Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
Mozesz mi wierzyc lub nie ale potrafie spojrzec krytycznym okiem na jazde zawodnikow Stali. Tylko ze ja nie oceniam ich na odstawie meczow z Lublinem tylko na podstawie calego sezonu. Jezeli nie zgadzasz sie z moim zdaniem twoja wola, masz do tego pelne prawo.
To jeszcze ocen Lublin na podstawie calego sezonu i moze w koncu dotrze to do Ciebie ze Lublin byl lepszy i nie chodzi tu o tej jeden MECZ
MOTORLUBLIN
Ylipulli pisze:Szkoda, że baraże dopiero 10.
Moze bede jedynym, ktory sie z tego cieszy, ale cale szczescie ze dopiero 10, bo inaczej by mnie jeszcze nie bylo. A tak i frekwencja bedzie wieksza przynajmniej o jedna osobe
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.
http://www.stal.rzeszow.pl/phpbb/viewto ... &start=160
Karol Baran - Tor był taki, jaki był. Do tego pechowe defekty z naszej strony. Gospodarze byli bardziej spasowani na starcie. Gdyby mi nie stanął motor, myślę, że wynik tego meczu byłby inny. To był przełomowy moment zawodów. Zamiast wygranej przegraliśmy bieg, przewaga gospodarzy znacznie się powiększyła i nasze szanse na korzystny wynik "odpłynęły". Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.
Karolku, jesteÅ› BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....

Karol Baran - Tor był taki, jaki był. Do tego pechowe defekty z naszej strony. Gospodarze byli bardziej spasowani na starcie. Gdyby mi nie stanął motor, myślę, że wynik tego meczu byłby inny. To był przełomowy moment zawodów. Zamiast wygranej przegraliśmy bieg, przewaga gospodarzy znacznie się powiększyła i nasze szanse na korzystny wynik "odpłynęły". Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.
Karolku, jesteÅ› BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
Zulu pisze:A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.
Karolku, jesteÅ› BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....![]()
![]()
![]()
![]()
Jak więc widać zawodnicy Marnych Folii wcale nie róźnią się od kibiców. Gdyby mi nie stanął motor.... A co innego Baranie Ci nie staneło
Lublin kombinuje, znalazł się jeździec "najczystszej" drużyny na świecie.
"sedzia byl swoj"
chyba chodzi o to, ze kazdy sedzia nie bedacy sprzymierzencem rzeszowa jest od razu sprzymierzencem rywala, tak samo jak kazda inna nawierzchnia niz taka, jaka jest w rzeszowie, jest nieregulaminowa. jesli juz o przepisach mowa, to kazdy start, ktorego nie ukradna rzeszowiacy, tez jest niezgodny z regulaminem. poza tym kazdy inny wynik niz wygrana rzeszowa jest zawsze niesprawiedliwy, bowiem druzyna lepsza nie wygrywa.
chyba chodzi o to, ze kazdy sedzia nie bedacy sprzymierzencem rzeszowa jest od razu sprzymierzencem rywala, tak samo jak kazda inna nawierzchnia niz taka, jaka jest w rzeszowie, jest nieregulaminowa. jesli juz o przepisach mowa, to kazdy start, ktorego nie ukradna rzeszowiacy, tez jest niezgodny z regulaminem. poza tym kazdy inny wynik niz wygrana rzeszowa jest zawsze niesprawiedliwy, bowiem druzyna lepsza nie wygrywa.
Zulu pisze:A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.
Karol Baran - ... Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.
Czyli wszystkie uwagi w książce toru i wynikające z tego tytułu kary (ok. 15000 zł) wynikają z czystej i niczym nie skalanej miłości sędziego do lubelskiego klubu.
Karol Baran- ...Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje....
TAK! Teraz do mnie doszło! Przeciez swój tor to juz jest wielkie kombinowanie!
I wskazcie mi sytuacje gdzie sedzia podjał jakas podwazalna decyzje!
On jest po prostu pierdolniety! I jeszcze tłumaczy sie jak dziecko w przedszkolu! Co za łajza... Dobrze ze go do nas nie wzieli.

-
le 3eme oeil
witam na poczatek wam gratuluje w tym dniu byliscie lepsi. ale odpowiedzcie mi na moje pytania jezeli oczywiscie jestescie w stanie
dlaczego mówicie ze stal kupiła 1 mecz w lublinie?po co pytam? miejsce w pierwszej czwórce mielismy zapewnione nawet w przypadku porazki bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz mimo pojawiających sie różnych plotek. a o barażach nikt wtedy nie myślał zresztą równiez wy byliscie święcie przekonani ze sprawa 2 miejsca rozstrzygnie sie na lini lublin - gorzów czyż nie?? pytam więc po co stal miałaby kupowac ten mecz? po 2 nasz mecz w gorzowie. czy to naprawde tak dziwne ze zawodnik pokroju zorra robi 3,3,3 a później 0,0? nie jest to jakis wielki zawodnik. równie dobrze można powiedziec ze miedziński sprzedał miskowiakowi tytuł imś juniorów przeciez po rundzie zasadniczej był najlepszy a skoro przegrał półfinał mozna przypuszczac ze sprzedał- takie jest wasze rozumowanie którego ja osobisci nie rozumiem. jak myślicie czy naprawde mało było przypadków ze zawodnik w 1 fazie meczu jechał rewelacyjnie a później coś mu nie szło? i czy w każdym takim przypadku można mówić o sprzedaniu meczu? zastanówcie sie nad tym ! oczywiście jak juz młówiłem wygraliscie zasłużenie gratuluje wam i żeczy powodzenia i szczęścia. pozdro dla normalnych kibiców obu drużyn. nara