30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#101 Postautor: grzesieck » 20 maja 2004, o 17:06

mikas pisze:Meesha sugerujesz,że Wybrzeże zacznie sprzedawać mecze?? :wink:

Pewnie by tak bylo gdyby zalezalo im tylko na utrzymaniu a Wybrzeze chyba walczy o awans :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
rafal

#102 Postautor: rafal » 20 maja 2004, o 18:24

Witam.

Mam pytanko czy wiadomo o której zaczyna się mecz.

maloh
Szkółkowicz

#103 Postautor: maloh » 20 maja 2004, o 18:30

Gelo pisze:Pewność siebie kibiców naszych przeciwników jest godna podziwu. Proponuję ciekawą lekturę:
http://www.forum.lotosgdansk.pl/viewtopic.php?t=477
Mocny jest również topik, w którym kibice Wyrzeża sugerują, żeby ich zawodnicy startowali 10 metrów za rywalami. Na forum ogólnym nie są tak radykalni w poglądach

jak byś posprawdzał kto to pisał , to by sie okazało że to 12-14 latkowie , więc... nie pisz o nich kibice :)
A ciekawsza lektura jest na SB jak pisałeś o zawodnikach Wybrzeża odpadki. A odpadki zlały Lublin ( który zresztą lubie - nie lubie tylko tego typu odzywek ) . Sam człowieku nakręcasz spirale.

Awatar użytkownika
_R@fi_

#104 Postautor: _R@fi_ » 20 maja 2004, o 18:34

mecz sie zapewne zacznie o 17 lub 18 ale i tak wygra TZ!!!!!!!!!!!!!!:)
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#105 Postautor: dannie » 20 maja 2004, o 19:07

zgadzam sie z wiekszoscia ze mecz bedzie bardzo, bardzo, bardzo ciezki i nasza wygrana bedzie moze nie niespodzianka ale sporym osiagnieciem (szczegolnie bez Dawida i z kontuzjowanym Danielem)... mysle takze ze nasi zawodnicy jak zawsze na wlasnym torze, powalcza i beda chciali jak najlepiej zaprezentowac sie lubelskiej (i gdanskiej!) publicznosci...

denerwuje mnie jedynie jedna sprawa... a mianowicie wypowiedzi kilku osob, w ktorych bardzo napalaja sie na ten mecz, mowia o organizacji akcji promocyjnej (trzeba zrobic?!) - dzieki temu przyjdzie na mecz 10 - 12 tys. ludzi!, zrobi sie jeszcze oprawe, nasi wygraja, bedziemy kibicowac jak nigdy, caly mecz... itp. - takie wypowiedzi sa dla mnie przesadzone i bezpodstawne... bo czuje ze skonczy sie jak zwykle...to znaczy: mecz bedzie jak kazdy inny, plakaty beda ale i tak przyjdzie z 7-8 tys osob (max!), a co do kibicowania to przed prezentacja i przed 1 biegiem troche jedna trybuna pokrzyczy a potem po kilku biegach 1:5... zrobi sie cicho i nici z dopingu... cisza... koniec zabawy... po 12 biegu do domciu...

P.S nie chce nikogo atakowac tym postem jedynie zaznaczyc ze nie ma sensu rozkrzywinac jaki to nie bedzie mecz itp., bo to i tak nie zmieni nastawienia ludzi i sytuacja... takie jest moje zdanie... :) - obym sie mylil! obym sie myslil - marzy mi sie juz to obym sie myslil... 10 tys., doping, nasza wygrana! :D

Awatar użytkownika
rafal

#106 Postautor: rafal » 20 maja 2004, o 21:21

_R@fi_ pisze:mecz sie zapewne zacznie o 17 lub 18 ale i tak wygra TZ!!!!!!!!!!!!!!:)

JesteÅ› tego pewien czy tylko tak przewidujesz .

A co do meczu to stawiam wynik remisowy otwarty dla obu ekip wasza drużyna będzie miała atut własnego toru i to może się bardzo przyczynić do korzystnego wyniku ale ja będę "oczywiście" za GKS , niech wygra lepszy i w sportowej walce.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#107 Postautor: Gelo » 20 maja 2004, o 21:44

maloh pisze:
Gelo pisze:Pewność siebie kibiców naszych przeciwników jest godna podziwu. Proponuję ciekawą lekturę:
Mocny jest również topik, w którym kibice Wyrzeża sugerują, żeby ich zawodnicy startowali 10 metrów za rywalami. Na forum ogólnym nie są tak radykalni w poglądach

jak byś posprawdzał kto to pisał , to by sie okazało że to 12-14 latkowie , więc... nie pisz o nich kibice :)
A ciekawsza lektura jest na SB jak pisałeś o zawodnikach Wybrzeża odpadki. A odpadki zlały Lublin ( który zresztą lubie - nie lubie tylko tego typu odzywek ) . Sam człowieku nakręcasz spirale.

