#781 Postautor: harry » 7 czerwca 2010, o 21:36
No właśnie sobie przypomnij, bo chyba a widzę że na pewno nie pamietasz, że w 2005 roku można było zakontraktować na sezon tylko DWÓCH zagranicznych. I jak się Pulpet nie sprawdził w chyba trzech meczach to został wyrzucony na zieloną trawkę. I tyle. I to wtedy zakontraktowaliśmy Kylmakorpiego. A złosliwych uwag o nim to było że ho ho. I facet się sprawdził, i to jak.
O żadnych okienkach nie było mowy ( nawiasem mówiąc to na mój wniosek w 2007 przegłosowano okienko transferowe, co prawda miało być trochę inne ale lepsze takie niż żadne). I dzieki że wklepałeś tę republikę. Właśnie tam znalazłem powód zakontraktowania Franka a Tobie nie chciało się tego sprawdzić leniuchu. Teraz poszukaj i uderz się w pierś.
Teraz jak są takie możliwości to nawet nie ma co sobie głowy zawracać takimi nieprofesjonalistami jak Darkin. Dla mnie jest skończony po ostatnim występie. Naprawdę musiałby zrobić bardzo wiele i zaprezentować nowe podejście do tematu, żeby dać mu szansę. Ale bez zakontraktowania "bacika" to on nigdy tego nie zrobi..
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski