Dyrekcja klubu na forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

Dyrekcja klubu na forum

#1 Postautor: fcb » 6 czerwca 2004, o 19:39

właśnie przed każdym meczem w którym chcemy zatrudnic petera pojawiaja się domysły.: czy mamy kase czy klub stac itp potem gadamy o nowej maszynie dla frankówa i znowu jest gdybanie czy klub czzasem nie chce mu zasponsorować motoru. Wkurza mnie to. Chciałbym żeby jakaś osoba z dyrekcji klubu wpisała się na forum i podawała rzetelne informacje o Tż. Najlepiej gdyby prezes siwek co nieco powiedział ale przeciez każdy z dyrekcji to może zrobić. Czekam na wasze poparcie. Chcę wiedzieć jaka jest sytuacja w klubie. mnie i podejżewam was też to interesuje. Niech ktoś przynajmniej raz w tygodniu zda relacjęz tego cosię dzieje u sponsorów ,zawodników i w dyrekcji.
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

Re: siwek na forum

#2 Postautor: WBA » 6 czerwca 2004, o 20:44

vonmigal pisze:......
Chcę wiedzieć jaka jest sytuacja w klubie. mnie i podejżewam was też to interesuje. Niech ktoś przynajmniej raz w tygodniu zda relacjęz tego cosię dzieje u sponsorów ,zawodników i w dyrekcji.

dobry pomysł, jednak moim skromnym zdaniem oficjalna strona TŻ Sipma byłaby do tego bardziej właściwa, a myślę, że i do przełknięcia przez tzw. "władze"
jakoś sobie nie wyobrażam dyr. Siwka stukającego w klawisze na forum :lol:

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#3 Postautor: Jinxsior » 6 czerwca 2004, o 20:44

Wydaje mi sie ze Harry, Gawrzyk i pewnie jeszcze ktos jest na bierzaco z wiadomosciami dotyczacymi klubu i takie wiadomosci jakie powinnismy uslyszec takie nam przekazuja.Nie wszystko powinnismy wiedziec, naszym zadaniem jest dopingowac nasz klub i przychodzic na mecze, najlepiej by bylo gdybysmy na kazdy mecz zaciagneli jakiegos nowego kibica.
No ale to tylko moje skromne zdanie.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#4 Postautor: grzesieck » 6 czerwca 2004, o 21:10

Hehe :lol: A mi sie wydaje ze pan Dyrektor juz jest obecny na naszym forum...wystarczy czytac uwaznie :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#5 Postautor: Jinxsior » 6 czerwca 2004, o 21:15

grzesieck pisze:Hehe :lol: A mi sie wydaje ze pan Dyrektor juz jest obecny na naszym forum...wystarczy czytac uwaznie :wink:

No tym to mnie zagioles strasznie :lol: Nie zastanawialem sie nad tym,ale moze masz racje :D :D Pewne informacje sa naprawde pewne!! :wink: :wink:

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#6 Postautor: Apocalips » 6 czerwca 2004, o 21:25

grzesieck pisze:Hehe :lol: A mi sie wydaje ze pan Dyrektor juz jest obecny na naszym forum...wystarczy czytac uwaznie :wink:

Dokładnie :twisted: Pan Dyrektor jest jednym z rz(ż?)etelniejszych źródeł informacji :lol: Sądze, żę łatwo się domyśleć kto to taki :)

P.S. Jak admini wrócą z Ostrowa to mogliby zmienić temat :?: Panu Siwkowi należy się trochę szacunku.
P.S.1. Jutro ide na Harry'ego Pottera :lol:

Pozdrawiam :twisted:
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2004, o 21:26 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
ozzyman

#7 Postautor: ozzyman » 6 czerwca 2004, o 21:25

Też uważam, że my kibice nie musimy o wszystkim wiedzieć co się dzieje w klubie. Nie wiem jakie dodatkowe informacje moglibyśmy otrzymywać poza tymi, które ukazują się na forum, bądź też na oficjalnej stronie.Przykładowo wystarczyło w piątek wejść na forum i już można było wyczytać, że w Ostrowie pojadą Dawid i Daniel z postu Gawrzyka, choć ja osobiście nigdzie takiej informacji nie znalazłem chociażby w prasie. A co do obecności dyr. Siwka na forum to pasuje mi tylko jedna kandydatura, no ale mogę się mylić.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#8 Postautor: grzesieck » 6 czerwca 2004, o 22:14

