Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010

#251 Postautor: Czarek » 14 lipca 2010, o 19:28

meesha pisze:Szkoda tylko, że tej "lubelskiej żylety" nikt ani razu w tym sezonie nie usłyszał, za to pewien Czarek-Darek czepił się tego jak rzep psiego ogona. Widocznie nic ciekawszego nie ma do powiedzenia na tym forum.

P.S. Mario też tu zagląda i wbrew temu, co się niektórym wydaje wyciąga wnioski z tego co przeczyta. Tymczasem psy szczekają, a karawana idzie dalej :roll:

A Ty nie chodzisz na mecze w Lublinie i się wypowiadasz. "Lubelska żyleta" pojawiała się w tym sezonie przynajmniej dwa razy, a jeśli zanika, bo spikejro forum czyta to jest to głownie mojego pisactwa wynikiem, bom ja tu warszawskich przeszczepów głównym krytykiem :lol:
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#252 Postautor: grzesieck » 14 lipca 2010, o 19:34

Czarek pisze:A Ty nie chodzisz na mecze w Lublinie i się wypowiadasz. "Lubelska żyleta" pojawiała się w tym sezonie przynajmniej dwa razy, a jeśli zanika, bo spikejro forum czyta to jest to głownie mojego pisactwa wynikiem, bom ja tu warszawskich przeszczepów głównym krytykiem :lol:

jezeli dobrze kojarze to meesha nie byl w tym roku (wliczajac mecze domowe i wyjazdowe) na zuzlu tylko raz, na meczu z Krakowem, moze to wlasnie wtedy dwukrotnie pojawila sie 'lubelska zyleta'? :]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#253 Postautor: Manitou » 14 lipca 2010, o 20:04

Czarek pisze:A Ty nie chodzisz na mecze w Lublinie i się wypowiadasz.
:lol: :lol: :lol:
jeśli zanika, bo spikejro forum czyta to jest to głownie mojego pisactwa wynikiem, bom ja tu warszawskich przeszczepów głównym krytykiem :lol:
co jeszcze Ci zawdzięczamy zbawco?

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#254 Postautor: RadeKas » 14 lipca 2010, o 20:11

Manitou pisze:co jeszcze Ci zawdzięczamy zbawco?

Jeszcze to:

Czarek pisze:A mi chce się śmiać z tych, którzy typują Golloba na IMŚ 2010. "Znafcy spitłeja"...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

meesha
Trener
Kontakt:

#255 Postautor: meesha » 14 lipca 2010, o 22:35

grzesieck pisze:
Czarek pisze:A Ty nie chodzisz na mecze w Lublinie i się wypowiadasz. "Lubelska żyleta" pojawiała się w tym sezonie przynajmniej dwa razy, a jeśli zanika, bo spikejro forum czyta to jest to głownie mojego pisactwa wynikiem, bom ja tu warszawskich przeszczepów głównym krytykiem :lol:

jezeli dobrze kojarze to meesha nie byl w tym roku (wliczajac mecze domowe i wyjazdowe) na zuzlu tylko raz, na meczu z Krakowem, moze to wlasnie wtedy dwukrotnie pojawila sie 'lubelska zyleta'? :]

Dobrze kojarzysz :) Wtedy wystąpiła tzw. siła wyższa, która to również nie pozwala mi pojechać do Rawicza w najbliższą niedzielę, nad czym niezmiernie ubolewam :( Może i wtedy (na meczu u nas z Wandą) to było, tak czy inaczej już się nie powtórzy więc wrzut "na lubelską żyletę" można sobie podarować, gdyż czytany po raz 15-ty nie jest już zabawny :)
A o czym to w ogóle ten temat? :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#256 Postautor: mikas » 15 lipca 2010, o 09:34

Bozena pisze: ale faktycznie nie ma się co cieszyć, że na stadionie ostatnio nie bywasz :(

Alez ja w niedziele opuscilem dopiero pierwszy mecz w tym sezonie w Lublinie :) Nadrobilem to za to na meczu z Ostrowem gdzie przyprowadzilem dwie nowe osoby az z Kozienic i bardzo im sie spodobało :) Maja przyjezdzac na mecze czesciej :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#257 Postautor: ravajas » 15 lipca 2010, o 11:10

mikas pisze:Alez ja w niedziele opuscilem dopiero pierwszy mecz w tym sezonie w Lublinie :) Nadrobilem to za to na meczu z Ostrowem gdzie przyprowadzilem dwie nowe osoby az z Kozienic i bardzo im sie spodobało :) Maja przyjezdzac na mecze czesciej :)

do Ostrowa?? ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks