Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#1376 Postautor: Egon » 24 grudnia 2009, o 19:19

KSM pisze:Jak już tak gadacie o Krośnie, to brakuje tu tylko życzeń wesołych i pięknych świąt od Krośnianina. No to je macie! ;] - tutaj szczególne pozdrowienia dla kolegi, który zauważył "diffErance". +10
A i o nasze dziadostwo nie masz co się martwić, Gelu, jak już ktoś wspomniał, nasza metoda małych kroczków przyniesie rezultaty dopieroz a 2-3 sezony.
Aha dobrze wiedziec..czyli nie zamierzacie awansowac juz w nadchodzacym sezonie? To fajnie bo my zamierzamy (podobno) ..jak co roku :D

Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnych i radosnych Swiat! :)

Niech tylko w te Swieta nikt nie pomyli etanolu z metanolem :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1377 Postautor: Łoptymista » 24 grudnia 2009, o 22:02

Gawrzyk pisze:to nie bede Cie denerwowac przed Swietami 8)

a kto przebil (?) nasza mega oferte? kto smial?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1378 Postautor: kilar » 24 grudnia 2009, o 22:56

No jak to kto, Speedway Rider Club z Los Krosnos ;)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1379 Postautor: tezetomaniak » 24 grudnia 2009, o 22:59

akurat Krosno nie ; > I nie chodzi o to, że ktoś KMZ przebija, tylko o to ze KMZ nie jest w stanie spelnic oczekiwan Karola.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1380 Postautor: kilar » 24 grudnia 2009, o 23:01

Ale to na jedno wychodzi, bo jak KMZ nie spelni, to Baran pojdzie tam, gdzie spelnia. Czyli przebija no 8)

harry
Trener

#1381 Postautor: harry » 24 grudnia 2009, o 23:26

Ja tam już straciłem nadzieję.
Przecież przy zdrowych zmysłach i trzeźwym spojrzeniu widać, ze to jakieś chore jest.
Odpuszczamy zupełnie przyzwoitych zawodników nie mogac sprostać ich zupełnie niewygórowanym oczekiwaniom.
Nawet Tomek Rempała został w klubie tylko i wyłącznie dzięki Krzychowi Konczalowi bo tak już dawno by był w Krośnie.
Z drugiej strony wiadomo, ze jeszcze zaległości nie spłacone. Czyli brak pieniędzy.
To jak mamy zatrudnić Baranów, Miesiąców czy innych Rymelów, którzy są o niebo drożsi ? Czekamy na cud? No to trzeba do zarządu dokoptować ks. Kiełbasę 8)
No chyba, ze jest to chytry plan " na przetrzymanie".
Chcą przetrzymać zawodników do końca i wyczekują, którzy zostaną na lodzie i wtedy może zejdą z cenami. Tylko, ze to moze być fatalna strategia. Na rynku zostały jeszcze Wanda, Ostrowia i Miskolc, które nie mają zawodników i chyba mają więcej pieniędzy :shock: :shock:
I co będzie jak nie znajdą dobrych zawodników? Żeby nie okazało się że Tomek i Borodaj to będą nasi najlepsi zawodnicy.
Jakoś to się w żadnym calu nie zazębia i nie widać jakiejś myśli przewodniej. No chyba, że to głęboko utajniony plan.
Oby.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#1382 Postautor: halu_uche » 24 grudnia 2009, o 23:50

Ja się tylko obawiam, a życzę Wam samych sukcesów, że pod presją otoczenia Działacze zaczną płacić zawodnikom wirtualne pieniądze i za rok będzie problem z licencją. Już teraz ciężko jest zebrać grupę zawodników, którzy powalczą o awans z Łodzią czy Krosnem, więc chyba najlepszym wyjściem byłoby zebrać grupę, która jest w stanie wywalczyć czwórkę przy możliwie najniższym nakładzie finansowym. Żeby wygrywać u siebie nie trzeba wcale wielkich asów. Gorzej z meczami na wyjeździe, ale w sumie dla klubu liczy się dochód z meczy u siebie.

