Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
I wejdzie do półfinału z 7 pkt. To się nazywa fart
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Po dwóch rundach GP Lambert i Woffinden mają po 15 punktów. Szkoda, że w lidze też nie jeżdżą na tym samym poziomie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W lidze za te lotniaki bylby 2 razy wykluczony.
Ogólnie to niezły baran sędziował. Nawet finał spartaczony.
Richie Faulkner:
Craig Ackroyd.... ten pajac juz dawno powinien miec odebrana licencje. Ale wiadomo…..BSI rzadzi…..
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Trofimov z DK na FIM U-21 w Lublinie. Nie powiem, odważna decyzja przy jego obecnej dyspozycji :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
W Danii już ręka nie boli, że 7 razy pojechał ?
Czy po Wrocławiu Ziółkowski przyfarmazonił jak zwykle ?
Czy po Wrocławiu Ziółkowski przyfarmazonił jak zwykle ?
Palec był rozcięty - to było widać. Ale oczywiście jak się wczytać w wypowiedzi obu panów - babol Ziółkowskiego jest oczywisty. Jeżeli jest prawdą co się czyta - Mikkel powiedział, że nie gwarantuje utrzymania kierownicy, a nie że odmawia wyjazdu w czternastym. Jak pokazał wyścig ostatni - trzeba było zaryzykować - chociaż oczywiście istniała możliwość, że po czternastym wyścigu silnik spuchnie i Mikkel mógł być ostatni w piętnastym. W każdym bądź razie za łatwo oddajemy punkty meczowe.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Mimo wszystko należało puścić go w 14... jedynie 5:1 przedłużało nasze szanse na punkty a i w kontekście walki o bonus należy puszczać najlepszych, jakich ma się możliwość właśnie na bieg 14, kiedy jadą z teoretycznie słabszymi przeciwnikami niż w biegu 15. Myślę, że po prostu Mikkel wstawił się za Jackiem i stąd takie słowa w wywiadzie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Podobnie jak tajemnicza infekcja Miesiąca w Zielonej. Gdyby był faktycznie taki chory, to nie poszedłby do Mix Zone na wywiad... Trochę przesadzamy z tymi przypadłościami chyba. Gdyby J.Z. był menago Wrocławia, to Woffie miałby (3,3,0,-), a na pytanie dlaczego, padłaby odpowiedź "Gdybyście widzieli sraczkę Woffindena, wiedzielibyście dlaczego nie pojechał".
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2019, o 11:09 przez rafir, łącznie zmieniany 1 raz.
Siłę raczej miał (Mikkel), gdyż w 15 biegu pomylił okrążenia i pocisnął jeszcze na pełnym gazie piąte kółko...
MM i Lambo awansowali finału walki o GP.
Lambo w ostatnim biegu wyeliminował Holdera, miły prognostyk przed Toruniem :)
Rywale
Thomsen, Vaculik, Ljung, Zagar,
Bellego, Harris, Fricke,
Cook, Aspgren Iversen,
Pavlic i trzech z Abensbergu
Nasi obco mają duże szanse na krótkim torze w Gorican.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/826511/el-gp-david-bellego-najlepszy-w-lamothe-landerron-szymon-wozniak-bez-awansu-rela
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/826519/el-gp-kompletny-craig-cook-polacy-bez-awansu-relacja
Rywale
Thomsen, Vaculik, Ljung, Zagar,
Bellego, Harris, Fricke,
Cook, Aspgren Iversen,
Pavlic i trzech z Abensbergu
Nasi obco mają duże szanse na krótkim torze w Gorican.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/826511/el-gp-david-bellego-najlepszy-w-lamothe-landerron-szymon-wozniak-bez-awansu-rela
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/826519/el-gp-kompletny-craig-cook-polacy-bez-awansu-relacja
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
rafir pisze:Podobnie jak tajemnicza infekcja Miesiąca w Zielonej. Gdyby był faktycznie taki chory, to nie poszedłby do Mix Zone na wywiad... Trochę przesadzamy z tymi przypadłościami chyba. Gdyby J.Z. był menago Wrocławia, to Woffie miałby (3,3,0,-), a na pytanie dlaczego, padłaby odpowiedź "Gdybyście widzieli sraczkę Woffindena, wiedzielibyście dlaczego nie pojechał".
