Tomek Piszcz i juniorzy - jaka forma?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Tomek Piszcz i juniorzy - jaka forma?

#1 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 11:56

Zakładam temat, bo wielu kibiców wypowiada się w tej kwestii w innych wątkach. Życzę owocnej dyskusji.

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#2 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 11:58

no tak tylko ze GIGI zalozyl taki sam :(
juz mnie to wkurzza - dzis zalozono chyba z dzieisiecd tematow ktore skoncza sie na kilku wypowiedziach, burdel siie robi
pozdr.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#3 Postautor: GIGI » 19 kwietnia 2004, o 12:03

kaar pisze:no tak tylko ze GIGI zalozyl taki sam :(
juz mnie to wkurzza - dzis zalozono chyba z dzieisiecd tematow ktore skoncza sie na kilku wypowiedziach, burdel siie robi
pozdr.

Gelu , jakoś się porozumiewamy na odległość , założyliśmy w tym samym czasie tematy ;) Mój już poleciał z forum , chyba wiem dlaczego;) hehe Shack nie wytrzymał 8)

Przykład : Jest już temat Trening TŻ Lublin

a DJRafix założył temat trening tż Lublin o 16!!!!!

HEHE paranoja

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 12:21

GIGI pisze:
kaar pisze:no tak tylko ze GIGI zalozyl taki sam :(
pozdr.

Gelu , jakoś się porozumiewamy na odległość , założyliśmy w tym samym czasie tematy ;) Mój już poleciał z forum , chyba wiem dlaczego;) hehe Shack nie wytrzymał 8)

Heh - rzeczywiscie troche sie bałagan porobił - ale Shack czuwa całe szczescie.
Do tematu - na treningach przed meczem z GTŻ Tomek piłował swoje motocykle ale widać, że nic z tego nie wynikało. Byłem przekonany, że mecz z GTŻ to wpadka i bedzie tylko lepiej. Tomek nie miał czasu, żeby doprowadzić sprzęt do ładu, chociaż moim zdaniem to z tych padaczek nic nie będzie. Przypomina mi sie Cegła z początków startów w Atlasie. Zakupił gm-y z serii tragicznych i żadne zabiegi nie pomagały. Musiał kupić nowe silniki i od razu zaczął punktować. Co do samej jazdy Tomka - mam cichą nadzieję, że to tylko silniki. W Rzeszowie wprawdzie się starał, ale atakował jakby bez wiary w powodzenie (moze jest po prostu za wolny). Ale technika jazdy na łuku też pozostawia wiele do życzenia. Czy ktoś może wie, czy Tomek w zimie odbudował mięśnie w kontuzjowanej ręce, bo zaczynam mieć wątpliwosci.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#5 Postautor: GIGI » 19 kwietnia 2004, o 12:27

Gelo pisze:Heh - rzeczywiscie troche sie bałagan porobił - ale Shack czuwa całe szczescie.

powiedzmy ......

Shack
Administrator

#6 Postautor: Shack » 19 kwietnia 2004, o 12:30

skasowalem Gigiego bo Gela był wyżej, a topic o treningu juz zamkniety, żeby nie było bałaganu.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#7 Postautor: GIGI » 19 kwietnia 2004, o 12:31

Shack pisze:skasowalem Gigiego bo Gela był wyżej, a topic o treningu juz zamkniety, żeby nie było bałaganu.

hehe no jednak czuwa :D

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#8 Postautor: kuki » 19 kwietnia 2004, o 14:08

Shack pisze:skasowalem Gigiego bo Gela był wyżej, a topic o treningu juz zamkniety, żeby nie było bałaganu.
Niech będzie jeden temat a nie ktoś zakłada nie wiem po co nowy:|!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

harry
Trener

#10 Postautor: harry » 19 kwietnia 2004, o 21:58

Piszcz z Jeleniem kondycyjnie są doskonale przygotowani. Tomek w tym tygodniu powinien się ostatecznie spasować. Z jeleniem mogą być większe problemy bo będzie potrzebna pomoc , tak mi sie wydaje psychologa - w meczach odpowiedzialność za wynik niesamowicie go usztywnioa. W turniejach jak jak jedzie na luzie to błyszczy.Potrzeba mu spokoju i kibiców wyrozumiałości. Chamstwo go zniszczy.

max3
Zawodowiec

#11 Postautor: max3 » 19 kwietnia 2004, o 22:14

proponuje Jeleniowi przed meczem dwie 50ml czystej to sie rozluzni i 15 punktow gwarantowane.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#12 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 22:31

harry pisze:Piszcz z Jeleniem kondycyjnie są doskonale przygotowani. Tomek w tym tygodniu powinien się ostatecznie spasować. Z jeleniem mogą być większe problemy bo będzie potrzebna pomoc , tak mi sie wydaje psychologa - w meczach odpowiedzialność za wynik niesamowicie go usztywnioa. W turniejach jak jak jedzie na luzie to błyszczy.Potrzeba mu spokoju i kibiców wyrozumiałości. Chamstwo go zniszczy.

Nikt raczej chamski nie był i nie jest. Kibice żądają wyniku - takie ich prawo. A paradoksalnie dobre wyniki indywidualne denerwują wielu - i słusznie ,bo chciałoby się, żeby Daniel chociażby w połowie był tak skuteczny w lidze - i wcale nie jest to nierealne. Bo tak prawdę mówiąc -jak nie teraz to kiedy? Moze presja ostatniego roku juniora jest dla nie go za duża?

