III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)

#276 Postautor: kibicLBN » 29 kwietnia 2019, o 15:54

uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy :twisted:
Czarku, serio z tym Stachyrą?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

Re: III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)

#277 Postautor: Kargolo » 29 kwietnia 2019, o 16:07

Ostatnio jak słyszałem o Januszu Stachyrze to gadał coś o jakiejś przepaści :cool:
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Czarek
Trener

#278 Postautor: Czarek » 29 kwietnia 2019, o 16:27

kibicLBN pisze:uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy :twisted:

Po czym wnosisz, że Ziółkowski-Kuciapa są lepsi od Stachyry? Myślisz, że Jasiek odpieprzyłby taki numer jak w biegu XIII lub pozwolił, żeby junior jechałby po torze na podstawie zapisu wideo?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

owen1989
Senior

#279 Postautor: owen1989 » 29 kwietnia 2019, o 16:28

Mysle, ze Jasiek moglby sie postarac o lepsze historie :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#280 Postautor: $korzen$ » 29 kwietnia 2019, o 16:52

Czarek pisze:
kibicLBN pisze:uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy :twisted:

Po czym wnosisz, że Ziółkowski-Kuciapa są lepsi od Stachyry? Myślisz, że Jasiek odpieprzyłby taki numer jak w biegu XIII lub pozwolił, żeby junior jechałby po torze na podstawie zapisu wideo?

Czarku, nie bede podwazal wkladu Jasia w lubelski zuzel, bo tego podwazyc sie nie da. Ale w I kwestii sie kompromitujesz w tym momencie. Jasio nie ma pojecia o szkoleniu mlodziezy. Zadnego. Jest jednym z najgorszych trenerow jakich tylko mozna wybrac do pracy z mlodzieza. A widzialem ich wielu. Nie bede sie rozpisywal, bo to nie jest dobre miejsce, ale zapewniem Cie - Janusz niczego dobrego by Wiktora nie nauczyl. To, ze Rafal Klimek niczego nie osiagnal to duza w tym zasluga Jasia. To, ze Marek Kepa swego czasu zabronil mu trenowac syna to tez nie byl przypadek. A to przyklady tylko z lubelskiego podworka. Daj chlopie spokoj. Predzej ja wyszkole jakiegos dobrego malolata niz zrobi to Jasio Stachyra :cool:

SwiDarek
Junior

#281 Postautor: SwiDarek » 29 kwietnia 2019, o 16:58

Jak to było??? "Jasiek Stachyra tylko na traktorze siedział i robił ścieżki".
DON'T THINK!!! DRINK!!!

Czarek
Trener

#282 Postautor: Czarek » 29 kwietnia 2019, o 18:35

$korzen$ pisze:
Czarek pisze:

Czarku, nie bede podwazal wkladu Jasia w lubelski zuzel, bo tego podwazyc sie nie da. Ale w I kwestii sie kompromitujesz w tym momencie. Jasio nie ma pojecia o szkoleniu mlodziezy. Zadnego. Jest jednym z najgorszych trenerow jakich tylko mozna wybrac do pracy z mlodzieza. A widzialem ich wielu. Nie bede sie rozpisywal, bo to nie jest dobre miejsce, ale zapewniem Cie - Janusz niczego dobrego by Wiktora nie nauczyl. To, ze Rafal Klimek niczego nie osiagnal to duza w tym zasluga Jasia. To, ze Marek Kepa swego czasu zabronil mu trenowac syna to tez nie byl przypadek. A to przyklady tylko z lubelskiego podworka. Daj chlopie spokoj. Predzej ja wyszkole jakiegos dobrego malolata niz zrobi to Jasio Stachyra :cool:

Bardzo możliwe, ale ja nie pisałem o szkoleniu młodzieży, ale o taktyce i czytaniu toru, zwłaszcza takiego, który Stachyra zna.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#283 Postautor: Maxx » 29 kwietnia 2019, o 23:02

Stary powiem ci tylko tyle, że Jasiu Stachyra Jackowi Ziółkowskiemu może buty czyścić jeśli chodzi o znajomość wielu aspektów lubelskiego żużla. Oczywiście nie umniejszając jego wkładu w nasze sukcesy choćby za prezesury Jarka Siwka.