Gelo pisze: a coz takiego Kępa złapał? jezdzi, bo ma obycie na crossie
Gdybys troche znał sie na tym sporcie to bys wiedział że jedno z drugim ma bardzo niewiele wspólnego.
a ile jazda Kepy ma wspolnego z zuzlem?
poza tym nie wiem co masz na mysli piszac 'jesli bys sie troche znal... '. wiesz, nie jestem fanem crossa, ale ze jezdzi sie tam inaczej niz na zuzlu wie kazdy idiota. jesli jednak fakt, ze jezdzil tyle na crossie nie ma zadnego wplywu na to jak teraz jezdzi to chyba rzeczywiscie jest on talentem czystej wody, skoro po czterech treningach utrzymuje sie na motocyklu
ponadto cross z zzuzlem ma tyle wspolnego, ze wszystkie nadzieje pokladane w Kepie maja oparcie w jego crossowym doswiadczeniu. gdyby byl on zwyklym siedemnastolatkiem i jezdzil tak jak jezdzi, nikt chyba nie wrozylby mu wielkich perspektyw...
Gelo pisze:Avatar świadczy, ze jesteś początkującym kibicem

zgadza sie, ale nie wiem czego Ty chcesz od mojego avatarka
Gelo pisze: ale nawet do Klimka mu daleko i nie wierze, by byl w stanie chocby jemu w najblizszym roku dorownac.
a ile lat jezdzi Klimek a ile treningów odjechał Kacper? Wiec ci odpowiem - Kępa odjechał cztery niepełne treningi. Pokaż mi kogoś kto tak pomyka po czterech jazdach? klimek jezdzi już trzy lub nawet cztery lata.
wyobraz sobie, ze wystarczajaco czesto czytam sobie forum, zeby orientacyjnie wiedziec ile razy Kepa uczestniczyl w treningach. a teraz pokaz mi cos rewelacyjnego w jego jezdzie? obycie z motorem ma (chyba ze cross ma tyle do zuzla co kolarstwo, to przepraszam), wiec z niego nie spada na prostych, a na lukach nie wyglada to bynajmniej najlepiej. troche chwyta o co chodzi z lamaniem motocykla, ale jak to wyglada chyba wszyscy wiedza...