Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#176 Postautor: istred » 25 lipca 2004, o 16:26

hatebreed pisze:Chyba moja baba się dziś myli ....Chmurki są ale się rozjaśnia... Ps. nasi maja trening i jeżdżą jak SZATANY... Coś marnie widzę szanse Tezeciku ... Na 40 nie macie raczej zadnych szans ...

Po próbie toru w Lublinie też miałem takie wrażenie. Tylko, że wygrać miał zdecydowanie Lublin.

Rumi

#177 Postautor: Rumi » 25 lipca 2004, o 17:26

ktos prowadzi jakÄ…Å› relacje live???
TÅ» TÅ» TÅ»

JAG
Senior

#178 Postautor: JAG » 25 lipca 2004, o 19:26

no to wyłączyli nam Dawida,czy to część taktyki na ten mecz?co się dzieje z parą Franek,Śledź?

niezły tor mają w Rzeszowie że co chwila trzeba go równać!!

JAG
Senior

#179 Postautor: JAG » 25 lipca 2004, o 19:49

niestety przegraliśmy 41:48 ale ponoć Gorzów przegrywa u siebie z Lotosem

chetnie przeczytam relacje tych którzy oglądali na żywo

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#180 Postautor: kuki » 25 lipca 2004, o 19:49

MiesiÄ…c nie pokazuj siÄ™ w Lublinie!!! Darek i Mordel wont!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

skała

#181 Postautor: skaÅ‚a » 25 lipca 2004, o 19:52

''Po brawurowym ataku Miesiąca Dawid Stachyra zjeżdza z toru w karetce. Ma problemy z kręgsołupem i nie jest zdolny dodalszej jazdy'', proszę o opisanie tej sytaucji kibiców,którzy byli na meczu w Rzeszowie

meridol

#182 Postautor: meridol » 25 lipca 2004, o 19:56

nie ma mnie w kraju i siedzialem przed komputerem sledzac relacje.
chyba nalezy naszym pogratulowac walki!!! wku... mnie takie glosy na czacie typu mordel spier... jelen juz ledwo dyszy... a za chwile kiedy ojciec przywozi 5:1 wszyscy mowia jaki jest zajebisty! wiem jednak ze na takie wpisy pisza jakies kilkunastoletnie lebki co na zuzel przychodza od dwoch lat, wiec staram sie tego nie czytac!!!
jesli chodzi o mecz to nie stety sledzik zawalil wynik bo gdyby dolozyl chocby te 5 punktow mielibysmy chyba baraze. a to wlasnie on zawsze mowil ze na wyniku calej druzyny najbardziej mu zalelzy... szkoda ze tak postepuje a mysle ze cala przyczyna lezy w sprzecie!!! chyba wszyscy w zespole maja jakies problemy z motocyklami. nie wiem czy nie lepiej na tym poziomie rozgrywek i o taka stawke jak awans zakontraktowac jakiegos pozadnego mechanika dla calej druzyny np. jeszcze w zimie i zeby caly czas wszyscy mieli sprzet pod jego kontrola. przeciez juz tak kiedys bylo w Lublinie ale z tego co sie ostatnio dowiedzialem to ten mechanik do tej pory nie ma zaplacone wszystkich pieniedzy...
czekam na fotki z meczu i mysle ze jak Tomek wroci a P. Siwek wymusi na sledziu zeby wkoncu zrobil motocylke to baraze sa nasze a wtedy bedzie sie trzeba martwic dalej.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#183 Postautor: dannie » 25 lipca 2004, o 20:00

Chlopaki przegrali ale ogolnie nie jest zle... wynik 48:41 to dobry wynik na trudnym torze w Rzeszowie... dosc dlugo prowadzilismy rownorzedna walke z Żurawiami jednak byli lepsi... takie zycie... u nas widac odrazu ze zawiodl na calej lini: Sledz! Lipa i koniec! Frankow i Mordel tez nic wielkiego choc od Mordela nie spodziewalem sie wiele - co mogl to przywiozl... szkoda Dawida - ciekawe ile bedzie musial odpoczywac :? - oby wszystko bylo ok! - mozna by rzec: "To "tylko" wstrzas mozgu" - moglo byc gorzej...

a tak poza tym to walczymy dalej... juz sie boje o mecz z Wybrzezem - ale jezdza!

Rumi

#184 Postautor: Rumi » 25 lipca 2004, o 20:03

nie jestem jeszcze pewien ale Lotos prawdopodobnie objechał Stal w Gorzowie.
TÅ» TÅ» TÅ»

CIURAS

#185 Postautor: CIURAS » 25 lipca 2004, o 20:07

Nie Lotos a Wybrzeże kolego i nie objechał a rozgromił w Gorzowie niejaką Stal 52:38 ;]

Pozdrawiam
CIURAS

PS. Podziękowania za ten wynik (skądinąd podobno korzystny bardzo dla Was :) ) proszę kierować podczas prezentacji gdy Wybrzeze zjedzie do Lublina za 3 tygodnie.