Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010

#1176 Postautor: tezetomaniak » 5 września 2010, o 16:49

z Poznaniem to nie byłoby walki nawet u siebie :wink:

Smirnek_
Senior

#1177 Postautor: Smirnek_ » 5 września 2010, o 16:54

Ze co? Dryml, Puszakowski, Baran, Rempala, ZZ/Piszcz, Kostro i Sweetman vs. Miskowiak, Skornicki, Kosciuch, Szczepaniak, Trojanowski, Szewczykowski, Celmer. Wcale nie mamy gorszego skladu.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#1178 Postautor: niespokojny » 5 września 2010, o 16:56

niekorzystnie sie ulozyl dla nas terminarz. Wiadomo bylo ze jak pierwsi pokonamy Rawicz i Ostrow to sobie one juz odpuszcza reszte spotkan. Troche szkoda, na pewno nie jest to fair play w stosunku do nas. Trzeba bedzie wygrac w Lodzi. Trudne do zrobienia ale mozliwe. Patrzac na skald Grudziadza z tamtego roku, ktory wygral baraz w Lodzi jest zblizony potencjalem do naszego.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#1179 Postautor: GIGI » 5 września 2010, o 17:02

Cooper pisze:Uwielbiam te forumowe zmiany nastrojow. Ja tam od dluzszego czasu uwazam, ze na zwyciestwo w Lodzi jest bardzo duza szansa. I wynik z Ostrowa nie ma tu zadnego znaczenia. Ostrow nie jedzie o nic. Lodz u siebie bedzie jechac pod olbrzymia presja. Poza tym, do meczu jeszcze sporo czasu i roznie ze skladem Lodzi moze byc.

ja nie napisałem tego przez pryzmat meczu w Ostrowie, tam teraz to i Kraków by wygrał.

janaz

#1180 Postautor: janaz » 5 września 2010, o 19:53

Smirnek_ pisze:Ze co? Dryml, Puszakowski, Baran, Rempala, ZZ/Piszcz, Kostro i Sweetman vs. Miskowiak, Skornicki, Kosciuch, Szczepaniak, Trojanowski, Szewczykowski, Celmer. Wcale nie mamy gorszego skladu.

a pewny jesteś że zz za Piszcza będzie można stosować w barażach?
komunikat pzm mówi o rundzie finałowej
a i na Łódź tez jednak warto kogoś mieć "na wszelki wypadek"
bo gdyby coś się wydarzyło typu
choroba, kontuzja, brak Sweetmana bo przełożone zawody w Anglii
to zapomnijmy o awansie.
ps
w Rybniku i Poznaniu pozyskali nowych sponsorów
tak więc baraż będzie bardzo trudny do wygrania

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1181 Postautor: istred » 5 września 2010, o 22:25

Ja uważam, że nie ma co się bać Łodzi. Na pewno nie będzie łatwo, ale groźnych mają tylko Jacka Rempałę i Jankowskiego.
Spokojnie stać nas na wygraną tam.

W ewentualnych barażach na pewno będzie trudniej, ale według mnie też nie stoimy na straconej pozycji.
Wystarczy spojrzeć na nasz skład. Mamy dobrego pierwszoligowca - Lukasa Drymla i klasowego juniora Sweetmana.
Oprócz tego Puszakowski, który jest przyzwoitym pierwszoligowcem i Baran, który jeździł niedawno w Rybniku. Bardzo ważne, że nieźle stoimy sprzętowo i ci zawodnicy na dobrych furach potrafią zrobić wynik.

Łatwiej pokonać Łódź, ale i w barażu nie można z góry zakładać porażki.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1182 Postautor: $korzen$ » 6 września 2010, o 10:18

Z Poznaniem nie damy rady. I liga jest cholernie mocna i zamazuje to troche obraz tych "najgorszych" pierwszoligowcow. Na ktoryms treningu nawet Trojanowski, ktory ma problemy z zalapaniem sie do skladu skorpionow, bez wiekszych problemow wozil i Rempale i Piszcza. O ile u siebie pewnie zdolali bysmy stuknac ich tak do 42-40... to w Poznaniu zostaniemy rozjechani. Rybnik, z tego co mozna wyczytac, tez zlapal teraz troche grosza... wiec nie ma wyjscia, trzeba zdobyc Lodz. Jestesmy w stanie zrobic to i bez Adriana.. no ale bedzie go szalenie brakowali, zwlaszcza, ze ze startu wychodzil w tym sezonie jak torpeda. Szkoda, na prawde szkoda, ale trzeba walczyc!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1183 Postautor: Gelo » 6 września 2010, o 10:22

$korzen$ pisze:Z Poznaniem nie damy rady. I liga jest cholernie mocna i zamazuje to troche obraz tych "najgorszych" pierwszoligowcow. Na ktoryms treningu nawet Trojanowski, ktory ma problemy z zalapaniem sie do skladu skorpionow, bez wiekszych problemow wozil i Rempale i Piszcza.

przegrał też z Tadziem :D . przez przypadek ale zawsze. Mnie wczorajszy wynik troche ostudził. Lodz u siebie trzepie wszystkich bardzo mocno. I tak latwiej bedzie z nimi niz z Poznaniem czy Rybnikiem ale to dalej zadanie arcytrudne.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1184 Postautor: kibicLBN » 6 września 2010, o 10:28

Arcytrudne? Według mnie łatwiejsze niż rozszarpanie łodzian do 32 w 5 bez najlepszego według mnie Rymela i z "samotnymi" juniorami w 3 biegach.
Czyli jednak osiągalne.Gdyby nie kontuzja Rymela to naprawdę nie byłoby aż takie trudne.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

jerry78
Trener