Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#501 Postautor: Ar2rB » 22 września 2004, o 13:27

W dodatku chyba zaczeli moderować soje forum. Mojrzeszowi Ojcowie Dajrektorzy widocznie wolą czytać swoich przedszkolaków (kamilki i podobni z KK) niż kogokolwiek z Lublina hehe.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#502 Postautor: piwo__ » 22 września 2004, o 13:49

Mozesz mi wierzyc lub nie ale potrafie spojrzec krytycznym okiem na jazde zawodnikow Stali. Tylko ze ja nie oceniam ich na odstawie meczow z Lublinem tylko na podstawie calego sezonu. Jezeli nie zgadzasz sie z moim zdaniem twoja wola, masz do tego pelne prawo.

To jeszcze ocen Lublin na podstawie calego sezonu i moze w koncu dotrze to do Ciebie ze Lublin byl lepszy i nie chodzi tu o tej jeden MECZ :!: :!: :!: Ale chyba nie jestes na tyle sprytny zeby to zobaczyc...
MOTORLUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#503 Postautor: meesha » 22 września 2004, o 14:07

Ylipulli pisze:Szkoda, że baraże dopiero 10.

Moze bede jedynym, ktory sie z tego cieszy, ale cale szczescie ze dopiero 10, bo inaczej by mnie jeszcze nie bylo. A tak i frekwencja bedzie wieksza przynajmniej o jedna osobe :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zulu
Junior

#504 Postautor: Zulu » 22 września 2004, o 16:36

A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.
http://www.stal.rzeszow.pl/phpbb/viewto ... &start=160

Karol Baran - Tor był taki, jaki był. Do tego pechowe defekty z naszej strony. Gospodarze byli bardziej spasowani na starcie. Gdyby mi nie stanął motor, myślę, że wynik tego meczu byłby inny. To był przełomowy moment zawodów. Zamiast wygranej przegraliśmy bieg, przewaga gospodarzy znacznie się powiększyła i nasze szanse na korzystny wynik "odpłynęły". Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.

Karolku, jesteÅ› BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#505 Postautor: Cooper » 22 września 2004, o 16:59

meesha, a Ty jeszcze w Edynburgu?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Krychs
Senior

#506 Postautor: Krychs » 22 września 2004, o 17:19

Zulu pisze:A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.

Karol Baran - Tor był taki, jaki był. Do tego pechowe defekty z naszej strony. Gospodarze byli bardziej spasowani na starcie. Gdyby mi nie stanął motor, myślę, że wynik tego meczu byłby inny. To był przełomowy moment zawodów. Zamiast wygranej przegraliśmy bieg, przewaga gospodarzy znacznie się powiększyła i nasze szanse na korzystny wynik "odpłynęły". Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.

Karolku, jesteÅ› BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Jak więc widać zawodnicy Marnych Folii wcale nie róźnią się od kibiców. Gdyby mi nie stanął motor.... A co innego Baranie Ci nie staneło :?:
Lublin kombinuje, znalazł się jeździec "najczystszej" drużyny na świecie.

Geest
Senior

#507 Postautor: Geest » 22 września 2004, o 20:59

"sedzia byl swoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
chyba chodzi o to, ze kazdy sedzia nie bedacy sprzymierzencem rzeszowa jest od razu sprzymierzencem rywala, tak samo jak kazda inna nawierzchnia niz taka, jaka jest w rzeszowie, jest nieregulaminowa. jesli juz o przepisach mowa, to kazdy start, ktorego nie ukradna rzeszowiacy, tez jest niezgodny z regulaminem. poza tym kazdy inny wynik niz wygrana rzeszowa jest zawsze niesprawiedliwy, bowiem druzyna lepsza nie wygrywa.

Awatar użytkownika
Gretzky

#508 Postautor: Gretzky » 22 września 2004, o 21:13

Jednym slowem prawdziwy baran z Ciebie Karolku , wszyscy sÄ… beeeee tylko ty takie biedactwo , wielka nadzieja ukrainy poszkodowana przez ten zly Lublin , sedziego itd buhaha w Abramowicach sa wolne lozka ordynator zaprasza przyda sie tobie kuracja

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#509 Postautor: wojtek_78 » 22 września 2004, o 22:05

Zulu pisze:A oto kolejny kwiatek ze strony Stali rzeszów.

Karol Baran - ... Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje.

Czyli wszystkie uwagi w książce toru i wynikające z tego tytułu kary (ok. 15000 zł) wynikają z czystej i niczym nie skalanej miłości sędziego do lubelskiego klubu.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#511 Postautor: Prymus » 22 września 2004, o 23:44

Karol Baran- ...Gospodarze mieli swój tor, sędzia też był swój i tym wygrali. Lublin nie umie normalnie wygrać meczu, tylko z każdej strony kombinuje....

TAK! Teraz do mnie doszło! Przeciez swój tor to juz jest wielkie kombinowanie! :lol:
I wskazcie mi sytuacje gdzie sedzia podjał jakas podwazalna decyzje!
On jest po prostu pierdolniety! I jeszcze tłumaczy sie jak dziecko w przedszkolu! Co za łajza... Dobrze ze go do nas nie wzieli.
Obrazek

Czarek
Trener

#513 Postautor: Czarek » 23 września 2004, o 07:40

Sędzia był nasz ponieważ długo trzymał taśmę, co uniemożliwiało rzeszowianom lotne starty, tak częste w poprzednim spotkaniu w Lublinie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#514 Postautor: Prymus » 23 września 2004, o 09:30

Ale z ta karą to poważnie cos nam wsypał? :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#516 Postautor: Prymus » 23 września 2004, o 11:13

Juz sie przestraszylem :oops:
Obrazek

le 3eme oeil

#517 Postautor: le 3eme oeil » 23 września 2004, o 11:40

witam na poczatek wam gratuluje w tym dniu byliscie lepsi. ale odpowiedzcie mi na moje pytania jezeli oczywiscie jestescie w stanie :wink: dlaczego mówicie ze stal kupiła 1 mecz w lublinie?po co pytam? miejsce w pierwszej czwórce mielismy zapewnione nawet w przypadku porazki bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz mimo pojawiających sie różnych plotek. a o barażach nikt wtedy nie myślał zresztą równiez wy byliscie święcie przekonani ze sprawa 2 miejsca rozstrzygnie sie na lini lublin - gorzów czyż nie?? pytam więc po co stal miałaby kupowac ten mecz? po 2 nasz mecz w gorzowie. czy to naprawde tak dziwne ze zawodnik pokroju zorra robi 3,3,3 a później 0,0? nie jest to jakis wielki zawodnik. równie dobrze można powiedziec ze miedziński sprzedał miskowiakowi tytuł imś juniorów przeciez po rundzie zasadniczej był najlepszy a skoro przegrał półfinał mozna przypuszczac ze sprzedał- takie jest wasze rozumowanie którego ja osobisci nie rozumiem. jak myślicie czy naprawde mało było przypadków ze zawodnik w 1 fazie meczu jechał rewelacyjnie a później coś mu nie szło? i czy w każdym takim przypadku można mówić o sprzedaniu meczu? zastanówcie sie nad tym ! oczywiście jak juz młówiłem wygraliscie zasłużenie gratuluje wam i żeczy powodzenia i szczęścia. pozdro dla normalnych kibiców obu drużyn. nara

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#518 Postautor: mikas » 23 września 2004, o 11:53

Myślę,że nie ma sensu po raz kolejny roztrząsać tego tematu, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to przejrzyj dokładnie to forum a w wątkach o interesujących cię faktach znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Czarek
Trener

#519 Postautor: Czarek » 23 września 2004, o 13:57

"bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz"
Otóż miał takie wątpliwości Kaczmarek. W Gdańsku mecz się opóźnił przez znany incydent, należał się walkower gościom i wtedy zareagował Wasz pan K...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#521 Postautor: Prymus » 23 września 2004, o 18:27

Przyjąłem. Bez odbioru. :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
maxi

#522 Postautor: maxi » 23 września 2004, o 20:40

hahaha prawidłowo!sędzia ma zawsze racje! :D

Awatar użytkownika
maxi

#523 Postautor: maxi » 23 września 2004, o 20:44

nawet wtedy jak wydaje się że kierowca polewaczki jedzie zygzakiem hehehe :)

Sober
Senior

#524 Postautor: Sober » 23 września 2004, o 21:28

No i po co było na meczu krzyczeć: "Je*** sędziego i całą rodzine jego!" ? :)