Tak - i dalej są to odpadki. I nigdzie nie napisałem, że słabe jak na I ligę. Ale to nie zmienia faktu, że dalej odpadki. pozdrawiam.

harry
Trener

#108 Postautor: harry » 20 maja 2004, o 21:52

rafal pisze:Witam.

Mam pytanko czy wiadomo o której zaczyna się mecz.

Mecz zaczyna sie o 18.00.
Wszystkie mecze rundy rewanżowej będą zaczynać sie o 18.00.

maloh
Szkółkowicz

#109 Postautor: maloh » 20 maja 2004, o 23:04

Gelo pisze:
maloh pisze:

Tak - i dalej są to odpadki. I nigdzie nie napisałem, że słabe jak na I ligę. Ale to nie zmienia faktu, że dalej odpadki. pozdrawiam.

a kim jest Franków który tuła sie po klubach ? nie będe sie zniżał dalej do twojego poziomu bo to bez sensu , ale popatrz wokół siebie - też sa odpadki. Po za tym jak to możliwe że odpadki i niechciani zawodnicy mogą robić taki wynik ? możliwe to ? naprawde ? zacznij myśleć ...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#110 Postautor: Maxx » 21 maja 2004, o 08:07

Zbytnia pewność siebie juz nie jednego zgubiła. Emocje przed meczem sięgają zenitu, ale patrzac obiektywnie na całość tegorocznych dokonań zespołów z Gdańska i Lublina nie ma się co dziwić pewności gdańskich kibiców. W końcu GKS jest od nas silniejszy i zapewne stąd to przekonanie, że Gdańsk wygra w Lublinie. Ja jednak pokuszę się o stwierdzenie, że wygra lepszy tego dnia, a jako lubelski kibic mam nadzieję, że lepszy będzie zespół "Koziołków".

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#111 Postautor: Gelo » 21 maja 2004, o 10:31

a kim jest Franków który tuła sie po klubach ? nie będe sie zniżał dalej do twojego poziomu bo to bez sensu , ale popatrz wokół siebie - też sa odpadki. Po za tym jak to możliwe że odpadki i niechciani zawodnicy mogą robić taki wynik ? możliwe to ? naprawde ? zacznij myśleć ...

Proponuje sie wyluzowac, bo sie troszke zapedzasz. Jeszcze raz ci napisze, bo najwyraźniej są kłopoty z mysleniem - Lotos to bardzo mocna drużyna jak na I ligę - i ta kwestia nie podlega dyskusji. A Twoje rozumienie określenia "odpadki" jest zupełnie nietrafione. W kontekście oznacza, że Waszą drużynę tworzą zawodnicy albo nie mający miejsca w składzie swoich macierzystych klubów (Kostek, Chrzanek, Stojan) albo z różnych przyczyn niechciani (Jabole). Co do naszych zawodników - może są słabsi od "odpadów" ale z pewnością odpadami nie są. Wszyscy byliby mile widziani w swoich macierzystych klubach (żeby ukrócić ewentualne insynuacje - macierzystym klubem Śledzia i Piszcza jest team z Lublina). Co do Franka - to jeżeli już podnosisz ten wątek to ci przypomnę, że nasza ekipa była montowana w oparciu o własnych wychowanków i trafił on do nas "w trybie awaryjnym". Ale chyba nie masz wątpliwości, że w Pile byłby teraz liderem - prawda? Jeżeli teraz nie zrozumiesz to ja sie poddaje.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2004, o 10:42 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#112 Postautor: Talib » 21 maja 2004, o 10:34

Radek KMO napisał:

"Pewnie znowu wasi "toromistrzowie" wspaniale przygotuja tor."

