oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#26 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 18:06

ja bym proponowal transparent: "Grzesiek i Dawid, tylko dla Was tu jestesmy" i spiewanie podczas prezentacji gdy przejda kolo zylety "TeŻet z Lublina, sprzedana przez was drużyna!"

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: ravajas » 12 lipca 2004, o 18:29

jas pisze:TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.

Was wszystkich już do reszty powaliło? mam propozycje dla pseudokibiców: jesli nie chcecie oglądac jazdy zawodników to nie przychodźcie na mecze... łaski nikomu nie robicie. A swoją droga ciekawe czy jesteście tacy odwazni: proponuję, żebyście podczas prezentacji wszyscy, ale to wszyscy co do jednego pokazali gołe tyłki... I co? pekacie czy pokażecie na co Was stac? tfu... na takich kibiców...
proponuję zimne piwko i trochę ochłoniecie, bo bzdury wypisujecie - KIBICE.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 18:43

Ja mam inną propozycje dla fan klubu, przyszlo mi to do glowy już po meczu w Grudziądzu ale zapomniałem o tym napisać. A mianowicie może lepiej zacząć jakoś doceniać tych zawodników ktorzy podobaja nam sie najbardziej w danym meczu i najbardziej przyczynili sie do zwycięstwa naszej drużyny(i nie chodzi mi tu tylko o najwyższą zdobycz punktową). Mysle że fajnym gestem byłoby np. podarowanie po meczu takiemu wyróżniającemu sie zawodnikowi np. szampana (oczywiście nie oryginalnego :wink: bo w końcu chodzi o symboliczne uhonorowanie kogoś). Ja moge podjąć sie ufundowania np. szmpana na najbliższy mecz a nawet na kilka. Może lepiej zacząc doceniać zawodników wyróżniających sie, a innych krytykować ale nie obrażać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Rumi

#29 Postautor: Rumi » 12 lipca 2004, o 20:01

Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
TÅ» TÅ» TÅ»

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: ravajas » 12 lipca 2004, o 20:12

Rumi pisze:Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"

popieram. W całej rozciągłości. Jesli mecz sprzedany to zawodnicy nie mają się z czego tłumaczyc, ale jesli po prostu przegrany, to przeciez chyba nie specjalnie. Stal po przegranych wyscigach śpiewała: nic się nie stało...
Chyba teraz pora, żeby kibice Lublina na nastepnym meczu na prezentacji zaspiewali: "nic się nie stało". To mogłoby dodać otuchy zawodnikom.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. A jesli ktoś nie chce oglądac jazdy naszych zawodników, to niech zostanie w domu w niedzielę.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: dannie » 12 lipca 2004, o 20:19

ravajas pisze:
Rumi pisze:Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"

popieram. W całej rozciągłości. Jesli mecz sprzedany to zawodnicy nie mają się z czego tłumaczyc, ale jesli po prostu przegrany, to przeciez chyba nie specjalnie. Stal po przegranych wyscigach śpiewała: nic się nie stało...
Chyba teraz pora, żeby kibice Lublina na nastepnym meczu na prezentacji zaspiewali: "nic się nie stało". To mogłoby dodać otuchy zawodnikom.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. A jesli ktoś nie chce oglądac jazdy naszych zawodników, to niech zostanie w domu w niedzielę.

nie chce nikogo krytykowac... ALE... w Grudziadzu bylo juz nie najlepiej... para frankow-sledz - dala ciala podkladajac sie (nie wiem moze... nic nie mowie) w pierwszych biegach... my, grupa okolo 90 osob z Lublina (500 km drogi! to tez kosztuje) krzyczymy: Nic sie nie stalo! Chlopaki jestesmy z Wami! itp.

no ale... 11 lipca mecz u nas i znow to samo! i to do tego bez podtekstow... frankow daje ciala (specjalnie?) na calej lini... KIBICOW TEZ TRZEBA SZANOWAC! ...badz co badz sport jest dla kibicow... boje sie tylko ze w niedziele kibice gorzowscy po ujrzeniu pustych trybun na Zygmunutwskich nie zaczeli spiewac: Po co wy gracie jak wy kibicow nie macie! :(

Gość

#32 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 21:15

moim zdaniem do ktorego nie trzeba sie przychylac powinnismy teraz my kibice odpowiedziec !! jak spiker bedzie czylat nazwiska sledzia, frankowa itp to poprostu bedziemy gwizdac, a wtedy zuzlowcy beda wiedzieli ze cos jest nie tak i powinni sie postarac w danym meczu aby nam udowodnic ze potrafia jezdzic. nie jest to mile ale trzeba zrobic im troszke przykrosci, moze czegos sie nauczą. Jaroslaw Siwek w wywiadzie powiedzial ze po tym meczu boi sie ze Tż straci kibicow i wpadna w dlugi. Przyjdzmy w duzej ilosci osob ale zrobmyu im troche przykrosci a w rewanzu pokaza nam prawdziwy zuzel

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#33 Postautor: Carter#15 » 12 lipca 2004, o 21:29

Popieram przedmówce. Proponuje także zrobić jakiś transparent, ale nie o charakterze wulgarnym lub obraziliwym tylko zachęcającym do walki. Trudno spierdolili, ale może naprawią ten błąd :!: Nie niszczmy tego co zbudował Siwek.

Geest
Senior

#34 Postautor: Geest » 12 lipca 2004, o 21:59

teraz zaluje, ze nie przyjde na gorzzow (wyjezdzam), bo jestem ciekaw jak wystapia zawodnicy, ktorym sie mocno oberwalo. a moze transparent:
"My Was mamy w sercach, a Wy nas chyba gdzieÅ›..."

Chaga

#35 Postautor: Chaga » 12 lipca 2004, o 22:04

W sumie co do Śledzia macie racje Mój błąd jeżeli jest takim kozakiem że pcha sie na angielską lige to powinien sie liczyć z tym o Frankowie to już nie wspomne to skurwysyn a nie żużlowiec gówno zależy na drużynie. MÓJ BŁĄD

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#36 Postautor: kuba » 12 lipca 2004, o 23:06

ja bym proponowal cos takiego "wy nam Tak?? To my wam Tak" i nasze pierwsze tak byly by gwizdy za mecz w rzeszowem ( bo chyba tego tak nie zostawimy) a jesli zaczeli by jechac to nasze tak bylo by zaczÄ…c doping

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt: