Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
Moze chodzilo o AMFAteatr
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Gratulacje Panie Prezesie wyniku w Opolu! To pierwszy tak znaczący sukces za Pana kadencji! Oby tak dalej!
PS. Proszę pamiętać, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Prosimy o więcej
PS. Proszę pamiętać, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Prosimy o więcej
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/05/09/dariusz-sprawka-apeluje-o-zdrowy-rozsadek/
A pajac jak pajacował tak dalej pajacuje... Zapowiadał wyciąganie konsekwencji wobec trenera, zawodników, a teraz to kibice chorągiewki. Chyba sam nie wie o czym mówi.
A pajac jak pajacował tak dalej pajacuje... Zapowiadał wyciąganie konsekwencji wobec trenera, zawodników, a teraz to kibice chorągiewki. Chyba sam nie wie o czym mówi.
Przecież zaglądałeś na forum w przeciągu 2 tygodni więc tych chorągiewek mogłeś nałapać kilkadziesiąt... Facet jak zwykle z czymś przesadzi, albo minie się z prawdą, ale według mnie ma sporo racji. Mecz w Krakowie przegrali nam ZAWODNICY a do tej przegranej jedynie ze 2 cegiełki dołożył trener, a zarząd to co najwyżej zaprawą lekko posmarował. Ja pisałem już 2 tygodnie temu we wtorek, że zamiast narzekać na zawodników którzy zachowali się jak amatorzy (zwłaszcza Baran) to najwięcej pretensji do Sprawki 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To po co jest trener? Jaka odpowiedzialność i za co na nim ciąży? Według Ciebie za wszystko odpowiadają zawodnicy, a trener tylko 2 cegiełki dokłada. On nie ma niczego dokładać, tylko te cegiełki poukładać tak, żeby tworzyły mocny mur. Oczywiście zgadzam się z tym, że z gówna bata nie ukręci, ale Wilk miał idealne warunki do tego aby przygotować skład taki jaki sobie wymarzy. Ani Baran, ani Puzon nie wybierali zawodników Wilkowi, wiedzał (no chyba, że nie wiedział
) o górnym limicie KSM, kalkulator też zapewne umie obsługiwać. Dlatego udział w całej tej szopce w Krakowie ma również Wilk. Co mecz popełnia błędy, które zawsze przynoszą jakieś straty punktowe, mniejsze lub większe, ale jak by nie patrzeć klub na tym traci. Jak dla mnie w tym momencie jest ogromnym ryzykiem trzymanie go jako trenera. Ku..a mać jak trener może robić tor pod siebie, a nie pod zawodników jakich posiada w składzie. Panie Wilk, kończ Pan tę nierówną walkę.
Z jednym zdaniem P. Sprawki się zgadzam w całej rozciągłości: "szanujmy siebie nawzajem...życie jest krótkie". Natomiast do wszystkich dodałbym "pokora, pokora i jeszcze raz pokora" bo jak przegrywamy to po co ogon podnosić, a jak wygrywamy, to pamiętajmy aby nam tego ogona nie przycięli. Zgadza się Pan z tym Panie Prezesie?
Czekam na wyjaśnienie sprawy ze Stead'em. Chyba, że jest tak jak powiedział komentator A.Kwiek, że to "Stead będzie się teraz martwił o miejsce w składzie"
Oj pokory brakuje brakuje...
Czekam na wyjaśnienie sprawy ze Stead'em. Chyba, że jest tak jak powiedział komentator A.Kwiek, że to "Stead będzie się teraz martwił o miejsce w składzie"
Oj pokory brakuje brakuje...
Andrzej Kwiek duzo roznych glupot mowil, np. pogratulowal Puzonowi wspanialego wystepu i stwierdzil, ze to jest ten Puzon z zeszlego roku...
w ogole czy niektorzy z was ogladajac mecz i wywiad Kwieka z Ziolkowskim nie odniesli wrazenia ze iTVL stala sie narzedziem klubu w walce ze zlymi kibicami, ktorzy sa niezadowoleni z prezesa, trenera i postawy niektorych zawodnikow?
w ogole czy niektorzy z was ogladajac mecz i wywiad Kwieka z Ziolkowskim nie odniesli wrazenia ze iTVL stala sie narzedziem klubu w walce ze zlymi kibicami, ktorzy sa niezadowoleni z prezesa, trenera i postawy niektorych zawodnikow?
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
wysłuchałem uwaznie wypowiedzi pana prezesa (tej po meczu w Opolu)? chyba DS solidnie ponioslo. Pomijam fakt, ze sam mowil wczesniej o potrzebie zmain, ultimatum dla trenera itd, ale zastanawia mnie kto i kiedy twierdzil, "ze lepiej aby tego klubu w ogole nie bylo"
oczywiscie nie znam sie na sporcie, ale z mojej lamerskiej oceny lubelskiej rzeczywistosci wynika, ze jesli KMZ nie zdola odniesc sukcesu to w tym miescie zuzla nie bedzie juz w ogole. dlatego tym wieksza odpowiedzialnosc ciazy na barkach obecnych bossow klubu
oczywiscie nie znam sie na sporcie, ale z mojej lamerskiej oceny lubelskiej rzeczywistosci wynika, ze jesli KMZ nie zdola odniesc sukcesu to w tym miescie zuzla nie bedzie juz w ogole. dlatego tym wieksza odpowiedzialnosc ciazy na barkach obecnych bossow klubu