tylko oficjalnie bo nawet przez glupi szacunek do kibicow bo pamietaj ze to glownie dzieki nam kreci sie ta karuzela :)
Aha bardzo mi sie podoba Twoj :D tylko dluuuugi niemilosiernie :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Czarek
Trener

#84 Postautor: Czarek » 14 lipca 2009, o 18:50

Prezesie, źle się�zieje
gdy w parkingu działa� złodz�je.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

go!
Trener

#85 Postautor: go! » 14 lipca 2009, o 18:57

Czarek pisze:Prezesie, źle się�zieje
gdy w parkingu działa� złodz�je.

brak rytmu, wyrzuc "dzialaja" a "parkingu" zamien na "klubie" i bedzie ladnie :)

Czarek
Trener

#86 Postautor: Czarek » 14 lipca 2009, o 19:03

go! pisze:
Czarek pisze:Prezesie, źle się��e
gdy w parkingu działa� �o�je�/qu�]

brak rytmu, wyrzuc "dzialaja" a "parkingu" zamien na "klubie" i bedzie ladnie :)[/quote][

W klubie nie może być! Dl�dobr�klubu. Ale może by tak: P�zesie, złe to wieści,�e klub s� ze �odziejem �eści.��

Czarek
Trener

#87 Postautor: Czarek » 14 lipca 2009, o 19:04

Wersja bez znaczkow: Prezesie, zle to wiesci, ze klub sie ze zlodziejem piesci.

piotr76
Senior
Kontakt:

#88 Postautor: piotr76 » 14 lipca 2009, o 19:08

Qrwa ... jak mi Was żal ....
Szafot postawcie w parkingu i kto sie nawinie to go kasujcie ktorys sie przyzna ...
A moze haslo :

"Co tak w dupie chrzęści?
amatorzy kradna czesci !!! "

skad wiecie kto to zrobil za 1 razem kto za drugim ???
zlapaliscie kogos ? macie winnego ?.
Latwo pierdolnac transparent przeprosic gorzej ... to co proponujecie to oszczerstwa ktore wala po calosci w klub i w zawodnikow z wyjatkiem M. Zmienicie tym cos ? ... gowno zmienicie, co zyskacie ze cala polska biedzie o tym pisala o tym co zapewne dzieje sie w wielu klubach ... Jakie rozwiazanie. Jedynie prokuratura i to wszystko, zlapac osadzic i pozamiatac.
Rozmawialiscie ze Srawka ze tak jestescie pewni ze nic nie zrobil ???
echh .... szkoda gadac ...

do shacka nie pamietasz sprawy z serwerem gdzie posadzono Ciebie i chyba Gawrona o zajumanie kasy ? Nie bylo Ci wtedy przykro ? a teraz wolna reka chcesz sie pod takimi haslami podpisywac ?

Ja pamietam sprawe "sponsora" i Twoj udzial w niej ... (jak latwo pisac wyroki) i jestem przez to daleki od osadow i dowalaniu wszystkim (w koncu niewinni sie nie obraza ale to ich zaboli) jesli tak to moge pewnie spokojnie napisac ze na forum lubelskim sa zlodzieje , klamcy i przestepcy przeciez sie nie obrazicie ...

na koniec jesze raz powiem ... zal mi Was ...

Ps. wieszajcie sobie to gdzie chcecie oby zdala od "sektora FK" bo bede pierwszy (mam nadzieje ze nie jedyny) ktory to zerwie jesli haslo bedzie obrazalo innych pozadnych ludzi w klubie.

Jesli juz cos chcecie wieszac to pomyslcie o hasle ktore zmobilizuje do szybkiego wyjasnienia sprawy a nie obrazaniu niewinnych.
zamiast 500 + program Beryl +

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#89 Postautor: Egon » 14 lipca 2009, o 19:21

Wiec zaproponuj cos! Ja ani pewnie inni nie chcemy nikogo obrazac tylko kazdy chce wyjasnienia sprawy a nie ukrywania sprawcow co rzekomo dzieje sie teraz. Tobie jest to obojetne? Chyba kibicom badz co badz najwiekszym sponsorom klubu nalezy sie jakis szacunek..a to co sie dzieje teraz to jakas totalna farsa i chowanie glowy w piasek. Nie oszukujmy sie! W srodowisku zuzlowym juz pewnie o tym glosno bo niby dlaczego Szwedzi maja ukrywac co ich tutaj spotkalo..z dnia na dzien wie coraz wiecej osob i pewnie nawet nie jestesmy swiadomi tego jaki mamy teraz wizerunek w oczach innych. Takze tez jedna sektorowka zalanie caly wizerunek klubu? Smieszne. Tez uwazam ze nie mozna pisac byle czego ale tez nie wpadal bym w paranoje zeby nie daj Boze nie pojawilo sie cos co moze urazic kogos z klubu.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."