mikas pisze:Meesha sugerujesz,że Wybrzeże zacznie sprzedawać mecze??
Pewnie by tak bylo gdyby zalezalo im tylko na utrzymaniu a Wybrzeze chyba walczy o awans
Gelo pisze:Pewność siebie kibiców naszych przeciwników jest godna podziwu. Proponuję ciekawą lekturę:
http://www.forum.lotosgdansk.pl/viewtopic.php?t=477
Mocny jest również topik, w którym kibice Wyrzeża sugerują, żeby ich zawodnicy startowali 10 metrów za rywalami. Na forum ogólnym nie są tak radykalni w poglądach
_R@fi_ pisze:mecz sie zapewne zacznie o 17 lub 18 ale i tak wygra TZ!!!!!!!!!!!!!!:)
maloh pisze:Gelo pisze:Pewność siebie kibiców naszych przeciwników jest godna podziwu. Proponuję ciekawą lekturę:
Mocny jest również topik, w którym kibice Wyrzeża sugerują, żeby ich zawodnicy startowali 10 metrów za rywalami. Na forum ogólnym nie są tak radykalni w poglądach
jak byś posprawdzał kto to pisał , to by sie okazało że to 12-14 latkowie , więc... nie pisz o nich kibice
A ciekawsza lektura jest na SB jak pisałeś o zawodnikach Wybrzeża odpadki. A odpadki zlały Lublin ( który zresztą lubie - nie lubie tylko tego typu odzywek ) . Sam człowieku nakręcasz spirale.
Gelo pisze:maloh pisze:Gelo pisze:Pewność siebie kibiców naszych przeciwników jest godna podziwu. Proponuję ciekawą lekturę:
jak byś posprawdzał kto to pisał , to by sie okazało że to 12-14 latkowie , więc... nie pisz o nich kibice
A ciekawsza lektura jest na SB jak pisałeś o zawodnikach Wybrzeża odpadki. A odpadki zlały Lublin ( który zresztą lubie - nie lubie tylko tego typu odzywek ) . Sam człowieku nakręcasz spirale.
Tak - i dalej są to odpadki. I nigdzie nie napisałem, że słabe jak na I ligę. Ale to nie zmienia faktu, że dalej odpadki. pozdrawiam.
a kim jest Franków który tuła sie po klubach ? nie będe sie zniżał dalej do twojego poziomu bo to bez sensu , ale popatrz wokół siebie - też sa odpadki. Po za tym jak to możliwe że odpadki i niechciani zawodnicy mogą robić taki wynik ? możliwe to ? naprawde ? zacznij myśleć ...
maloh pisze:Gelo - Franków był by liderem , ale w 2 lidze.
A co do tego że nie mieścili by sie w składzie ? Karwan sam składał oferte Chrzanowskiemu , Batorski do samego końca nie chciał puścić Kostka. Faktycznie , mieli nieudane sezony w karierze , ale kto nie miał ? Więc to że sie nie łapali w składzie jest chybione po całości.
Może źle Cie zrozumiałem , ale to dlatego , że sie źle wyraziłeś.
Widze że kibice obu drużyn trzymają kciuki za Grudziądz
Czarek pisze:Myślę, że Wybrzeże może wygrać u nas nawet w krajowym składzie.
Maxx pisze:Czarek pisze:Myślę, że Wybrzeże może wygrać u nas nawet w krajowym składzie.
A długo nad tym myślałeś? :D :wink:
maloh pisze:To dlaczego Franków nie jest liderem z Lublinie ?
Bajerskiego by nie wygryzł ? nie rozśmieszaj mnie. Po za tym jest jeszcze jedno miejsce dla seniora.