Kluczem do wygranej i to wysokiej wygranej w tym meczu będzie przygotowanie toru pod naszych a nie pod gości tak jak to miało miejsce do tej pory!
Jestem pewien, ze Dzikowski wie co zrobić i w Boze Ciało bedzie się z czego cieszyć.
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Stead ma mecz w Anglii i go nie będzie na 100%
Ja bym brał Ojczenasz na juniorce:D chłopak ma talent xD he
Ja bym brał Ojczenasz na juniorce:D chłopak ma talent xD he
No to pojedzie Puzon pewnie. Mam przeczucie, że się chłopak przebudzii zrobi 10pkt.
No faktycznie coś tam ma, ale to nie mecz ligowy, 2 maja pisałem o tym:
Jeżeli nikt z naszych działaczy w porę nie zareagował to nie możemy na niego liczyć w tym meczu.
Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?
jerry78 pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/05/02/nicholls-stead-i-woffinden-pozegnaja-johnstona/
Może by ktoś z naszych działaczy wytłumaczył Steadowi, że 23 czerwca mamy bardzo ważny mecz ligowy z Ostrowem
Jeżeli nikt z naszych działaczy w porę nie zareagował to nie możemy na niego liczyć w tym meczu.
Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?
[/quote]Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?[/quote]
Dokładnie. A w dodatku wyprzedził nawet Łukaszewskiego!
Dokładnie. A w dodatku wyprzedził nawet Łukaszewskiego!
Myśle, że jest szansa, bo z takiej barachołki to gość nie zarobi nawet na deflektor.
buby pisze:Stead ma mecz w Anglii i go nie będzie na 100%
To nie jest mecz a turniej pożegnalny Johnstona - na moj gust juz dzis trzeba to zalatwiac zeby sobie go odpuscil.