Wesołych...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1383 Postautor: Torsen » 25 grudnia 2009, o 00:36

KSM pisze:szczególne pozdrowienia dla kolegi, który zauważył "diffErance". +10
Za szczególne pozdrowienia dziękuję (wzajemnie), ale w tym miejscu muszę zwrócić uwagę, że nadal tak samo, błędnie, piszesz to obce słowo :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1384 Postautor: Gelo » 25 grudnia 2009, o 00:56

harry pisze:No chyba, ze jest to chytry plan " na przetrzymanie".

Nie sądzę. Bieda aż piszczy. Słyszałem kilka razy ze w tym roku dzialacze wyciagna wnioski z lat minionych i sklad zaczniemy montowac w pazdzierniku. Mamy koniec grudnia i jest kompletna plaża. Wprawdzie dwa razy udało sie zebrać całkiem fajny sklad w styczniu czy nawet w lutym, ale to trzeba mieć stalowe nerwy. Pachnie mi tu nieprzystąpieniem do rozgrywek. To nawet dobrze - bedzie czas na ogladanie ekstraligi w telewizji.

LuqaszPOL

#1385 Postautor: LuqaszPOL » 25 grudnia 2009, o 09:30

Jestem po świątecznej rozmowie z jednym z byłych dobroczyńców klubu,który w tamtym roku sponsorował jednego naszego zawodnika.Ma on kontakt ze sponsorami klubu,z działaczami i zawodnikami.I prawda jest straszna.Wszyscy muszą zdać sobie sprawe,że nie ma pieniędzy,a opowiastki działaczy o poważnych sponsorach,można włożyć między bajki,niestety.Musimy przygotować sie na sezon w dolnych rejonach tabeli.I tak jak napisał Harry,Tomek jest przymierzany na lidera.Na lepszych zawodników nas nie stać.Jaca bardzo chciał u nas jeżdzić,nawet na gorszych warunkach niż proponowała mu Łódź.Ale tutaj zawiniła opieszałośc działaczy,bo Jacek naprawde chciał sie dogadać u nas.A z moich informacji Staszek dostał w Krośnie za podpis 10 tys.zł.Odpowiedzcie sobie na pytanie czy to jest tak dużo.Moim zdaniem nie,a i tak nie było nas stać by przebić tą oferte.Więc,jeśli w ogóle wystartujemy możemy być czerwoną latarnią ligi. :( Ja już nigdy nie uwierze w to co mówią Sprawka z Wojciechowskim.Bo są to tylko i wyłącznie bajki.I przez tych panów jesteśmy pośmiewiskiem w całej żużlowej Polsce.
Moim zdaniem i tutaj zgadzam się z Gelem,sezon wegetacji nic nam nie da.Czy wy wierzycie że z tymi działaczami,nawet jeśli bedziemy w dole tabeli,z tanimi zawodnikami w składzie wyjdziemy na koniec sezonu na plusie?I tak będą długi bo oni nie mają pojęcia o zarządzaniu klubem.Jeśli nie weźmie się za to ktos kompetentny,to naprawde nie będziemy mieli żużla nawet na średnim poziomie.Zeby nie było.Jestem wdzięczny tym panom,że po rocznej przerwie znowu mamy żużel.Ale tylko za to.

Przepraszam za dość chaotyczną wypowiedz,ale jeszcze jestem w szoku po tym co usłyszałem,Nie myślałem że jest aż tak źle.

Poza tym Wesołych Swiąt dla wszystkich.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1386 Postautor: MLSpeedy » 25 grudnia 2009, o 09:53

LuqaszPOL pisze:I tak jak napisał Harry,Tomek jest przymierzany na lidera.Na lepszych zawodników nas nie stać.

Jest gorzej niz sie wydaje... Nawet na Tomka nas nie stac, a zostaje tylko dzieki indywidualnym sponsorom...

LuqaszPOL

#1387 Postautor: LuqaszPOL » 25 grudnia 2009, o 09:58

Jest gorzej niz sie wydaje... Nawet na Tomka nas nie stac, a zostaje tylko dzieki indywidualnym sponsorom...[/quote]

Właśnie dlatego najbardziej mnie boli i denerwuje,to mydlenie oczu przez działaczy.

janek
Kadrowicz