Apocalips pisze:

Dokładnie :twisted: Pan Dyrektor jest jednym z rz(ż?)etelniejszych źródeł informacji :lol: Sądze, żę łatwo się domyśleć kto to taki :)

P.S. Jak admini wrócą z Ostrowa to mogliby zmienić temat :?: Panu Siwkowi należy się trochę szacunku.
P.S.1. Jutro ide na Harry'ego Pottera :lol:

Pozdrawiam :twisted:

No Apocalips, teraz to chyba juz wszyscy wiedza o kogo chodzi 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#9 Postautor: harry » 7 czerwca 2004, o 00:39

Że niby jestem dyrektorem??? No kto by pomyślał? Nie róbcie jaj, bo jeszcze ktoś uwierzy!

meesha
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 11:43

Dobra, ujawnię się. Ja jestem trenerem............ drużyny "Suchary Lublin" w menedżerze na lubusports.pl :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#12 Postautor: Cooper » 7 czerwca 2004, o 12:28

Jinxsior pisze:Nie wszystko powinnismy wiedziec, naszym zadaniem jest dopingowac nasz klub i przychodzic na mecze, najlepiej by bylo gdybysmy na kazdy mecz zaciagneli jakiegos nowego kibica.
No ale to tylko moje skromne zdanie.

No ja w tym roku "zaraziłem" żużlem już 5 osób:) Moze to niewiele,a le frekwencja w "moim" sektorze wzrosla o 500%:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#13 Postautor: Łoptymista » 7 czerwca 2004, o 12:42

Gawrzyk pisze:ja slyszalem od dyra ze czyta.
wiec strzal w harego to niestety pudlo ;]
ale inni z zarzadu wypowiadaja sie pod ukryciem...

To jak powiedział ci, że czyta to może dodał pod jaką ksywką pisze?
Może zrobimuy ankietę. Pod jaka ksywką ukrywa się dyrektor?? Wybieramy z tej grupki :D
1. harry
2. diego 84
3. gawrzyk
4. gelo
5. gigi
6. ktoÅ› inny

meesha
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:47

Moim skromnym zdaniem dyrektor Siwek był i jest Łoptymistą :wink: :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#16 Postautor: Cooper » 7 czerwca 2004, o 12:54

Hmm, to jezeli dyrekcja to wszystko czyta, to mam mala prosbe. przegladalem wlasnie zdjecia z Ostrowa i sa dwie rzeczy na ktore zwrocilem uwage. Moze to drobne szczegoly, ale mozna by to zmienic, zwlaszcza, ze nie wymaga to wielkich nakladow finansowych.
Po pierwsze: dlaczego u nas zawodonicy po prezentacji IDĄ dookoła stadionu, a nie jada na jakiejs lawecie albo innym fajnym pojezdzie. Ja tam zawsze to lubilem, jak przejezdzali, machajac do kibicow. W ostrowie jada sobie na lawecie, dookola jakies motory nawet itp. Mozna by to chyba jakos zorganizowac.
Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?
Przy okazji chcialem wyrazic uznanie wobec naprawde niezlej oprawy meczy przygotowywanej przez lubelski fan club. Teraz niech klub taz cos zrobi, chociaz ta lawete:) Ja tam wole taka prezentacje, niz taka "chodzona"
OK, troche to wszystko nie na temat, ale nie chcialem zakladac oddzielnego tematu, bo to tylko takie moje fanaberie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#17 Postautor: Radzio » 7 czerwca 2004, o 12:56

Diego, Gawrzyk Harry jesteście dyrekorami:)?? :> ja też chce być:P hehe ale kabaret:P

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#18 Postautor: Łoptymista » 7 czerwca 2004, o 13:03

Gawrzyk pisze:a to zeby czytac trzeba miec ksywke ??
ale jaja awansowalem na dyra 8)
a tak na marginesie. co to kogo obchodzi kto jest kto. takie walory (a moze wady :twisted: ) internetu ze mozna sie schowac za kompem...

