Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#276 Postautor: arek200 » 7 czerwca 2004, o 00:27

Po tym meczu mamy bardzo dobrą pozycję, trzeba tylko wszystko wygrać do końca sezonu. A możemy mieć problem np w grudziądzu (bo myślę że gorzów i rzeszó są do pokonania u siebie). Niestety Grzesiek Knapp nie potwierdził swojej dyspozycji z ostatnich meczów, ale myślę, że właśnie w grudziądzu będziemy mogli na niego liczyć. Trzeba tylko znaleźć kasę, bo oprócz Gniezna to Peter będzie nam potrzebny w każdym meczu. Ciekawi mnie jeszcze tylko postawa juniorów w czwartkowym meczu 10.06.

Mimo wszystko chyba dopiero wynik tego meczu mnie uspokaja i myślę że walka o awans nawet z 1 miejsca jest cakiem realna, bo gorzów miał już jedną wpadkę ponadprogramową (tj z grudziądzem),a gdańsk nie jest wcale taki mocny jak się na początku wydawało.

Dziękuję zawodnikom za dobrą postawę i zwycięstwo dziś

harry
Trener

#277 Postautor: harry » 7 czerwca 2004, o 00:36

michalw pisze:acha, wasz piszczyk jesli bedzie nadal tak sie zakladal, to sie kiedys mocno zdziwi, nie zycze mu tego, bo nie uwazam zeby faulowal, tyle ze taka jazda jest dosc ryzykowna, gdyby ryzykowal tylko swoje zdrowie(conajmniej) to niech robi co chce, ale na torze sa jeszcze inni..........

Chłopcze! Zakładanie się na zawodnika to podstawowa umiejętność dobrego jeźdźca. Samo ściganie (nie jezdżenie) sie na żużlu jest bardzo niebezpieczne.

Awatar użytkownika
michalw

#278 Postautor: michalw » 7 czerwca 2004, o 00:48

harry pisze:
michalw pisze:acha, wasz piszczyk jesli bedzie nadal tak sie zakladal, to sie kiedys mocno zdziwi, nie zycze mu tego, bo nie uwazam zeby faulowal, tyle ze taka jazda jest dosc ryzykowna, gdyby ryzykowal tylko swoje zdrowie(conajmniej) to niech robi co chce, ale na torze sa jeszcze inni..........

Chłopcze! Zakładanie się na zawodnika to podstawowa umiejętność dobrego jeźdźca. Samo ściganie (nie jezdżenie) sie na żużlu jest bardzo niebezpieczne.

bardzo albo jeszcze bardziej, zalezy to od zawodnika...........na rzeszowskim forum byla klotnia "kto tam kiedys byl winny upadku czy kuciapa czy piszcz, który sie na kuciape zalozyl" po tym co dzisiaj widzialem, pomimo iz tamtego nie widzialem, łatwo moge wywnioskowac kto ma racje......

Gość

#280 Postautor: Gość » 7 czerwca 2004, o 01:03

Gawrzyk , czekamy na szerszy opis i zdjęcia !

Awatar użytkownika
art2

#282 Postautor: art2 » 7 czerwca 2004, o 01:18

Nie wiem gdzie to pisac bo macie 2 takie same tematy :!:

No gratulecje. Ale piekne zwycieztwo w "Cebulowie". Widać, że dziś Lublin stanowił monolit i zespół. :P Powodzonka w lidze :!:
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

arek200
Szkółkowicz