Gosia
Szkółkowicz

#13 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 23:00

Max3 ! Mogą być nawet i 3 po 50ml ważne zeby pomogło :D
A tak poważnie to licze na to ze i Piszcz i Jelen się odnajdą i wrócą do dobrej formy i oby to było jak najszybciej :)

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#14 Postautor: Scream » 19 kwietnia 2004, o 23:18

Jelen juz kiedys mowil ze latwiej startuje mu sie w turniejach indywidualnych bo mniejsza presja. Na torze to potwierdza a i zeszloroczny mecz w Rybniku chyba tez. Nasi pojechali tam bez zadnych celow, ot tak na wycieczke i moze Daniel tez podszedl na luzie i wynik byl ladny.
Chociaz z drugiej strony jak czasem sie widzi jego bezradnosc daleko stylu stawki to ciezko myslez ze to presja meczu.

Niemniej Daniel napewno zsam daje sobie doskonale sprawe ze w tej chwili jego kariera ma sie blizej mu do Truminskiego niz do Sledzia.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2004, o 09:48 przez Scream, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ozzyman

#15 Postautor: ozzyman » 19 kwietnia 2004, o 23:34

Szkoda, że nasz klub nie ma praktycznie rezerw i Tomek mimo, że nie ma formy musi jeździć bo nie ma innej opcji. To mu pewnie nie ułatwia zadania, a jeszcze bardziej dołuje.Ale trzeba wierzyć w niego, bo to ważne ogniwo naszej ekipy. A apropo rezerw, czy ktoś może powiedzieć co się dzieje z Jurkiem Mordelem. Czy on wyleczył już kontuzję i ma w ogóle jakiś sprzęt do jazdy?

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#16 Postautor: kdsz » 20 kwietnia 2004, o 01:38

Slyszalem, ze w zeszlym sezonie Jelen rowniez korzystal z pomocy psychologa i drugÄ… czesc sezonu mial naprawde udanÄ…, wiec nie widze przeciwwskazan, zeby podobny manewr w tym roku powtorzyc.

A w kwestii Tomka - nie wierze zeby zawodnik, ktory w zeszlym sezonie trzaskal dwocyfrowki jak na zawolanie, nagle zapomnial jak sie jezdzi na zuzlu. I nie wierze rowniez w nieprzygotowanie kondycyjne - Piszcz to profesjonalista w kazdym calu i nie pozwolilby sobie zmarnowac sezonu w taki glupi sposob. Podobnie jak wiekszosc kibicow uwazam, ze wszystkiemu winne klopoty sprzetowe. Mam nadzieje , ze zapowiadana przez Harrego "Piszcz-Reaktywacja" podczas srodowego polfinalu IME dojdzie do skutku. Czekam z niecierpliwosciÄ….

PS. Scream - rozumiem, ze miales na mysli Daniela a nie Dawida?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#17 Postautor: Radzio » 20 kwietnia 2004, o 06:54

Co do Piszcza to kondycje ma dobrą jedynie ten feralny sprzęt:( ale mam nadzieje, że szybko się z tym upora. a co do Jelenia to są dwa warianty jeden to słaba psychika a drugi to kondycja. Bo jednak wywozi go na bande.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#18 Postautor: Maxx » 20 kwietnia 2004, o 08:04

Ze sprzętem Tomka to nie jest taka prosta sprawa bo najpierw trzeba znaleźć przyczynę, ze silniki najzwyczajniej "nie ciągną". Na razie poszukiwania sa na zasadzie prób i błędów ale inaczej się nie da niestety. Miejmy nadzieję, że problem wkrótce zniknie, a są na to duże szanse.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#19 Postautor: Scream » 20 kwietnia 2004, o 09:47

kdsz pisze:PS. Scream - rozumiem, ze miales na mysli Daniela a nie Dawida?

heh, rzeczywiscie pokrecilem i nawet tego nie zauwazylem, dzieki, zaraz poprawiam :)

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#20 Postautor: fcb » 20 kwietnia 2004, o 16:10

mam pytanie o której jest jutro meczyk i ile kosztują bilety?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Geest
Senior

#21 Postautor: Geest » 20 kwietnia 2004, o 16:25

a nie mowilem, ze gowno wiemy o ich przygotowaniach. wiec ja to proponuje, zeby kibice krzykiem wspomagali Piszcza i Jelenia, a jak jakis leszcz bedzie im palce z trybun pokazywal, gwizdy itp. to moze do Bystrzycy:?:

max3
Zawodowiec

#22 Postautor: max3 » 20 kwietnia 2004, o 19:16

no w koncu Piszczyk jezdzil jak powinien ,startowal z wardzala i robil go bez problemu i.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#25 Postautor: mikas » 20 kwietnia 2004, o 20:04

Nie byłem na treningu, ale bardzo się cieszę z tego co piszecie.Mam nadzieję,że Tomek awansuje do finału jutrzejszego turnieju.
A tak przy okazji pamietacie jak kiedyś mówiono na Tomka na stadionie gdy był jeszcze juniorem?? NASZA PEREŁKA :D :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek