Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
Moze chodzilo o AMFAteatr
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Gratulacje Panie Prezesie wyniku w Opolu! To pierwszy tak znaczący sukces za Pana kadencji! Oby tak dalej!
PS. Proszę pamiętać, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Prosimy o więcej
PS. Proszę pamiętać, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Prosimy o więcej
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/05/09/dariusz-sprawka-apeluje-o-zdrowy-rozsadek/
A pajac jak pajacował tak dalej pajacuje... Zapowiadał wyciąganie konsekwencji wobec trenera, zawodników, a teraz to kibice chorągiewki. Chyba sam nie wie o czym mówi.
A pajac jak pajacował tak dalej pajacuje... Zapowiadał wyciąganie konsekwencji wobec trenera, zawodników, a teraz to kibice chorągiewki. Chyba sam nie wie o czym mówi.
Przecież zaglądałeś na forum w przeciągu 2 tygodni więc tych chorągiewek mogłeś nałapać kilkadziesiąt... Facet jak zwykle z czymś przesadzi, albo minie się z prawdą, ale według mnie ma sporo racji. Mecz w Krakowie przegrali nam ZAWODNICY a do tej przegranej jedynie ze 2 cegiełki dołożył trener, a zarząd to co najwyżej zaprawą lekko posmarował. Ja pisałem już 2 tygodnie temu we wtorek, że zamiast narzekać na zawodników którzy zachowali się jak amatorzy (zwłaszcza Baran) to najwięcej pretensji do Sprawki 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.