Czarku, serio z tym Stachyrą?
III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)
Re: III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)
uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Re: III Kolejka Speedway Ekstraligi: Włókniarz Czestochowa - Motor Lublin (26.04.2019)
Ostatnio jak słyszałem o Januszu Stachyrze to gadał coś o jakiejś przepaści 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
kibicLBN pisze:uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy![]()
Po czym wnosisz, że Ziółkowski-Kuciapa są lepsi od Stachyry? Myślisz, że Jasiek odpieprzyłby taki numer jak w biegu XIII lub pozwolił, żeby junior jechałby po torze na podstawie zapisu wideo?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mysle, ze Jasiek moglby sie postarac o lepsze historie 
Czarek pisze:kibicLBN pisze:uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy![]()
Po czym wnosisz, że Ziółkowski-Kuciapa są lepsi od Stachyry? Myślisz, że Jasiek odpieprzyłby taki numer jak w biegu XIII lub pozwolił, żeby junior jechałby po torze na podstawie zapisu wideo?
Czarku, nie bede podwazal wkladu Jasia w lubelski zuzel, bo tego podwazyc sie nie da. Ale w I kwestii sie kompromitujesz w tym momencie. Jasio nie ma pojecia o szkoleniu mlodziezy. Zadnego. Jest jednym z najgorszych trenerow jakich tylko mozna wybrac do pracy z mlodzieza. A widzialem ich wielu. Nie bede sie rozpisywal, bo to nie jest dobre miejsce, ale zapewniem Cie - Janusz niczego dobrego by Wiktora nie nauczyl. To, ze Rafal Klimek niczego nie osiagnal to duza w tym zasluga Jasia. To, ze Marek Kepa swego czasu zabronil mu trenowac syna to tez nie byl przypadek. A to przyklady tylko z lubelskiego podworka. Daj chlopie spokoj. Predzej ja wyszkole jakiegos dobrego malolata niz zrobi to Jasio Stachyra
Jak to było??? "Jasiek Stachyra tylko na traktorze siedział i robił ścieżki".
DON'T THINK!!! DRINK!!!
$korzen$ pisze:Czarek pisze:kibicLBN pisze:uuuu myślałem że tylko Karol ostał się jako relikt przeszłości i żywa legenda, ale Jasiu Stachyra wciąż żywy![]()
Czarku, nie bede podwazal wkladu Jasia w lubelski zuzel, bo tego podwazyc sie nie da. Ale w I kwestii sie kompromitujesz w tym momencie. Jasio nie ma pojecia o szkoleniu mlodziezy. Zadnego. Jest jednym z najgorszych trenerow jakich tylko mozna wybrac do pracy z mlodzieza. A widzialem ich wielu. Nie bede sie rozpisywal, bo to nie jest dobre miejsce, ale zapewniem Cie - Janusz niczego dobrego by Wiktora nie nauczyl. To, ze Rafal Klimek niczego nie osiagnal to duza w tym zasluga Jasia. To, ze Marek Kepa swego czasu zabronil mu trenowac syna to tez nie byl przypadek. A to przyklady tylko z lubelskiego podworka. Daj chlopie spokoj. Predzej ja wyszkole jakiegos dobrego malolata niz zrobi to Jasio Stachyra
Bardzo możliwe, ale ja nie pisałem o szkoleniu młodzieży, ale o taktyce i czytaniu toru, zwłaszcza takiego, który Stachyra zna.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Stary powiem ci tylko tyle, że Jasiu Stachyra Jackowi Ziółkowskiemu może buty czyścić jeśli chodzi o znajomość wielu aspektów lubelskiego żużla. Oczywiście nie umniejszając jego wkładu w nasze sukcesy choćby za prezesury Jarka Siwka.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80