Dyrekcja klubu na forum
Dyrekcja klubu na forum
właśnie przed każdym meczem w którym chcemy zatrudnic petera pojawiaja się domysły.: czy mamy kase czy klub stac itp potem gadamy o nowej maszynie dla frankówa i znowu jest gdybanie czy klub czzasem nie chce mu zasponsorować motoru. Wkurza mnie to. Chciałbym żeby jakaś osoba z dyrekcji klubu wpisała się na forum i podawała rzetelne informacje o Tż. Najlepiej gdyby prezes siwek co nieco powiedział ale przeciez każdy z dyrekcji to może zrobić. Czekam na wasze poparcie. Chcę wiedzieć jaka jest sytuacja w klubie. mnie i podejżewam was też to interesuje. Niech ktoś przynajmniej raz w tygodniu zda relacjęz tego cosię dzieje u sponsorów ,zawodników i w dyrekcji.
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
Re: siwek na forum
vonmigal pisze:......
Chcę wiedzieć jaka jest sytuacja w klubie. mnie i podejżewam was też to interesuje. Niech ktoś przynajmniej raz w tygodniu zda relacjęz tego cosię dzieje u sponsorów ,zawodników i w dyrekcji.
dobry pomysł, jednak moim skromnym zdaniem oficjalna strona TŻ Sipma byłaby do tego bardziej właściwa, a myślę, że i do przełknięcia przez tzw. "władze"
jakoś sobie nie wyobrażam dyr. Siwka stukającego w klawisze na forum
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Wydaje mi sie ze Harry, Gawrzyk i pewnie jeszcze ktos jest na bierzaco z wiadomosciami dotyczacymi klubu i takie wiadomosci jakie powinnismy uslyszec takie nam przekazuja.Nie wszystko powinnismy wiedziec, naszym zadaniem jest dopingowac nasz klub i przychodzic na mecze, najlepiej by bylo gdybysmy na kazdy mecz zaciagneli jakiegos nowego kibica.
No ale to tylko moje skromne zdanie.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
grzesieck pisze:HeheA mi sie wydaje ze pan Dyrektor juz jest obecny na naszym forum...wystarczy czytac uwaznie
Dokładnie
P.S. Jak admini wrócą z Ostrowa to mogliby zmienić temat
P.S.1. Jutro ide na Harry'ego Pottera
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2004, o 21:26 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Też uważam, że my kibice nie musimy o wszystkim wiedzieć co się dzieje w klubie. Nie wiem jakie dodatkowe informacje moglibyśmy otrzymywać poza tymi, które ukazują się na forum, bądź też na oficjalnej stronie.Przykładowo wystarczyło w piątek wejść na forum i już można było wyczytać, że w Ostrowie pojadą Dawid i Daniel z postu Gawrzyka, choć ja osobiście nigdzie takiej informacji nie znalazłem chociażby w prasie. A co do obecności dyr. Siwka na forum to pasuje mi tylko jedna kandydatura, no ale mogę się mylić.
Apocalips pisze:grzesieck pisze:HeheA mi sie wydaje ze pan Dyrektor juz jest obecny na naszym forum...wystarczy czytac uwaznie
DokładniePan Dyrektor jest jednym z rz(ż?)etelniejszych źródeł informacji
Sądze, żę łatwo się domyśleć kto to taki
![]()
P.S. Jak admini wrócą z Ostrowa to mogliby zmienić tematPanu Siwkowi należy się trochę szacunku.
P.S.1. Jutro ide na Harry'ego Pottera![]()
Pozdrawiam
No Apocalips, teraz to chyba juz wszyscy wiedza o kogo chodzi
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jinxsior pisze:Nie wszystko powinnismy wiedziec, naszym zadaniem jest dopingowac nasz klub i przychodzic na mecze, najlepiej by bylo gdybysmy na kazdy mecz zaciagneli jakiegos nowego kibica.
No ja w tym roku "zaraziłem" żużlem już 5 osób:) Moze to niewiele,a le frekwencja w "moim" sektorze wzrosla o 500%:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:ja slyszalem od dyra ze czyta.
wiec strzal w harego to niestety pudlo ;]
ale inni z zarzadu wypowiadaja sie pod ukryciem...
To jak powiedział ci, że czyta to może dodał pod jaką ksywką pisze?