Ja to się obawiam, że kiedyś Kuromonow powie "Dżak, ja to wygram.. "
Moran pisze:MM i Lambo awansowali finału walki o GP.
W Toruniu? Wolne zarty.
Dzisiaj eliminacje MMPPK w Opolu z naszym udziałem. Patrząc na składy, to najbardziej się można obawiać, czy ktoś w naszych zawodników przypadkiem nie wjedzie i nie spowoduje kontuzji. Finał 17.08. w Gorzowie.
OK Bedmet Kolejarz Opole:
1. Jarosław Krzywosz
2. Adrian Bialk
13. Mateusz Dul
PGG ROW Rybnik:
3. Mateusz Tudzież
4. Przemysław Giera
Betard Sparta Wrocław:
5. Patryk Wojdyło
6. Mateusz Panicz
Bogdanka Motor Lublin:
7. Wiktor Lampart
8. Wiktor Trofimow
Unia Tarnów:
9. Mateusz Cierniak
10. Przemysław Konieczny
Speedway Wanda Śląsk Świętochłowice
11. Mateusz Pacek
12. Marcel Krzykowski
18. Dawid Kołodziej
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... pk-w-opolu
OK Bedmet Kolejarz Opole:
1. Jarosław Krzywosz
2. Adrian Bialk
13. Mateusz Dul
PGG ROW Rybnik:
3. Mateusz Tudzież
4. Przemysław Giera
Betard Sparta Wrocław:
5. Patryk Wojdyło
6. Mateusz Panicz
Bogdanka Motor Lublin:
7. Wiktor Lampart
8. Wiktor Trofimow
Unia Tarnów:
9. Mateusz Cierniak
10. Przemysław Konieczny
Speedway Wanda Śląsk Świętochłowice
11. Mateusz Pacek
12. Marcel Krzykowski
18. Dawid Kołodziej
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... pk-w-opolu
Serce mi zabiło mocniej jak zobaczyłem w opisie biegu, w którym startuje D. Lampart: "Fatalny wypadek na pierwszym łuku."
dannie pisze:Serce mi zabiło mocniej jak zobaczyłem w opisie biegu, w którym startuje D. Lampart: "Fatalny wypadek na pierwszym łuku."
Nie tylko tobie...
Dobrze, że nie skończyło się tak jak dla Gapińskiego w równolegle odbywającym się półfinale w Rawiczu. Prawdopodobnie kontuzja barku lub złamana łopatka.
dannie pisze:Serce mi zabiło mocniej jak zobaczyłem w opisie biegu, w którym startuje D. Lampart: "Fatalny wypadek na pierwszym łuku."
A jak Dżekowi Ziolkowskiemu musiało zabić serduszko. Jak on bidny by poradził sobie z Lambertem pod 8, i kevlarem w składzie. Oczywiscie nie życzę Dawidowi kontuzji...
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
U Wiktora chyba naprawdę nastąpiło jakieś przełamanie, bo całkiem fajnie radzi sobie w Krakowie i ma naprawdę spore szanse na awans do finału IMP
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Bieg przerwany. Pod koniec trzeciego kółka upadł Lampart. Zawodnik Motoru wykluczony. Lampart wraca do parku maszyn o własnych siłach.
Brak posta na forum ? zawał ;d ?
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Bardzo dobrze, że Lampart się budzi. Przed naszymi najważniejszy póki co mecz w sezonie i powoli możemy zakładać kilka punktów dodatkowo Wiktora.
Zaratustra pisze:Bardzo dobrze, że Lampart się budzi. Przed naszymi najważniejszy póki co mecz w sezonie i powoli możemy zakładać kilka punktów dodatkowo Wiktora.
0, 1, 3, 0, w
Budzi się? :)
karikari pisze:Zaratustra pisze:Bardzo dobrze, że Lampart się budzi. Przed naszymi najważniejszy póki co mecz w sezonie i powoli możemy zakładać kilka punktów dodatkowo Wiktora.
0, 1, 3, 0, w
Budzi się? :)
Chodziło o Wiktora.