Jeszcze nie awansowałeś. :twisted: Luzik. Zostałeś tyklo umieszczony na "losowo" wybranej grupie osób umieszczonych w ankiecie wytrop sobie dyrektora.
Poza tym czytaj uważniej, bo napisałem, "to może dodał pod jaką ksywką pisze?" Nie pisałem, że aby czytać musi sie rejestrować.

PS. Radzio jak chcesz to też sie dopisz do listy.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#19 Postautor: Erwin » 7 czerwca 2004, o 13:16

Cooper pisze:Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?
Przy okazji chcialem wyrazic uznanie wobec naprawde niezlej oprawy meczy przygotowywanej przez lubelski fan club. Teraz niech klub taz cos

Dobrze mówi, polać mu :wink:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#20 Postautor: Łoptymista » 7 czerwca 2004, o 13:24

Święte słowa! Też się podpisuję pod apelem w sprawie wymiany podprowadzających. Tyle lat, a u nas ciągle stoją jakieś dzieci z podstawówki.
Skoro w Ostrowie mogÄ…, to u nas siÄ™ nie da?

meesha
Trener
Kontakt:

#21 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 13:31

Ale pewnie nasze lubelskie "modelki" to mają taki cennik, że stawki Karlssona to betka :) A jeśli już byśmy mieli coś zmieniać to najlepiej postawić dwie fajne dziewczyny: na czerwono i niebiesko. Żeby zdeprymować gości na biało i żółto możnaby ubrać jakichś mało przyjemnych facetów (zgłaszam się na ochotnika) :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#22 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 14:28

Oj fakt fakt, jakieś laseczki by się przydały ;)

Gosia
Szkółkowicz

#23 Postautor: Gosia » 7 czerwca 2004, o 15:21

Zgadzam się Wymienić laski na lepszy model i troche inaczej je poubierac :) Na laski z Ostrowa az miło było popatrzec ( tylko bez głupich skojarzeń mi tu prosze ) :D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#24 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 7 czerwca 2004, o 15:22

meesha pisze:Ale pewnie nasze lubelskie "modelki" to mają taki cennik, że stawki Karlssona to betka :) A jeśli już byśmy mieli coś zmieniać to najlepiej postawić dwie fajne dziewczyny: na czerwono i niebiesko. Żeby zdeprymować gości na biało i żółto możnaby ubrać jakichś mało przyjemnych facetów (zgłaszam się na ochotnika) :lol: :lol: :lol:

Dobry pomysł. Nasi są zwykle skupieni na maksa u nas a goście(mam na myśli gdańsk) jeden ziewa drugi sie bawi motorem... może to by ich jeszce bardziej rozprężyło...

TÅ» LUBLIN TÅ»!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#25 Postautor: dannie » 7 czerwca 2004, o 17:04

Po pierwsze: dlaczego u nas zawodonicy po prezentacji IDĄ dookoła stadionu, a nie jada na jakiejs lawecie albo innym fajnym pojezdzie. Ja tam zawsze to lubilem, jak przejezdzali, machajac do kibicow. W ostrowie jada sobie na lawecie, dookola jakies motory nawet itp. Mozna by to chyba jakos zorganizowac.

a mi tam to sie bardziej podoba... jest czas zeby zaspiewac cos wesolego, jak ida tez rece maja wolne i machaja :) (chyba ze boja sie dostac serpentyna i uciekaja na murawe jak gdansk :) )... dla mnie jest OK!

Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?

w lublinie jest duzo urodziwych dziewczyn :) (o czym swiadcza slowa redaktora Orlosia przed jednymi z wyborow miss polski: "Zapowiada sie ostra rywalizacja - Lubelszczyzna kontra reszta Polski" :D ) ...wiec sie cenia... i za darmo machac pomponami chca tylko te troszke mniej urodziwe :)