Może zrobimuy ankietę. Pod jaka ksywką ukrywa się dyrektor?? Wybieramy z tej grupki
1. harry
2. diego 84
3. gawrzyk
4. gelo
5. gigi
6. ktoÅ› inny
Hmm, to jezeli dyrekcja to wszystko czyta, to mam mala prosbe. przegladalem wlasnie zdjecia z Ostrowa i sa dwie rzeczy na ktore zwrocilem uwage. Moze to drobne szczegoly, ale mozna by to zmienic, zwlaszcza, ze nie wymaga to wielkich nakladow finansowych.
Po pierwsze: dlaczego u nas zawodonicy po prezentacji IDĄ dookoła stadionu, a nie jada na jakiejs lawecie albo innym fajnym pojezdzie. Ja tam zawsze to lubilem, jak przejezdzali, machajac do kibicow. W ostrowie jada sobie na lawecie, dookola jakies motory nawet itp. Mozna by to chyba jakos zorganizowac.
Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?
Przy okazji chcialem wyrazic uznanie wobec naprawde niezlej oprawy meczy przygotowywanej przez lubelski fan club. Teraz niech klub taz cos zrobi, chociaz ta lawete:) Ja tam wole taka prezentacje, niz taka "chodzona"
OK, troche to wszystko nie na temat, ale nie chcialem zakladac oddzielnego tematu, bo to tylko takie moje fanaberie:)
Po pierwsze: dlaczego u nas zawodonicy po prezentacji IDĄ dookoła stadionu, a nie jada na jakiejs lawecie albo innym fajnym pojezdzie. Ja tam zawsze to lubilem, jak przejezdzali, machajac do kibicow. W ostrowie jada sobie na lawecie, dookola jakies motory nawet itp. Mozna by to chyba jakos zorganizowac.
Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?
Przy okazji chcialem wyrazic uznanie wobec naprawde niezlej oprawy meczy przygotowywanej przez lubelski fan club. Teraz niech klub taz cos zrobi, chociaz ta lawete:) Ja tam wole taka prezentacje, niz taka "chodzona"
OK, troche to wszystko nie na temat, ale nie chcialem zakladac oddzielnego tematu, bo to tylko takie moje fanaberie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:a to zeby czytac trzeba miec ksywke ??
ale jaja awansowalem na dyra
a tak na marginesie. co to kogo obchodzi kto jest kto. takie walory (a moze wady) internetu ze mozna sie schowac za kompem...
Jeszcze nie awansowałeś.
Poza tym czytaj uważniej, bo napisałem, "to może dodał pod jaką ksywką pisze?" Nie pisałem, że aby czytać musi sie rejestrować.
PS. Radzio jak chcesz to też sie dopisz do listy.
Cooper pisze:Po drugie: ten temat pewnie byl juz poruszany kiedys, ale choc nie widac tego dokladnie na zdjeciu to dziewczyny podprowdzajace do startu w Ostrowie "roznia" sie chyba troche od lubelskich:) Wiecie, co mam na mysli:) No, nie musza byc takie modelki jak w GP, ale moze daloby sie cos poprawic?
Przy okazji chcialem wyrazic uznanie wobec naprawde niezlej oprawy meczy przygotowywanej przez lubelski fan club. Teraz niech klub taz cos
Dobrze mówi, polać mu
- Łoptymista
- Trener
Ale pewnie nasze lubelskie "modelki" to mają taki cennik, że stawki Karlssona to betka
A jeśli już byśmy mieli coś zmieniać to najlepiej postawić dwie fajne dziewczyny: na czerwono i niebiesko. Żeby zdeprymować gości na biało i żółto możnaby ubrać jakichś mało przyjemnych facetów (zgłaszam się na ochotnika)

- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
meesha pisze:Ale pewnie nasze lubelskie "modelki" to mają taki cennik, że stawki Karlssona to betkaA jeśli już byśmy mieli coś zmieniać to najlepiej postawić dwie fajne dziewczyny: na czerwono i niebiesko. Żeby zdeprymować gości na biało i żółto możnaby ubrać jakichś mało przyjemnych facetów (zgłaszam się na ochotnika)
![]()
![]()
Dobry pomysł. Nasi są zwykle skupieni na maksa u nas a goście(mam na myśli gdańsk) jeden ziewa drugi sie bawi motorem... może to by ich jeszce bardziej rozprężyło...
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!
a mi tam to sie bardziej podoba... jest czas zeby zaspiewac cos wesolego, jak ida tez rece maja wolne i machaja
w lublinie jest duzo urodziwych dziewczyn