Jeśli sugerujesz, że nasi toromistrzowie preparuja tor to przeczytaj sobie niezły felieton na ten temat w najnowszym numerze TŻ. Konkluzja z niego jest taka, że "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy".

maloh
Szkółkowicz

#113 Postautor: maloh » 21 maja 2004, o 11:08

Gelo - Franków był by liderem , ale w 2 lidze.
A co do tego że nie mieścili by sie w składzie ? Karwan sam składał oferte Chrzanowskiemu , Batorski do samego końca nie chciał puścić Kostka. Faktycznie , mieli nieudane sezony w karierze , ale kto nie miał ?
Więc to że sie nie łapali w składzie jest chybione po całości. Może źle Cie zrozumiałem , ale to dlatego , że sie źle wyraziłeś.
Widze że kibice obu drużyn trzymają kciuki za Grudziądz :)

rafi197

#114 Postautor: rafi197 » 21 maja 2004, o 11:18

Cytat
Proponuje sie wyluzowac, bo sie troszke zapedzasz. Jeszcze raz ci napisze, bo najwyraźniej są kłopoty z mysleniem - Lotos to bardzo mocna drużyna jak na I ligę - i ta kwestia nie podlega dyskusji. A Twoje rozumienie określenia "odpadki" jest zupełnie nietrafione. W kontekście oznacza, że Waszą drużynę tworzą zawodnicy albo nie mający miejsca w składzie swoich macierzystych klubów (Kostek, Chrzanek, Stojan) albo z różnych przyczyn niechciani (Jabole). Co do naszych zawodników - może są słabsi od "odpadów" ale z pewnością odpadami nie są. Wszyscy byliby mile widziani w swoich macierzystych klubach (żeby ukrócić ewentualne insynuacje - macierzystym klubem Śledzia i Piszcza jest team z Lublina). Co do Franka - to jeżeli już podnosisz ten wątek to ci przypomnę, że nasza ekipa była montowana w oparciu o własnych wychowanków i trafił on do nas "w trybie awaryjnym". Ale chyba nie masz wątpliwości, że w Pile byłby teraz liderem - prawda? Jeżeli teraz nie zrozumiesz to ja sie poddaje.

Widać kolego że nosa poza swoje miasto to nie wystawiasz.Zapewne nie wiesz że przed obecnym sezonem o Chrzanka walczyły kluby ekstraligowe(Bydgoszcz,Toruń) O Kostka do samego końca walczył Toruń , Krzysiek Pecyna był na liście życzeń Wrocławia, więc nie pisz takich farmazonów że nie mieli miejsca w składach.Pozatym pytam się skąd wiesz że Jabole byli niechciani w Starcie????? Czy może o ich odejściu zadecydowały inne względy?Ale ty na pewno wiesz jakie...............Widać że interesujesz się tym sportem tylko w trakcie sezonu a później zapadasz w wielki zimowy sen.
Pozrowienia dla prawdziwych kibiców

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#115 Postautor: Gelo » 21 maja 2004, o 11:18

maloh pisze:Gelo - Franków był by liderem , ale w 2 lidze.

Gdyby Piła jezdziła w I lidze, byłby liderem i w I lidze.
A co do tego że nie mieścili by sie w składzie ? Karwan sam składał oferte Chrzanowskiemu , Batorski do samego końca nie chciał puścić Kostka. Faktycznie , mieli nieudane sezony w karierze , ale kto nie miał ? Więc to że sie nie łapali w składzie jest chybione po całości.

Propozycje propozycjami ale chyba nie wierzysz w to, że Chrzanek z Kostkiem mieliby wygryźć ze składu Protasiewicza, Jagusia czy Bajerskiego.
Może źle Cie zrozumiałem , ale to dlatego , że sie źle wyraziłeś.
Widze że kibice obu drużyn trzymają kciuki za Grudziądz :)

Raczej tak - z pewnością nam jest na rękę wygrana GTŻ - ale pod warunkiem że TŻ powalczy potem w Grudziądzu. Lotos ma to z głowy

maloh
Szkółkowicz

#116 Postautor: maloh » 21 maja 2004, o 12:37

To dlaczego Franków nie jest liderem z Lublinie ?
Bajerskiego by nie wygryzł ? nie rozśmieszaj mnie. Po za tym jest jeszcze jedno miejsce dla seniora.

Awatar użytkownika
rafal

#117 Postautor: rafal » 21 maja 2004, o 12:49

Oj panowie widzę że emocje sięgają zenitu.I poco to się kłócić wiadome jakiej klasy są zawodnicy GKSu w niejednym Klubie E-Ligowym mieli by miejsce w podstawowym składzie z szacunkiem do zawodników TŻ.

