Hans pisze:To jak przed faktami na tvnie leci spot Palikota to mam nieogladac tvn, bo nienawidze gejow? Dajcie spokoj.
PO zapłaciło klubowi za taką kampanię? Powtarzam: ludzie tego nie lubią. Po co kopać pod sobą kolejny dołek?
Hans pisze:To jak przed faktami na tvnie leci spot Palikota to mam nieogladac tvn, bo nienawidze gejow? Dajcie spokoj.
Czarek pisze:PO zapłaciło klubowi za taką kampanię? Powtarzam: ludzie tego nie lubią. Po co kopać pod sobą kolejny dołek?
niespokojny pisze:No rozumiem że Pisiorów może to kłuć po oczach, ale nikt nie bronił któremuś z nich czegoś zrobić dla klubu. Bardziej mnie wkurzają walające się plakaty po ulicach.
_piotrusss pisze: Z różnych powodów, między innymi z takiego najprostszego: części kibiców oraz sponsorów może wybitnie nie być po drodze z PO i to jest automatyczne zniechęcanie ich do klubu.
niespokojny pisze:To jest jakiś argument. Ale zacznijmy od tego że ten klub jest już upolityczniony przez prezesa honorowego. Mimo tego że Wojciechowski reprezentuje inne ugrupowanie są w stanie się dogadać z Tarasem i Żukiem.
niespokojny pisze:_piotrusss pisze: Z różnych powodów, między innymi z takiego najprostszego: części kibiców oraz sponsorów może wybitnie nie być po drodze z PO i to jest automatyczne zniechęcanie ich do klubu.
To jest jakiś argument. Ale zacznijmy od tego że ten klub jest już upolityczniony przez prezesa honorowego. Mimo tego że Wojciechowski reprezentuje inne ugrupowanie są w stanie się dogadać z Tarasem i Żukiem. To jest profesjonalizm i skupienie się na tym co łączy a nie dzieli. Teraz jest niedobrze bo współpracują z Żukiem z PO. A jak się zmieni prezydent na z Pisu to będzie źle bo współpracują z Pisiorem. Zawsze będzie ktoś niezadowolony.
Klub wspiera tylko dwie osoby, nie partię chociaż z pewnością jedno na drugie się przekłada. Sponsorów nie ma, a jedyną nadzieję na istnienie żużla dają Żuk z Tarasem. Widocznie klubu nie stać na to by być neutralnym. Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego że promuje osoby wspierające klub. Klub się w jakiś sposób odwdzięcza. Jeżeli się to przekłada na lepszą przyszłość klubu to niech tak będzie, bez różnicy z jakiej partii są darczyńcy. Co nie znaczy że muszę na nich głosować.
$korzen$ pisze:Zamiast dywagowac o polityce zastanowcie sie lepiej co zrobic, zeby Woodward zaczal jechac, na teraz to jest chyba dla nas sprawa najwazniejsza
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nachalnościączym sie rozni przemowienie na stadionie (uzyczenie czasu "antenowego" przez klub) od zawieszenia banerka na stronie?
istred pisze:I nikt nie robi z igły widły, tylko kilku forumowiczów wyraziło swoje niezadowolenie, czy to coś złego?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:
Łódź to akurat kiepski przykład. Orzeł jest w całości klubem Skrzydlewskich - oni go powołali, oni go utrzymują przy życiu finansując niemal w stu procentach. Mogą sobie na stronę nawet filmiki z kotami wrzucać - nikomu nic do tego