harry pisze:Człowieku! Chcesz mi dokopać a strzelasz samobóje.
No włąśnie dokładnie opisujesz to co ja i czego nasi nie zrobili w Rawiczu a powinni.
Gdzie tu hipokryzja? Wiesz co to znaczy? Akurat w ogóle nie jest tu podnoszona sprawa zarzadu tylko trenera i kierownika drużyny więc skąd te wnioski? Czekałeś żeby dokopać i wydało Ci się że to dobry moment? Skucha tym razem.
Pracę zarządu natomiast przedstawiam tak jak pracuje. Jeżeli jest źle to piszę o tym, jeżeli zrobią coś dobrze to jestem bardzo zadowolony. Do tej pory największy sukces to zakontraktowanie Drymla, Rymela i Sweetmana ( którego sam zarządowi polecałem) a nad reszta trzeba jeszcze dużo pracować i bardzo dużo się uczyć, i jeżeli ktoś tego nie widzi to jest ślepcem, głupcem i własnie hipokrytą.
Bo właśnie to jest hipokryzja, chwalenie pod niebiosa wszystkiego a niezauważanie ewidentnych błedów. A później jak nie będzie awansu i Bogdanka by zrezygnowała to pewnie byłbyś pierwszym opluwającym obecny zarząd. Znam już ja takich...
Odpowiadam z jakiegoś starego konta, bo konto 'mustafa' mi zbanowano.
A więc, żadne 'dokopać' bo nie mam w tym żadnego celu. Pewnie nie tylko ja zauważam, że ośmieszasz i oczerniasz zarząd na forum niewspółmiernie do ich faktycznych wpadek. A przynajmniej wpadek, które są na tle sukcesów, które udało im się osiągnąć jak na ekipę która pracuje tylko 2 lata. Już nie pamiętasz jak na Twoją pracę lała się fala krytyki? Pamiętasz Sponsora? Co wtedy pisałeś? 'spróbujcie sami,a nie siedźcie przed komputerem i krytykujcie'. Krytykujesz obecną ekipę praktycznie za te same błędy które popełniałeś. Nie będę wymieniał, ale to się da wyczuć i właśnie w tym widzę hipokryzję. A potem na forum pojawiają się posty typu, że jakby Harry był to by wziął to wszystko do kupy. Otóż Harry już był - wcześniej. Oczywiście na forum może sobie pisać każdy, ale dziwię się Tobie, że jesteś tą pierwszą osobą która tak zajadle krytykuje, a kiedyś sam musiałeś odpierać zarzuty, bo dobrze wiedziałeś, że zarządzanie klubem nie jest takie proste, a nawet sam pisałeś, że w tym mieście to szaleństwo. I nie mów, że oni mają teraz sponsora to im łatwiej. Znaleźli sponsora, podpisali to go mają.
Tyle ode mnie i jeszcze raz mówię, że nie mam żadnego celu aby komukolwiek dokopać, tylko zastanawiam się właśnie, czy Ty masz jakiś cel aby ich tutaj na forum tak przesadnie krytykować.