PS. Oby słowa twoje się obróciły w sami wiecie co
Start Gniezno - Motor Lublin 16.09.2012 g.16.00
Re: Start Gniezno - Motor Lublin 16.09.2012 g.16.00
Rabiosa twoje domysły można o kant dupy potłuc. Pozycja Barana w klubie była nieciekawa i zobacz, że klubowi już nie zależało tak bardzo na kontrakcie z nim. Teraz klub też nie jest zadowolony z postawy Karolka na torze i poza nim (poza wyjątkami). Myślisz że jak zawali najważniejszy mecz to to mu pomoże w uzyskaniu dobrego kontraktu w naszym klubie?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja sądzę że tor w Gnieźnie nie jest specjalnie trudny i nie powinien mieć dla naszych zawodników tajemnic. a jaki będzie? moim zdaniem taki: Lech Kędziora (trener Lechmy Start Gniezno) - Spodziewaliśmy się innego przebiegu spotkania. Jest taka sytuacja, że na naszą drużynę wszyscy się napinają 100% więcej. Z torem było dzisiaj tak, iż miał być przyczepny, aczkolwiek przyczepny był tylko start, na trasie było dość twardo. Lublin tu nawet nie trenował, a jechał jak u siebie.
Wnioskując po tym - raczej będzie twardo - ale mamy w zespole specjalistów, którzy nawet jak mieli dołek formy, akurat w Gnieźnie radzili sobie dobrze. Nie pozostaje nic innego jak porozwozić trochę po płotach gnieźnieński gwiazdozbiór emerytów
Wnioskując po tym - raczej będzie twardo - ale mamy w zespole specjalistów, którzy nawet jak mieli dołek formy, akurat w Gnieźnie radzili sobie dobrze. Nie pozostaje nic innego jak porozwozić trochę po płotach gnieźnieński gwiazdozbiór emerytów
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 11:40 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
- niespokojny
- Trener
A kto gwarantuje Baranowi i Miesiacowi zostanie w zespole w przypadku braku awansu? Oni walcza o swoje imie, bo gdybysmy awansowali to kazdy z naszych zawodnikow bylby postrzegany inaczej i na bank zadnemu z nich, nie grozilaby II liga.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie można naszych skreślać już przed meczem w Gnieźnie. To że wczoraj tor był przyczepny czy twardy to nie ma żadnego znaczenia. Pokazaliśmy że jesteśmy drużyną. Przecież nie przyjaechało do nas Krosno tylko jeden z głównych kandydatów do awansu. A taki Andersen czy Watt śmigają na megaprzyczepnych torach w Anglii aż miło więc nic nie mają na swoje usprawiedliwienie. Myślę że nasi podejmą walkę w Gnieźnie i liczę na megaciekawe widowisko.
Po tak miażdżącym zwycięstwie nad Grudziądzem chce się wierzyć z całego serca, że w Gnieźnie można wygrać.
Rozum jednak szybko sprowadza na ziemie. Drużyna która wygrała 1 punktem na naszym przyczepnym torze (to że wtedy tor był inny, nikt mi nie wmówi że nie był przyczepny) u siebie wygra jakimiś 10-15 puntami. Za długo chodzę na żużel żeby myśleć inaczej.
Ja wiem, że Grudziądz tam wygrał, wiem że Jeleniewski dobrze tam pojechał, a nasi jakoś zazwyczaj dobrze sobie w Gnieźnie radzili i mało co nie było wcześniej niespodzianki.
Gniezno zrobi sobie taki zamknięty trening i skończy się na tym, że nasi dobiją tam do 37. Już w Grudziądzu mieliśmy wygrać, bo przecież jechaliśmy tam 2 tygodnie wcześniej i tor miał nie być żadną tajemnicą. Gniezno pojedzie w pełnej mobilizacji i będę na 100% przygotowani, a to są za dobrzy zawodnicy, żeby zawalić taki mecz.
Ja tam się nie podpalam, bo patrzę na to realnie. A jak będzie niespodzianka wtedy będę się bardzo cieszył.
Rozum jednak szybko sprowadza na ziemie. Drużyna która wygrała 1 punktem na naszym przyczepnym torze (to że wtedy tor był inny, nikt mi nie wmówi że nie był przyczepny) u siebie wygra jakimiś 10-15 puntami. Za długo chodzę na żużel żeby myśleć inaczej.
Ja wiem, że Grudziądz tam wygrał, wiem że Jeleniewski dobrze tam pojechał, a nasi jakoś zazwyczaj dobrze sobie w Gnieźnie radzili i mało co nie było wcześniej niespodzianki.
Gniezno zrobi sobie taki zamknięty trening i skończy się na tym, że nasi dobiją tam do 37. Już w Grudziądzu mieliśmy wygrać, bo przecież jechaliśmy tam 2 tygodnie wcześniej i tor miał nie być żadną tajemnicą. Gniezno pojedzie w pełnej mobilizacji i będę na 100% przygotowani, a to są za dobrzy zawodnicy, żeby zawalić taki mecz.
Ja tam się nie podpalam, bo patrzę na to realnie. A jak będzie niespodzianka wtedy będę się bardzo cieszył.
kibicLBN pisze:Rabiosa twoje domysły można o kant dupy potłuc. Pozycja Barana w klubie była nieciekawa i zobacz, że klubowi już nie zależało tak bardzo na kontrakcie z nim. Teraz klub też nie jest zadowolony z postawy Karolka na torze i poza nim (poza wyjątkami). Myślisz że jak zawali najważniejszy mecz to to mu pomoże w uzyskaniu dobrego kontraktu w naszym klubie?
ja tu logiki żadnej nie widzę , bo jak Baran pojedzie super i awansujemy to i tak nie przedłużą kontraktu , jak słabo i przegramy to i tak nie przedłużą kontraktu (z tego co piszesz)
Z twoich słów wynika że tak czy siak nie będzie zawodnikiem KMŻ w przyszłym sezonie.
- niespokojny
- Trener
Ciezka sprawa bedzie w tym Gnieznie. Watpie zebysmy 1 bieg wygrali 5:1 jak ostatnio. Remis biore z pocalowaniem reki. Druga linia musialaby pojechac mecz zycia, zeby ten mecz wygrac. Zakladajac ze liderzy zrobia swoje.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Problem jest taki, ze zawodnicy Gniezna sa naprawde w niezlej formie. A jeszcze dodatkowo ladnie trafili z Drymlem. Jedyne co nas moze uratowac, to fakt, ze moga przekombinowac z torem i w trakcie meczu zacznie robic sie nerwowo, a wtedy wiadomo, presja itp. Ale bedzie choleeernie ciezko tak czy inaczej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Rabiosa pisze:kibicLBN pisze:Rabiosa twoje domysły można o kant dupy potłuc. Pozycja Barana w klubie była nieciekawa i zobacz, że klubowi już nie zależało tak bardzo na kontrakcie z nim. Teraz klub też nie jest zadowolony z postawy Karolka na torze i poza nim (poza wyjątkami). Myślisz że jak zawali najważniejszy mecz to to mu pomoże w uzyskaniu dobrego kontraktu w naszym klubie?
ja tu logiki żadnej nie widzę , bo jak Baran pojedzie super i awansujemy to i tak nie przedłużą kontraktu , jak słabo i przegramy to i tak nie przedłużą kontraktu (z tego co piszesz)![]()
Z twoich słów wynika że tak czy siak nie będzie zawodnikiem KMŻ w przyszłym sezonie.
Tak tylko że spartolenie komuś awansu nigdy nie pomaga w szukaniu pracy. To działa prawie jak zwolnienie dyscyplinarne.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.