RykuÅ›

#118 Postautor: RykuÅ› » 21 maja 2004, o 13:02

Właśnie panowie dajcie sobie spokój bo te kłótnie do nieczego nie prowadzą i tak każdy bedzi etrzymał sie swoich racji,tylko wyniki pokażą na torze kto jest lepszy a ni ewymiany bezsenownych stwierdzen.Tak więc 30 maja zobaczymy sie i tor nam wykaże kto miał racje.

Pozdrawiam.

Ps.Juz nie moge sie doczekac wizyty w waszym mieście.

Czarek
Trener

#119 Postautor: Czarek » 21 maja 2004, o 13:04

Myślę, że Wybrzeże może wygrać u nas nawet w krajowym składzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#120 Postautor: jacur78 » 21 maja 2004, o 13:08

Hmmm.
Drodzy Kibice z Gdanska... :) Tu nikt nie ujmuje klasy waszym zawodnikom. Wszyscy widzimy dobra postawe Kostka i Chrzanka ale faktu sa jakie sa.
Nikt mi nie wmowi ze Kostek z Chrzankiem mieliby pewne miejsce w Toruniu bo sa tam Prostas Jagus i Bajer. Jest wprawdzie jeszcze jedno miejsce dla seniora ale te zajmuje Miedzinski. Slusznie zreszta bo zawodnik wyraznie sie rozkreca i kiedy Chrzanek byl na tym samym etapie kariery nie byl tak skuteczny jak on. Torun postawil na mlodego miedzinskiego a nie na Koscieche, ktory mial niejedna szanse aby sie pokazac z dobrej strony w toruniu!
Nie oszukujcie sie Chranowski z Kosciecha nie zapalali jakas szczegolna miloscia do waszego klubu ale wybrali zespol w ktorym beda mieli pewne miejsce w skladzie i lepsze pieniadze- bo jak wiadomo w 1 lidze znacznie latwiej zdobywa sie pkt.
Nie piszcie ze wroclaw chcial Pecyne. Bo jakby chcial to by go mial, a tak pozyskal Gape i Miska- co jest znacznie lepszym wyborem.

To sa fakty. A to moja opinia. Sklad wybrzeza jest b mocny na 1 lige, ktora zapewne wygracie. Ale na waszym forum wyczytalem opinie ze walczylibyscie nawet teraz o 1 czworke w eksralidze, a to juz lekka przesada (Wroclaw, TArnow,Czewa,Torun,Leszno- poza zasiegiem).
Co do meczu to stawiam na minimalna wygrana TZ, choc przy braku juniorow moze to byc niezwykle trudne :)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#121 Postautor: Maxx » 21 maja 2004, o 13:15

Czarek pisze:Myślę, że Wybrzeże może wygrać u nas nawet w krajowym składzie.

A długo nad tym myślałeś? :D :wink:

Awatar użytkownika
rafal

#122 Postautor: rafal » 21 maja 2004, o 13:32

Nie piszcie ze wroclaw chcial Pecyne. Bo jakby chcial to by go mial, a tak pozyskal Gape i Miska- co jest znacznie lepszym wyborem.

Tylko że zarząd Wrocławski to cwaniaki miętowe wybrali Miska i Gape bo byli zadarmo (I to nie 1 przypadek) i tak było z niektórymi zawodnikami WTSu.

Czarek
Trener

#123 Postautor: Czarek » 21 maja 2004, o 13:32

Maxx pisze:
Czarek pisze:Myślę, że Wybrzeże może wygrać u nas nawet w krajowym składzie.

A długo nad tym myślałeś? :D :wink:

A wykluczasz taką możliwość, że przyjeżdzają bez Kargera, który wcale nie jest najlepszym zawodnikiem Wybrzeża, i wygrywają? Pomyśl dłużej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#124 Postautor: jacur78 » 21 maja 2004, o 13:34

Cwaniaki to Kostek z Chrzankiem bo wybrali latwiejsze pieniadze w gdansku :)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#125 Postautor: GIGI » 21 maja 2004, o 13:36

maloh pisze:To dlaczego Franków nie jest liderem z Lublinie ?
Bajerskiego by nie wygryzł ? nie rozśmieszaj mnie. Po za tym jest jeszcze jedno miejsce dla seniora.

Śmieszne jest to co piszesz:) Kompletnie nie rozumiem twojego toku myślenia ;)

Zauważ że Frankow był rok temu liderem( 7-9 punktów) w e-lidze w Polonii,, ba w bardzo biednej Polonii ;)