MAM PYTANIE, CZY MŁODY KĘPA ROZPOCZĄŁ JUŻ TRENINGI ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ozzyman

#26 Postautor: ozzyman » 28 kwietnia 2004, o 08:43

Ej chłopaki na karierę zużlowca nigdy nie jest za późno.Rysiek Brzozowski jak zdał licencje, był już po 30 :D .Więc macie jeszcze trochę czasu.

paczek

#28 Postautor: paczek » 28 kwietnia 2004, o 20:35

Jezeli Cie to ciagnie teraz bedzie ciagnelo i za 15 lat, co z tego, ze nie bedziesz osiagal sukcesow, skoro bedziesz mogl jezdzic dla zabawy?? Ja mam 18-tke za pare dni i jak kiedys bede mial sporo kasy to motor bedzie jednym z pierwszych zakupow, nie wiem czy zuzlowy czy scigacz ale bedzie (jezeli kasa pozwoli :lol: )

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#29 Postautor: GIGI » 28 kwietnia 2004, o 21:24

paczek pisze:Jezeli Cie to ciagnie teraz bedzie ciagnelo i za 15 lat, co z tego, ze nie bedziesz osiagal sukcesow, skoro bedziesz mogl jezdzic dla zabawy?? Ja mam 18-tke za pare dni i jak kiedys bede mial sporo kasy to motor bedzie jednym z pierwszych zakupow, nie wiem czy zuzlowy czy scigacz ale bedzie (jezeli kasa pozwoli :lol: )

póki co możesz ode mnie kupić Junaka M10 , ale po sezonie ;) Przynajmniej opony od motorów zuzlowych pasują , więc coś wspólnego z żużlem jest ;)

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#30 Postautor: Przemas » 20 maja 2004, o 23:31

Doczytalem sie ostatnio w kurierze lubelskiem ze 2 treningi za soba ma juz Kacper Kępa :P pisali tez ze to utalentowany chlopak i klub pomoze go dosprzetowac!! :D

Kacper Kępa & Rafal Klimek przyszla para juniorów TŻ-u!! :wink:

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#33 Postautor: KubuÅ› » 22 maja 2004, o 11:50

Ostatni czytalem w Tygodniku Zuzlowym ze ma zamiar sprobowac jezdzic na zuzlu i chcialby juz pod koniec tego sezonu sie zaprezentowac jak mu bedzie dobrze wychodzilo.

Robson
Senior

#34 Postautor: Robson » 22 maja 2004, o 12:50

Nie chce się przesadnie zachwycać tym co widzialem w wykonaniu Kępy ale widać ze sie chłopak jechać nie boi. Jecha ł bodajże drugi raz i trzeba powiedziec ze w miarę płynnie łuki pokonywał. Na jego jazde przyjemniej sie patrzyło niż na jazde naszych "młodszych" juniorów. Mam nadzieję że coś z niego będzie bo następcy obecnych juniorów jakoś nie widać..... (nie licząc klimka ale to za pare lat)

Awatar użytkownika
Cavel

#35 Postautor: Cavel » 22 maja 2004, o 16:44

Kacper napewno szybko "złapie" o co chodzi w tym sporcie ma już "przetarcie" w crossie tata też mu pomoze,doradzi lub nawet pokaze :lol: ,
tylko czy bedzie miał smykałke taką jak miał jego ojciec :?: :roll: OBY!!! :!:
niemożna sie upijać bo człowiek nic niema z meczu ;)

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#37 Postautor: WBA » 24 maja 2004, o 21:14

Gawrzyk pisze:w dzisiejszym kurierze jest artykul o Kepa Team.
sa wypowiedzi samych zainteresowanych, wiec mozna dowiedziec sie cos ciekawego.

ba, nawet fotka jest:P

hłe, hłe - nazwisko fotografa jakby obiło mi się gdzieś o uszy, a fotka to chyba robiona jeszcze 8.05 w sobotę.
Aqrat oglądnąłem sobie te jazdy juniora - nie wiem, czy to był jego pierwszy trening na torze, jeśli tak, to faktycznie nawet ślizgiem jechał :) ale za wcześnie jeszcze moim zdaniem na wysuwanie zbyt optymistycznych wniosków co do dalszych jego losów na żużlu.
Ja w każdym razie trzymam za niego kciuki.