Lubelski klub w sezonie 2010
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest
Ktoś z lepiej poinformowanych może się wypowie.
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
jezeli to prawda - to trudno
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
Czemu uważasz ze trudno taki zawodnik jak Puszakowski bez wątpienia był by wzmocnieniem. Było by 3 seniorem który coś gwarantuje po K.Baranie i T.Rempale.
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Gelo pisze:rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
Czemu uważasz ze trudno taki zawodnik jak Puszakowski bez wątpienia był by wzmocnieniem. Było by 3 seniorem który coś gwarantuje po K.Baranie i T.Rempale.
Z prostego powodu - Puszakowski jest słaby. Mało jezdzi a jak juz to kiepsko.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
A kogo byś widział, skoro Piszcz odpada raczej a lepszych zawodników niż On to już nie wielu zostało. Klecha, Jankowski tylko oni są lepsi od Puszakowskiego i gwarantują coś więcej.(Mogę się mylić ale innych zawodników jakoś nie widzę )
Sipma Lublin

Pamiętam jak Puszakowski w 1 meczu w 2004 roku w drużynie Grudziądza walnął 15 pkt w 6 startach 
Fajno, tylko ze to bylo 6 lat temu
Od tamtej pory jakies punkty robi chyba tylko na amatorach w czasie zawodow w Kalifornii 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ajjjjjj Puzon jest spoko gość;) Poza torem przesympatyczny. Jeździ dla kibiców, ceni i szanuje ich zdanie. Ale fakt, to nie jest najważniejsze kryterium przy kontraktowaniu zawodnika. W Toruniu zdarzały mu się występy lepsze i gorsze. Potrafił przywieźć dwucyfrowy wynik, a w następnym tygodniu 1-2 punkty zrobione na Marcinie Jagusiu. Ale w 2005 roku w play-offach z Tarnowem objechał chyba 2x Rickardssona i obecnego łódzkiego wymiatacza Stacha Burzę:D
Miał wtedy 11 pkt (1, 3, 3, 1, 3), a średnia z sezonu 2005 to 1,329, czyli niewiele mniejsza od Miedzina i Ząbika.
Prawda... to było pare lat temu.
Jedno jest pewne, Puszakowski da z siebie na pewno 100%. Myślę, że to byłby solidny racer!
Pozdro!
Miał wtedy 11 pkt (1, 3, 3, 1, 3), a średnia z sezonu 2005 to 1,329, czyli niewiele mniejsza od Miedzina i Ząbika.
Prawda... to było pare lat temu.
Jedno jest pewne, Puszakowski da z siebie na pewno 100%. Myślę, że to byłby solidny racer!
Pozdro!
ale takie wzmocnienia jak Puszakowski to nie wzmocnienie, a uzupelnienie skladu. Moze pojechac ale nie gwarantuje ze bedzie zdobywal tyle punktow co Baran
Zobaczyć Piszcza w barwach Krosna u nas - bezcenne. Mam nadzieje ze Miszkolc go weźmie
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
No trudno się mówi. Jak nie ma woli po obu stronach to nic na siłę. Pomimo tego, że Piszcz jest dobrym drugoligowym zawodnikiem i byłby pewniakiem ( czytaj wzmocnieniem ) to nie jest przecież niezastąpiony - przynajmniej na chwilę obecną. Tomek Rempała, Karol Baran i Tomek Piszcz - biorąc pod uwagę "suche" punkty - to tak czy inaczej ten sam poziom, więc myślę że jeszcze da się znaleźć co najmniej dwóch z tego co pozostało. Zobaczymy co planują dalej nasi włodarze.