Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
TOMMY80

Re: Skład na sezon 2013

#2576 Postautor: TOMMY80 » 5 stycznia 2013, o 20:53

poli pisze:wyglada na to ze sprawka i skrzydlewski dogadali sie miedzy soba ze zrobia fajny sklad za fajna kase i pozniej beda trabic w mediach ze sie da :D

Obyś się nie mylił i w drugim tygodniu 2013r wystrzelą nam kontrakty gwarantujące walkę o pierwszą czwórkę.
PS. Mimo wszystko wierzę, że powalczymy w sezonie 2013(i to nie o utrzymanie) :D :D :D Cierpliwości
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ LATA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#2577 Postautor: GeloSMT » 5 stycznia 2013, o 21:00

ravajas pisze:a co byście pisali gdyby u nas miał podpisane misiek, stachyra, jeleń, watt (lub np harris), a tu przez barana, który nie dostał kasy do 20. stycznia, klub nie wystartował? coś by to zmieniało?

Ja wtedy bym pisał,że Sprawka jest mega popeliniarzem bo nie potrafi zamknąć "starych" zobowiązań a już otwiera nowe a tak w moim mniemaniu jest "tylko" popeliniarzem :lol:

A na poważnie gdyby tak było to zawodnicy byliby już spłaceni tylko dlatego,że trzech z czterech których wymieniłeś ten problem(brak kasy) dotyczy-dotyczył.
I uwierz na słowo,że nie chodzi mi o Barana bo nawet kolesia nie znam po prostu założyłem z Derim coś w rodzaju sprawy detektywistycznej i drogą dedukcji wyszło nam,że kilku zawodników ma w klubie troszkę więcej do odebrania niż rynkowa wartość mega uroczej Zafiry i to do 20 stycznia :(

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2578 Postautor: maestro76 » 5 stycznia 2013, o 21:26

a rozgonic ta amatorszczyzne w pi..u !

i zaczac w 2 lidze z nowymi ludzmi na zdrowych zasadach
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika