#182 Postautor: meridol » 25 lipca 2004, o 19:56
nie ma mnie w kraju i siedzialem przed komputerem sledzac relacje.
chyba nalezy naszym pogratulowac walki!!! wku... mnie takie glosy na czacie typu mordel spier... jelen juz ledwo dyszy... a za chwile kiedy ojciec przywozi 5:1 wszyscy mowia jaki jest zajebisty! wiem jednak ze na takie wpisy pisza jakies kilkunastoletnie lebki co na zuzel przychodza od dwoch lat, wiec staram sie tego nie czytac!!!
jesli chodzi o mecz to nie stety sledzik zawalil wynik bo gdyby dolozyl chocby te 5 punktow mielibysmy chyba baraze. a to wlasnie on zawsze mowil ze na wyniku calej druzyny najbardziej mu zalelzy... szkoda ze tak postepuje a mysle ze cala przyczyna lezy w sprzecie!!! chyba wszyscy w zespole maja jakies problemy z motocyklami. nie wiem czy nie lepiej na tym poziomie rozgrywek i o taka stawke jak awans zakontraktowac jakiegos pozadnego mechanika dla calej druzyny np. jeszcze w zimie i zeby caly czas wszyscy mieli sprzet pod jego kontrola. przeciez juz tak kiedys bylo w Lublinie ale z tego co sie ostatnio dowiedzialem to ten mechanik do tej pory nie ma zaplacone wszystkich pieniedzy...
czekam na fotki z meczu i mysle ze jak Tomek wroci a P. Siwek wymusi na sledziu zeby wkoncu zrobil motocylke to baraze sa nasze a wtedy bedzie sie trzeba martwic dalej.
pozdrawiam