TreleMorele pisze:Sprzęt i jeszcze raz sprzęt , Lambo spewnoscia jest na poziomie juniorów z Leszna lecz te jego silniki to kupa złomu.
Kępa chyba tego nie czyta.
TreleMorele pisze:Sprzęt i jeszcze raz sprzęt , Lambo spewnoscia jest na poziomie juniorów z Leszna lecz te jego silniki to kupa złomu.
Mad pisze:Kępa chyba tego nie czyta.
tezetomaniak pisze:To dajcie znać kiedy robić fake tweeta.
Metalliczny pisze:A na PS można przeczytać, że Lambo twierdzi: "Myślałem, że jestem dużo szybszy i popełniłem przez to szkolny błąd. Później zostałem zmieniony co kompletnie wybiło mnie z rytmu. Była to decyzja trenera, czułem się gotowy na to, żeby odrobić to co straciłem wcześniej. Muszę uszanować decyzje trenera. Byłem na treningu bardzo szybki, [b]ogólnie czuję, że jestem w formie
Klops1 pisze:Czy ja wiem...?
Unia jadąc składem "sami swoi" robi w tej lidze co chce. W zasadzie nie ma kogo odstawić. Emil i Koldi nie, Piter swój, Lindsey i Kurtz pupilki pod skrzydłami Rusieckiego, no i juniorzy dostają sporo szans.
Przyjmując, że atmosfera w drużynie to klucz do sukcesu, to wstawienie do tego świetnie rozumiejącego się, składu najemnika, za którego jest uważany w Lesznie Jarek, będzie dużą sztuką.
CKM1946 pisze:
Hampela to uważają tam za swojego. Poza tym na kluczowe mecze Hampel będzie potrzebny bo Kubera i Smyk nie zawsze bedą załatać dziure w 4 biegach po Hampelu. Rusiecki nigdy by na to nie poszedł. On chce hat-tricka i Hampel jest ważny w tej układance. Nie róbcie sobie nadziei na to.
kondzio78 pisze:Metalliczny pisze:A na PS można przeczytać, że Lambo twierdzi: "Myślałem, że jestem dużo szybszy i popełniłem przez to szkolny błąd. Później zostałem zmieniony co kompletnie wybiło mnie z rytmu. Była to decyzja trenera, czułem się gotowy na to, żeby odrobić to co straciłem wcześniej. Muszę uszanować decyzje trenera. Byłem na treningu bardzo szybki, [b]ogólnie czuję, że jestem w formie
Szczyt hipokryzji bezczelnosci i zarozumialstwa.Chyba się jeszcze nie obudził po 15 biegu z Rybnikiem kiedy zbawił Lublin.Ciekawe jak długo taki makaron na uszy bedzie tolerował Kępa?
K.A.M.I.L. pisze:Po minach wlasnie wuzej wspomnianego Lamberta i Jonssona mozna bylo dostrzec cos zgola innego, usmiechy jakby mecz wygrali.