MAM PYTANIE, CZY MÅODY KĘPA ROZPOCZĄŠJUÅ» TRENINGI ???
Jezeli Cie to ciagnie teraz bedzie ciagnelo i za 15 lat, co z tego, ze nie bedziesz osiagal sukcesow, skoro bedziesz mogl jezdzic dla zabawy?? Ja mam 18-tke za pare dni i jak kiedys bede mial sporo kasy to motor bedzie jednym z pierwszych zakupow, nie wiem czy zuzlowy czy scigacz ale bedzie (jezeli kasa pozwoli
)
paczek pisze:Jezeli Cie to ciagnie teraz bedzie ciagnelo i za 15 lat, co z tego, ze nie bedziesz osiagal sukcesow, skoro bedziesz mogl jezdzic dla zabawy?? Ja mam 18-tke za pare dni i jak kiedys bede mial sporo kasy to motor bedzie jednym z pierwszych zakupow, nie wiem czy zuzlowy czy scigacz ale bedzie (jezeli kasa pozwoli)
póki co możesz ode mnie kupić Junaka M10 , ale po sezonie
Nie chce się przesadnie zachwycać tym co widzialem w wykonaniu Kępy ale widać ze sie chłopak jechać nie boi. Jecha ł bodajże drugi raz i trzeba powiedziec ze w miarę płynnie łuki pokonywał. Na jego jazde przyjemniej sie patrzyło niż na jazde naszych "młodszych" juniorów. Mam nadzieję że coś z niego będzie bo następcy obecnych juniorów jakoś nie widać..... (nie licząc klimka ale to za pare lat)
Gawrzyk pisze:w dzisiejszym kurierze jest artykul o Kepa Team.
sa wypowiedzi samych zainteresowanych, wiec mozna dowiedziec sie cos ciekawego.
ba, nawet fotka jest:P
hłe, hłe - nazwisko fotografa jakby obiło mi się gdzieś o uszy, a fotka to chyba robiona jeszcze 8.05 w sobotę.
Aqrat oglądnąłem sobie te jazdy juniora - nie wiem, czy to był jego pierwszy trening na torze, jeśli tak, to faktycznie nawet ślizgiem jechał
Ja w każdym razie trzymam za niego kciuki.